Menu
Menu
Филтър
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Aксесоари Valpro

ALTOMO Ви предлага метални туби за гориво, произведени от латвийската компания VALPRO SIA.

Позната като една от най-големите дългогодишни металообработващи компании в Латвия, която предлага метални изделия в повече от 33 страни по света. Компанията се гордее с богатата си история и знания, натрупани от създаването на фабриката през 1944 г. Високите собствени стандарти и разнообразният опит са довели до високо качество на продуктите и услугите, които са признати от международните сертифициращи институции, клиентите на компанията и потребителите на продуктите. Компанията произвежда метални туби за гориво с вместимост 5 л, 10 л и 20 л и аксесоари за тях за граждански и военни цели. Предлага метални туби за гориво и специални туби за взривоопасни материали. Произведените метални туби притежават номер UN (лиценз за превоз на опасни товари) и сертификат TÜV, който потвърждава качеството и надеждността на продукта. Признанието на клиентите и потребителите, високото качество и надеждност, широката гама от аксесоари са качествата, които описват произвежданите от SIA VALPRO метални туби.

Метални туби за гориво CLASSIC LINE:

 • В съответствие с DIN 7274 тубата е изработена от стомана с дебелина 0,9 мм.
 • За да се предотврати вътрешното ръждясване, кутията е облицована с устойчив на бензин резолиран емайл
 • Праховото покритие осигурява антикорозионна защита и гладка визия. Възможно е да се изработят туби във всеки цвят от каталога на RAL
 • Широкият канал за обезвъздушаване дава възможност за равнометното изливане на течността за по - малко от 25 секунди
 • Лентовото заваряване осигурява здравина на дръжката • Специалните отвори в дръжката позволяват да се закрепи клипсът за изливане с помощта на винтове
 • Затварянето със заключваща щишт е напълно защитено от изтичане при всякакво положение на кутията
 • Маркировката на ООН удостоверява съответствие с разпоредбите за превоз на опасни товари
 • Печат за годината върху капачката - показва годината на производство
 • Международно патентованият заключващ щифт дава допълнителна сигурност срещу случайно отваряне на кутията
 • Могат да бъдат поръчани специални маркировки

Метални туби за гориво PROGRESSIVE LINE:

 • Лесно отваряне и лесно затваряне
 • Произведено в съответствие с военните стандарти
 • Висока издръжливост на външното прахово покритие
 • Устойчиво на гориво вътрешно покритие
 • Гладко изливане без пулсации
 • Дълъг живот
 • Капачка от галванизирана стомана гарантира високо качество и здравина
 • Текстурирана повърхност осигурява неплъзгащо се отваряне и затваряне
 • Вграден магнит ви помага никога да не губите капачката
 • Затваряне, което не позволява разливане

 

Производител: Valpro SKU: 270.00
Оптимизирано и безопасно решение за 20 литрови метални тубиИмате тръби, които винаги трябва да са достъпни, но никой не иска да има неприятностите да ги загуби по време на транспортиране или съхранение. Поради тази причина нашият нов продукт - 20 литров метален държач за туба е с дизайн, к..
64.94 лв.
Без ДДС:54.12 лв.
Купи
Производител: Valpro SKU: VP570.00
Транспортиране с 20-литров метален държач за тежка метална тубаАко търсите надежден и здрав начин за съхранение на метални туби, 20-литровият метален държач за туба  е правилното решение за вас. Създаден да издържа на тежки условия и интензивна употреба, този държач поддържа вашата ту..
132.96 лв.
Без ДДС:110.80 лв.
Купи
Производител: Valpro SKU: 365.00
Изключителен метален държач за туба от 10 литраЗдраве и издръжливостТази метална конструкция е изработена от материали, които гарантират дълготрайно и надеждно съхранение. Държачът осигурява изключителна издръжливост, която ще се възползва от максималната защита на резервоара за гориво.Защ..
58.37 лв.
Без ДДС:48.64 лв.
Купи
Производител: Valpro SKU: 408.00-01
   Гъвкавост: Адаптерът е проектиран да бъде съвместим с различни размери туби – 5 литра, 10 литра и 20 литра, повишавайки ефективността и осигурявайки удобство за различни приложения.Персонализиране: Персонализирането според вашите спецификации е ключов елемент от нашата ра..
20.98 лв.
Без ДДС:17.48 лв.
Купи
Смарт накрайник за 5 и 10 литрови метални туби Classic
Най-продаван
Производител: Valpro SKU: 892.00 + RC
   Накрайник за класически метални туби с вместимост 5 и 10 литраОткрийте най-новото допълнение към арсенала на всеки градинар, ентусиаст „Направи си сам“ или любител на моторните спортове - Интелигентната 5 и 10-литрова класическа метална тръбна дюза. Този иновативен продукт е с..
31.44 лв.
Без ДДС:26.20 лв.
Купи
Производител: Valpro SKU: 407.00-01
Увеличете максимално производителността на двигателя с новия адаптер с двойна метална тръбаИновативният двутръбен адаптер за метална тръба е ключов елемент за оптимизиране на работата на различни машини и устройства. Проектиран с прецизност и внимание към детайла, този адаптер е изключител..
23.42 лв.
Без ДДС:19.52 лв.
Купи
Гъвкав накрайник 25мм за дизелово гориво Classic Гъвкав накрайник 25мм за дизелово гориво Classic
Най-продаван
Производител: Valpro SKU: 747.00.00-02 + RC
Защо да изберете гъвкавата 25 мм класическа дизелова дюза?Когато пълните дизелови резервоари, всеки детайл може да бъде от решаващо значение за ефективността и безопасността на процеса. Гъвкавата дюза 25мм за дизелово гориво - Classic е разработена с мисъл за надеждност и комфорт, което е ..
21.12 лв.
Без ДДС:17.60 лв.
Купи
Универсален накрайник за метална туба Classic Line Универсален накрайник за метална туба Classic Line
Най-продаван
Производител: Valpro SKU: VP.170.200.00
Универсален накрайник за метална туба Classic LineУниверсалният накрайник за метална тръба Classic Line е крайъгълният камък на гамата аксесоари за професионална и лична поддръжка на резервоара. Продуктът гарантира изключителна съвместимост и висока функционалност въплъщавай..
18.48 лв.
Без ДДС:15.40 лв.
Купи
Гъвкав накрайник 20мм за бензинов резервоар Classic Гъвкав накрайник 20мм за бензинов резервоар Classic
Най-продаван
Производител: Valpro SKU: 747.00.00 + RC
Открийте удобството на гъвкава 20 mm дюза за класическа туба за горивоВсеки, на когото се е налагало да транспортира гориво, знае колко важни са висококачествените аксесоари, които ще направят тази дейност лека. 20 мм гъвкава дюза за бензинов резервоар Classic е идеалното решение, което има всич..
21.12 лв.
Без ДДС:17.60 лв.
Купи
Производител: Valpro SKU: VP1000.01
Оптимизирайте горивната си система с гъвкавото и интелигентно гумено уплътнение  Изключителна съвместимост и издръжливостПодмяната на износени или повредени компоненти е важна за поддържане на оптимална работа на оборудването. Гъвкавото гумено уплътнение е изработено от висококач..
2.40 лв.
Без ДДС:2.00 лв.
Купи
Гумено уплътнение за метална туби за гориво Classic Line
Най-продаван
Производител: Valpro SKU: VP285.00.01-01
Гумено уплътнение Classic Line за метални тубиПерфектна съвместимост и лесна инсталацияОбмислената гъвкавост на гуменото уплътнение Classic Line е разработено, за да пасне не само на стандартни туби Classic Line, но и на повечето други метални туби с подобен отвор. Това означава, че не е н..
2.40 лв.
Без ДДС:2.00 лв.
Купи
Производител: Valpro SKU: VP170.00.02
Универсалното гумено уплътнениеАко притежавате метален резервоар за гориво Classic Line, знаете колко е важно да поддържате оборудването си в оптимално състояние. Един от ключовите елементи, осигуряващи безпроблемна работа на вашия аксесоар е гуменото уплътнение на универсалния накрайник. Тази малка..
2.40 лв.
Без ДДС:2.00 лв.
Купи
Предпазващ щифт за метална туба Предпазващ щифт за метална туба
Най-продаван
Производител: Valpro SKU: 82.12.06
Предпазващ щтифт за метални туби Valpro  Когато работата изисква прецизност и грижа за инструментите, щифта за метална туба Valpro е основен аксесоар, осигуряващ издръжливост и надеждност.  Изработена изцяло от висококачествена стомана, щтифта гарантира издръж..
0.00 лв.
Без ДДС:0.00 лв.
Купи
Показани 1 от 13 | 13 (1 Страници)
Филтрирай продуктите