Menu
Menu
Филтър
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Метални пейки

Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: МЕТАЛНА ПЕЙКА - 124
Пейка съчетаваща комфорта на сертифицирана дървесина и здравината на метала. Металната конструкция е покрита с естерно-епоксиден цинков грунд и е прахово боядисана. Тези технологични методи предпазват метала от корозия и увеличават експлоатационните му характеристики. Дъските са обработени с покрити..
946.44 лв.
Без ДДС:788.70 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: МЕТАЛНА ПЕЙКА - 48
Олекотен модел от  урбанистичната гама продукти на Енчо Енчев- ЕТЕ, заложил на класика и модерен стил в едно. Пейката е елегантна комбинация, съчетаваща комфорта и топлотата на дървесината и здравината и устойчивостта на метала. Дървесината е сертифицирана, а дъските са обработени със защитно п..
929.28 лв.
Без ДДС:774.40 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: МЕТАЛНА ПЕЙКА - 133
Елегантна метална пейка от урбанистичната гама продукти на фирма Енчо Енчев – ЕТЕ. Комбинация между сертифицирана дървесина и метал. Удобството да има достъп от двете страни я прави подходяща за оживени градски места. Покритието с естерно-епоксиден цинков грунд и прахова боя предпазва метала о..
689.04 лв.
Без ДДС:574.20 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: МЕТАЛНА ПЕЙКА - 50
Класическа метална пейка без облегалка - вариант на модел 52. Изработена от сертифицирана дървесина и метал. Покритието с естерно-епоксиден цинков грунд и прахова боя предпазва метала от корозия и увеличава експлоатационните му характеристики. Върху дъските е нанесено покритие, което ги защитава от ..
636.24 лв.
Без ДДС:530.20 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: МЕТАЛНА ПЕЙКА - 144
Пейка с облегалка изработена от сертифицирана дървесина и висококачествен метал. Покритието с естерно-епоксиден цинков грунд и прахова боя предпазва метала от корозия и увеличава експлоатационните му характеристики. Върху дъските е нанесено покритие, което ги защитава от агресивните атмосферни услов..
946.44 лв.
Без ДДС:788.70 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: МЕТАЛНА ПЕЙКА - 52
Класическа пейка с облегалка, модел от серията метални пейки на Енчо Енчев – ЕТЕ. Елегантна комбинация, съчетаваща комфорта и топлотата на дървесината и здравината и устойчивостта на метала. Дървесината е сертифицирана, а дъските са обработени със специално покритие. Това ги защитава от агреси..
807.84 лв.
Без ДДС:673.20 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: МЕТАЛНА ПЕЙКА - 87
Пейка от гамата метални пейки на Енчо Енчев – ЕТЕ, съвременно решение на класическия модел с облегалка и подлакътници. Пейка съчетаваща комфорта на сертифицирана дървесина и здравината на метала. Металната конструкция е покрита с естерно-епоксиден цинков грунд и е прахово боядисана. Тези техно..
858.00 лв.
Без ДДС:715.00 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: МЕТАЛНА ПЕЙКА - 97
Олекотен и функционален модел метална пейка без облегалка. Комбинация между сертифицирана дървесина и метал. Удобството да има достъп от двете страни я прави подходяща за оживени градски места. Покритието с естерно-епоксиден цинков грунд и прахова боя предпазва метала от корозия и увеличава експлоат..
458.04 лв.
Без ДДС:381.70 лв.
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)
Филтрирай продуктите