Menu
Menu
Филтър
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Метални пейки

Метални пейки – Съчетание от стил и издръжливост

Металните пейки са повече от просто седалки навън; те са миниатюрни монументи на дизайна и функционалността. Създадени да издържат на изпитанията на времето и природата, тези пейки могат да се похвалят с изключителен живот и визуално привличане.

Предимства на металните пейки

Изборът на метална пейка за вашия градски парк, двор или личен градински пространство идва с безброй ползи. Нека разгледаме най-съществените от тях:

  • Издръжливост: Металът като материал издържа на разнообразни атмосферни условия, от силни слънчеви лъчи до зимни студове. Правилно обработените и консервирани метални пейки са устойчиви на ръжда и корозия, което гарантира тяхната дълготрайност.
  • Лесна поддръжка: Металните пейки не изискват редовни дейности по поддръжка. Едно просто почистване с мокра кърпа е достатъчно да се възвърне техния блясък.
  • Безопасни материали: Металните пейки често са направени от материали, които не съдържат токсични вещества и са безопасни за околната среда и хората.
  • Естетика: Съвременните метални пейки идват в разнообразие от стилове и дизайни, които могат да допринесат за уникалния характер на всяка градска среда или частна градина. От класически до съвременни, от минималистични до изящни модели – изборът е безграничен.
  • Многофункционалност: Металните пейки са подходящи за различни приложения – от публични паркове и училищни дворове до частни балкони и тераси. Тяхната универсалност ги прави идеален избор за всеки пространство.

Дизайн и персонализация

Освен стандартните модели, металните пейки могат да бъдат персонализирани, за да отговорят на индивидуални предпочитания и да се впишат хармонично в специфичната среда, в която ще бъдат разположени. Възможността за избор на цветови покрития, гравирани декорации или дори включването на комеморативни плакети допринася за допълнителната стойност и уникалност на всеки един екземпляр.

Защо да изберете метална пейка?

Изборът на метална пейка не е просто практическо решение, а инвестиция в дългосрочно удовлетворение. Тяхното присъствие може да преобрази пространството, като го направи по-приветливо и оживено. Между другото, металните пейки улавят духа на съвременните тенденции в екстериорния дизайн и носят чувство за постоянство и стил. Вървящи ръка за ръка с устойчивостта на материала, те представят баланс между красотата и функционалността, което е ценно във всяко обществено или лично пространство.

Метални пейки за всеки вкус и стил

Независимо дали предпочитате нещо с модерен завършек или класическа красота, металните пейки могат да удовлетворят всяко естетическо желание. Те се вписват естествено във външния декор и предоставят устойчиви, елегантни и комфортни седалки, които стоят в сърцето на обществените и лични пространства.

 

Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: МЕТАЛНА ПЕЙКА - 124
Пейка съчетаваща комфорта на сертифицирана дървесина и здравината на метала. Металната конструкция е покрита с естерно-епоксиден цинков грунд и е прахово боядисана. Тези технологични методи предпазват метала от корозия и увеличават експлоатационните му характеристики. Дъските са обработени с покрити..
1,197.25 лв.
Без ДДС:997.71 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: МЕТАЛНА ПЕЙКА - 48
Олекотен модел от  урбанистичната гама продукти на Енчо Енчев- ЕТЕ, заложил на класика и модерен стил в едно. Пейката е елегантна комбинация, съчетаваща комфорта и топлотата на дървесината и здравината и устойчивостта на метала. Дървесината е сертифицирана, а дъските са обработени със защитно п..
1,175.54 лв.
Без ДДС:979.62 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: МЕТАЛНА ПЕЙКА - 133
Елегантна метална пейка от урбанистичната гама продукти на фирма Енчо Енчев – ЕТЕ. Комбинация между сертифицирана дървесина и метал. Удобството да има достъп от двете страни я прави подходяща за оживени градски места. Покритието с естерно-епоксиден цинков грунд и прахова боя предпазва метала о..
871.64 лв.
Без ДДС:726.36 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: МЕТАЛНА ПЕЙКА - 50
Класическа метална пейка без облегалка - вариант на модел 52. Изработена от сертифицирана дървесина и метал. Покритието с естерно-епоксиден цинков грунд и прахова боя предпазва метала от корозия и увеличава експлоатационните му характеристики. Върху дъските е нанесено покритие, което ги защитава от ..
804.84 лв.
Без ДДС:670.70 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: МЕТАЛНА ПЕЙКА - 144
Пейка с облегалка изработена от сертифицирана дървесина и висококачествен метал. Покритието с естерно-епоксиден цинков грунд и прахова боя предпазва метала от корозия и увеличава експлоатационните му характеристики. Върху дъските е нанесено покритие, което ги защитава от агресивните атмосферни услов..
1,197.25 лв.
Без ДДС:997.71 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: МЕТАЛНА ПЕЙКА - 52
Класическа пейка с облегалка, модел от серията метални пейки на Енчо Енчев – ЕТЕ. Елегантна комбинация, съчетаваща комфорта и топлотата на дървесината и здравината и устойчивостта на метала. Дървесината е сертифицирана, а дъските са обработени със специално покритие. Това ги защитава от агреси..
1,021.92 лв.
Без ДДС:851.60 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: МЕТАЛНА ПЕЙКА - 87
Пейка от гамата метални пейки на Енчо Енчев – ЕТЕ, съвременно решение на класическия модел с облегалка и подлакътници. Пейка съчетаваща комфорта на сертифицирана дървесина и здравината на метала. Металната конструкция е покрита с естерно-епоксиден цинков грунд и е прахово боядисана. Тези техно..
1,085.37 лв.
Без ДДС:904.48 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: МЕТАЛНА ПЕЙКА - 97
Олекотен и функционален модел метална пейка без облегалка. Комбинация между сертифицирана дървесина и метал. Удобството да има достъп от двете страни я прави подходяща за оживени градски места. Покритието с естерно-епоксиден цинков грунд и прахова боя предпазва метала от корозия и увеличава експлоат..
579.42 лв.
Без ДДС:482.85 лв.
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)
Филтрирай продуктите