Menu
Menu
Филтър
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Метални кошчета за разделно събиране на отпадъци

 

ALTOMO Ви предлага голямо разнообразие от съдове за разделно събиране на отпадъци. 

 

Кошчетата за разделно събиране се използван за съхраняване на рециклируеми материали, преди да бъдат изнесени в центрове за рециклиране. Кошчетата за рециклиране се предлагат в различни размери и могат да се използват както в домове, така и в офиси и големи обществени обекти. Предвидени са отделни контейнери или допълнителна маркировка за за хартия, матални или алуминиеви кутии и стъклени или пластмасови бутилки. Кошчетата за разделно събиране са проектирани така, че да бъдат лесно разпознаваеми. Често те са обочначени с универсалния символ за рециклиране и маркирани в различни цветове за различните видове рециклируеми отпадъци.

Отговорни към природата: Метални контейнери за селективно събиране на отпадъци от ALTOMO

За всеки, който търси ефективен и екологичен начин да допринесе за опазването на околната среда, отделните метални контейнери за отпадъци на ALTOMO са не само практично, но и етично решение. Всяко действие към селективно събиране на отпадъци е стъпка към по-здравословен и по-устойчив свят.

Направете рециклирането лесно и интуитивно

Изборът на правилните отделни кошчета за боклук може да се превърне в непосилна задача сред многото налични опции на пазара. ALTOMO прави този избор по-лесен, като предоставя контейнери, специално проектирани да ви помогнат да сортирате отпадъците без усилие. Интегрирането на универсални символи и цветни кодове за различни видове рециклируеми материали правиметалните контейнери ALTOMO лесни за разпознаване и използване от всички членове на семейството или офис служители.

Издръжливи и адаптивни решения за всяко пространство

Нашите метални контейнери за боклук се отличават със своята издръжливост и устойчивост на ежедневно износване. Те са идеални за използване не само у дома, но и в по-големи обществени пространства, като училища, офиси или търговски комплекси. Предлагаме разнообразие от размери, за да можете да намерите оптималното решение за вашите специфични нужди, без да нарушавате естетиката на пространството.

Предимства на ALTOMO метални контейнери за разделно събиране

Избирайки ALTOMO, вие инвестирате не само във висококачествени продукти, но и в бъдещето на планетата. Нашите контейнери са проектирани да допринасят за затворен цикъл на използване на ресурсите - от вас зависи дали ще продължите този цикъл чрез разделно събиране. Освен това ALTOMO винаги търси начини да подобри своите продукти и услуги, за да отговори на нарастващите изисквания за екологично съзнание и устойчивост.

  • Икономическа ефективност: Рециклирането може да намали разходите за отпадъци в дългосрочен план.
  • Отговорност към околната среда: Всеки използван метален контейнер намалява количеството отпадъци, които иначе биха отишли ​​на депото.
  • Издръжливост и устойчивост: Металната конструкция осигурява дълготрайна употреба дори при интензивна употреба.

Изберете ALTOMO за зелено бъдеще

С металните контейнери за селективно събиране на отпадъци от ALTOMO вие сте една стъпка по-близо до създаването на по-чист и по-зелен свят. Нека се включим в рециклирането като важно действие за поддържане на здрава планета за бъдещите поколения. Намерете идеалното решение за вас и вашата компания и започнете да правите разлика днес!

За повече информация и поръчки посетете нашия уебсайт и вижте детайлите на нашите метални контейнери за разделно събиране на отпадъци.

Производител: Alda PL SKU: 751C
Открийте устойчивост и практичност с кош EKO NORD за селективно събиране на отпадъци 45 литраВъвеждането на зелени решения в живота ни вече не е лукс, а необходимост. За тези, които искат да направят значителни промени без усилие, препоръчваме кошчето за селективно събиране на отпадъци EKO NORD ..
116.40 лв.
Без ДДС:97.00 лв.
Купи
Производител: Alda PL SKU: 751H
Защо си струва да изберете EKO NORD 45 литра кош за селективно събиране на отпадъци за вашия дом или офис?Днес екологичната отговорност е не само благороден избор, но и необходимост. С коша за селективно събиране на отпадъци EKO NORD 45l вие правите крачка към зеленото бъдеще, съчетавайки елеган..
116.40 лв.
Без ДДС:97.00 лв.
Купи
Производител: Alda PL SKU: 751D
Открийте устойчивото развитие с кош EKO NORD за селективно събиране на отпадъци 45 литраГрижата за екологията и селективното събиране на отпадъците заемат все по-централно място в ежедневието ни. Селективният кош за отпадъци EKO NORD 45l е разработен с оглед на този приоритет и е оптимално решен..
116.40 лв.
Без ДДС:97.00 лв.
Купи
Производител: Alda PL SKU: 751F
Оптимизирайте рециклирането си с кош EKO NORD за селективно събиране на отпадъци 45 литраЗагрижени ли сте за околната среда и търсите удобен начин за рециклиране у дома или на работа? Нашето решение е коша за селективно събиране на отпадъци ECO NORD, 45 литра, която ще промени ежедневието ви, ка..
116.40 лв.
Без ДДС:97.00 лв.
Купи
Производител: Alda PL SKU: 751A
EKO NORD 45 литра селективен кош за отпадъциВ ерата на проактивна екологична отговорност всеки от нас има мисия да защитава природните ресурси и да допринася за нова глобална култура на рециклиране и устойчиво развитие. За да бъде тази мисия успешна, незаменим помощник е селективният кош за..
116.40 лв.
Без ДДС:97.00 лв.
Купи
Производител: Alda PL SKU: 228A
 EKO SQUARE NORD Кош за селективно събиране на отпадъци 60 литраВ свят, в който устойчивото развитие и опазването на околната среда стават все по-важни принципи за всеки от нас, ECO SQUARE NORD селективният метален кош за отпадъци не е просто продукт, а послание . Продукт, носещ мисията за ..
164.00 лв.
Без ДДС:136.67 лв.
Купи
Производител: Alda PL SKU: 228H
Метален кош EKO SQUARE NORD за селективно събиране на отпадъци 60 литраИскате ли да живеете в по-чист и по-зелен свят? Начинът, по който третираме отпадъците, може да промени нещата. Открийте коша за селективно събиране на отпадъци ECO SQUARE NORD 60l - идеалният начин да допринесете за опазване..
164.00 лв.
Без ДДС:136.67 лв.
Купи
Производител: Alda PL SKU: 228D
Метален кош EKO SQUARE NORD за селективно събиране на отпадъци 60 литраЕкологичното съзнание в съвременния свят набира скорост и вие сте на прав път, избирайки метален кош за селективно събиране на отпадъци EKO SQUARE NORD 60l. Този иновативен и функционален продукт е идеален избор както за дома..
164.00 лв.
Без ДДС:136.67 лв.
Купи
Производител: Alda PL SKU: 228F
Метален кош EKO SQUARE NORD за селективно събиране на отпадъци 60 литраВ свят, който все повече се стреми към устойчиво развитие и съзнателен подход към околната среда, правилното селективно събиране на отпадъци се превръща не само в добродетел, но и в задължителна практика. EKO SQUARE NORD мета..
164.00 лв.
Без ДДС:136.67 лв.
Купи
Производител: Alda PL SKU: 228C
Метален кош EKO SQUARE NORD  за селективно събиране на отпадъци 60 литраИнтересувате ли се от ефективен начин да допринесете за зелено бъдеще? Благодарение на металния кош за селективно събиране на отпадъци ECO SQUARE NORD 60l вие не само ще подобрите процеса на рециклиране във ва..
164.00 лв.
Без ДДС:136.67 лв.
Купи
Производител: Alda PL SKU: 128H
Метален кош EKO SQUARE за селективно събиране на отпадъци 60 литраПрилагането на устойчиви навици у дома или в офиса може да стане много по-лесно с подходящия инструмент. Такъв инструмент е SQUARE ECO метален кош за селективно събиране на отпадъци 60 литра - вашият партньор в борбата за по-чиста..
164.00 лв.
Без ДДС:136.67 лв.
Купи
Производител: Alda PL SKU: 128C
Метален кош за селективно събиране на отпадъци: 60 литра за екологично съзнание и устойчив животВ свят, в който устойчивото развитие и отговорността към околната среда стават все по-важни, металния кош за селективно събиране на отпадъци 60 литра ECO SQUARE е не само удобен - тя е декларация за о..
164.00 лв.
Без ДДС:136.67 лв.
Купи
Производител: Alda PL SKU: 128D
Метален кош за селективно събиране на отпадъци 60 литра  В днешното динамично ежедневие все по-важна тема е как да въздействаме по-малко върху околната среда, как да живеем разумно и да допринесем за благосъстоянието на бъдещите поколения. КОША ECO SQUARE за селективно събиране на отпа..
164.00 лв.
Без ДДС:136.67 лв.
Купи
Производител: Alda PL SKU: 128F
Метален кош EKO SQUARE за селективно събиране на отпадъци 60 ллитраВ днешния динамичен свят осъзнаването на важността на зелените решения е от съществено значение. Кошът за селективно събиране на отпадъци EKO KWADRAT 60l е представен като иновативен стремеж към устойчиво развитие и не е про..
164.00 лв.
Без ДДС:136.67 лв.
Купи
Производител: Alda PL SKU: 128A
ECO SQUARE Кош за селективно събиране на отпадъци 60 литра - стъпка към зелено бъдещеВъв време, когато грижата за околната среда се е превърнала в ежедневен приоритет, металният кош за отпадъци EKO SQUARE 60L се откроява като уникален продукт, който помага за поддържането на по-чист и по-ус..
164.00 лв.
Без ДДС:136.67 лв.
Купи
Производител: Alda PL SKU: 118F
Метален кош EKO SQUARE за селективно събиране на отпадъци 90 литраС появата на метална кофа за селективно събиране на отпадъци ECO SQUARE 90l, устойчивият начин на живот вече не е само мечта, а реалност. Интелигентният дизайн и функционалността на този метален кош правят рециклирането удобно и е..
226.00 лв.
Без ДДС:188.33 лв.
Купи
Производител: Alda PL SKU: 118A
Метален кош EKO SQUARE за селективно събиране на отпадъци 90 литраВ днешно време се обръща все повече внимание на екологичния баланс и устойчивото развитие. Благодарение на металното кошчето за селективно събиране на отпадъци ECO SQUARE 90l получавате не само кошче за отпадъци, но и инструмент ..
226.00 лв.
Без ДДС:188.33 лв.
Купи
Производител: Alda PL SKU: 118D
Метален кош EKO SQUARE за селективно събиране на отпадъци 90 литра Осъзнатото използване на ресурсите и отговорното отношение към околната среда вече не са просто тенденции, а необходимост. В този контекст КОША  ECO SQUARE за селективно събиране на отпадъци 90 литра се превръ..
226.00 лв.
Без ДДС:188.33 лв.
Купи
Производител: Alda PL SKU: 118H
Метален кош EKO SQUARE за селективно събиране на отпадъци 90 литра В днешния свят, където грижата за околната среда е повече от необходимост, кошът за отпадъци ECO SQUARE 90 l предоставя уникална възможност да допринесете за правилното рециклиране с лекота и стил. Благодарение на своя инова..
226.00 лв.
Без ДДС:188.33 лв.
Купи
Производител: Alda PL SKU: 118C
Метален кош EKO SQUARE за селективно събиране на отпадъци 90 литра Станете част от устойчивото развитие и се погрижете за околната среда с метален кош за селективно събиране на отпадъци 90 литра. Създаден, за да улесни рециклирането, този стилен и функционален кош е идеалното допълнени..
226.00 лв.
Без ДДС:188.33 лв.
Купи
Производител: Alda PL SKU: 127D
Метален кош EKO SQUARE PRESTIGE от неръждаема стомана 60 литраЗа всеки, който се стреми към екологичен начин на живот, селективният метален кош за отпадъци EKO SQUARE PRESTIGE е безценен помощник. Изработен изцяло от лъскава неръждаема стомана, този 60-литров кош осигурява не само издръжливост и..
186.00 лв.
Без ДДС:155.00 лв.
Купи