Menu
Menu
Филтър
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Пласмасови кофи и контейнери за смет

Защо си струва да изберете пластмасови кофи и контейнери за отпадъци ALTOMO. 


В свят, в който екологията е високо ценена, подходящото, ефикасно и устойчиво управление на отпадъците се превръща в незаменима част от нашето ежедневие. ALTOMO е най-доброто решение за това - ние ви предлагаме широка гама от пластмасови кофи и контейнери за отпадъци.  


ALTOMO Ви предлага голямо разнообразие от съдове за отпадъци. ​​​​​

Пластмасови кофи за боклук с обем 80 литра, 120 литра, 240 литра, 360 литра. 

• Кафяви кофи за гастроотпадъци с обем 120 литра, 240 литра.

• Кафяви кофи за биоотпадъци с обем 80 литра, 120 литра, 240 литра, 360 литра.

Пластмасови контейнери за отпадъци с плосък капак, тип "Ракла" с обем 660 литра, 770 литра, 1100 литра.

• Пластмасови контейнери за отпадъци с объл капак, тип "Бобър" с обем 1100 литра. 

• Кафяви контейнери за биоотпадъци с обем 660 литра, 770 литра, 1100 литра.

• Всички контейнери се предлагат с опция капак в капака.

• Разнообразието от цветове (син, жълт, зелен, черен, кафяв, червен) позволява съдовете да се използват за разделно събиране на отпадъци. 

• Пластмасовите контейнери са оборудвани с 4 (четири) броя колела с диаметър 200 мм, от които две със спирачен механизъм. Пластмасовите кофи са оборудвани с 2 (два) броя колела с диаметър 200 мм. 

• Съдове за отпадъци, които предлагаме могат да се обслужват от всички видове сметоизвозващи машини, отговарящи на стандарт EN 1501–1. 

• Пластмасовите кофи отговарят на европейска норма EN 840 – 1/5/6. Пластмасовите контейнери с плосък капак, тип "Ракла" отговарят на европейска норма EN 840 – 2/5/6. 

• Пластмасовите контейнери с объл капак, тип "Бобър" отговарят на европейска норма EN 840 – 3/5/6. Употребата на кофите и контейнерите, които предлагаме е широко разпространена в общините, градовете, селата и сметопочистващите фирми. Голяма част от сметосъбиращите и сметоизвозващите фирми работят с нашите кофи и контейнери, защото прелагаме много добро качество на много добри цени.


 

Производител: Finbin
Интелигентен кош за отпадъци CitySolar с компакторВ днешния свят на градска екология CitySolar се откроява с иновативна технология, която променя начина, по който общините и компаниите се справят с натрупания боклук. Интелигентният контейнер за боклук с компактор е модерно решени..
0.00 лв.
Без ДДС:0.00 лв.
Купи
Производител: Finbin
Иновативен контейнер за боклук City Pack – надеждност и стилКогато става въпрос за поддържане на чистотата в градска среда, изборът на контейнер за боклук може да окаже значително влияние върху функционалността и естетиката на пространството. Благодарение на City Pack ще получите не само п..
0.00 лв.
Без ДДС:0.00 лв.
Купи
Производител: Finbin
КОШЧЕ ЗА РЕЦИКЛИРАНЕ EKOCITYEkoCity е просторен контейнер за рециклиране с дизайн, фокусиран върху острия му външен вид и лесната му употреба. EkoCity може да се комбинира в сортировъчни станции. Този контейнер за рециклиране е подходящ за употреба както на закрито, така и на открито.Модерна..
0.00 лв.
Без ДДС:0.00 лв.
Купи
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)
Филтрирай продуктите