Menu
Menu
Филтър
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Седалки за стадиони

Повишете Комфорта и Стила на Вашия Стадион със Седалки от ALTOMO

Искате да превърнете всяко спортно събитие в незабравимо преживяване за зрителите? ALTOMO е тук, за да ви помогне да създадете атмосфера на комфорт и стил с нашите премиум седалки за стадиони. Нашите седалки са специално проектирани да отговарят на най-високите стандарти на безопасност и удобство, докато едновременно с това подчертават модерния външен вид на вашето спортно съоръжение.

Изработени за издръжливост и качество

Седалките за стадион, произведени с грижа от Plascik Gogic в Сърбия, са разработени да издържат на постоянната изложеност на слънчева светлина и променливи атмосферни условия благодарение на добавения UV стабилизатор. Изработени от висококачествен PP (полипропиленов съполимер), те осигуряват непрекъснатото удобство и здравина, необходими за всекидневната експлоатация на открити и закрити спортни съоръжения.

Разнообразие от Цветове за Всяка Потребност

ALTOMO предлага стандартни цветове като чисто бяло, класическо синьо и ярко червено, давайки възможност вашето пространство да изпъкне с традиционен или модерен чар. За тези, които търсят уникалност и индивидуалност, ние предлагаме и персонализирани цветови решения при запитване, което означава, че вие можете да създадете визия, която перфектно съответства на вашата марка или отбор.

Устойчиви на времето и лесни за поддръжка

Знаем, че простотата в поддръжката е ключова за спортните съоръжения, затова нашите седалки са изключително лесни за почистване и поддържане. Превенцията срещу UV излъчване не само защитава материала, но и запазва яркостта на цветовете във времето, гарантирайки, че вашите седалки ще поддържат своето визуално привлекателно излъчване за дълги години напред.

Седалка за стадион Derby
Най-продаван
Производител: Plastik Gogic
Размери: 430 x 70 x 360 mm осево разстояние (мин.) 480 Седалката за стадион е изключително компактна, което спестява място, и позволява лесен монтаж на всички видове повърхности, включително разглобяеми и телескопични стойки. Структурата ѝ е подсилена с ребра, което я прави много устойчива при най-т..
23.52 лв.
Без ДДС:19.60 лв.
Купи
Производител: Plastik Gogic
Седалка подходяща за открити стадиони и в закрити спортни съоръжения Седалка за стадион с тегло (kg): 5.65 Пластмасова част на седлаката за стадион: Тегло (кг): 2.5 Дебелина на стената (мм): 3.5 Размери на облегалката (мм): 410 x 440 Размери на седалката (мм): 390 x 425 Стоманена част на стола: Тегл..
0.00 лв.
Без ДДС:0.00 лв.
Купи
Производител: Plastik Gogic
Седалка за стадион с размери: 430 x 310 x 415 мм осево разстояние (фиксирано) 485 Описание: Корпусът на седалката за стадиони е конструктивно проектиран така, че повърхността на седалката и облегалката да са изработени от една част. В случай на директна връзка с основата черупката напълно затваря по..
37.44 лв.
Без ДДС:31.20 лв.
Купи
Производител: Plastik Gogic
Размери: 415 x 454 x 320 мм Тегло: 1,3 кг Температурна устойчивост: от -30 С до +80 С Анатомична адаптация Монтаж: С помощта на три винта: един на седалковата част (Ø 8 мм) и два под предната седалкова част (Ø 6 мм). Върху винтовете на седалковата част се поставя капак в същия цвят като стола. Матер..
32.64 лв.
Без ДДС:27.20 лв.
Купи
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
Филтрирай продуктите