Menu
Menu
Филтър
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Игрални маси и полета

Открийте забавлението с Игрални маси и полета

Сред шума и динамиката на ежедневието, всеки от нас търси своето малко островче на уединение и забавление. Ние разбираме тази необходимост и предлагаме перфектния начин да намерите своята равносметка – Игрални маси и полета. Нашата специалност е в създаването на игрални пространства, които у дома или в офиса, превръщат всяко свободно време в наистина качествен релакс.

Вдъхновяващо Разнообразие

Ние предлагаме вдъхновяващо разнообразие от игрални маси – от класически билярдни маси до модерни футболни маси и многофункционални модели, които могат да се превърнат в център на вашите семейни или приятелски събирания. Всяка маса е направена с внимание към детайла, гарантирайки неповторимо изживяване и дълготрайност.

Предимства на Нашите Игрални маси

  1. Качество без компромис – нашите маси са изработени от качествени материали, които осигуряват издръжливост и стабилност.
  2. Дизайн за всяка обстановка – богатата палитра от модели позволява избора на игрална маса, която се вписва перфектно в интериора на вашия дом или офис.
  3. Мултифункционалност – някои от нашите модели предлагат комбинацията на няколко игри на едно място, което ги прави идеални за максимално използване на пространството.
  4. Незабравими моменти с близките – игралните маси създават прекрасна възможност за събиране на семейството и приятелите и споделяне на весели моменти.
  5. Лесна поддръжка – предлаганите от нас маси са лесни за поддръжка, което ви позволява да се наслаждавате на игрите без прекалено голяма заетост.

Придружаващи Аксесоари и Оборудване

Нашата гама продукти включва не само игрални маси, но и всякакъв вид придружаващи аксесоари и оборудване. Те позволяват на клиентите не просто да закупят маса, но и да я оборудват с всичко необходимо за незабавна игра – от киове и топки до специализирано осветление и удобни столове.

Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: ИГРАЛНА МАСА - 115
Модел от продуктовата гама на Енчо Енчев – ЕТЕ, с характерната насоченост към природосъобразният начин на живот. Седалките са изработени от сертифицирана дървесина, а плотът и краката от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Мозаечната структур..
3,947.99 лв.
Без ДДС:3,289.99 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: ИГРАЛНА МАСА - 223
Игралната пикник маса е изработена изцяло от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Мозаечната структура се състои от натурални мраморни или гранитни камъни. Те са с определена големина и могат да се съчетават в различни цветове. Бетонните крака са с ..
4,138.20 лв.
Без ДДС:3,448.50 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: ИГРАЛНА МАСА - 111
Игралната маса е изработена изцяло от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Мозаечната структура се състои от натурални мраморни или гранитни камъни. Те са с определена големина и могат да се съчетават в различни цветове. Бетонната основа е с релефна..
1,742.40 лв.
Без ДДС:1,452.00 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: ИГРАЛНА МАСА - 250
Вариант на игрална маса тип пикник. Модел от продуктовата гама на Енчо Енчев – ЕТЕ, с характерната насоченост към природосъобразният начин на живот. Комбинацията от дървесина, бетон и метал съчетават практичност, красота и стабилност. Дървесината използвана за направата на седалките е FSC..
4,020.59 лв.
Без ДДС:3,350.49 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: ИГРАЛНА МАСА - 117
Маса за игри на открито от характерната за Енчо Енчев – ЕТЕ продуктова гама, подчинена на философията „Избери зеления начин на живот, играй  сред  природата!“. Масата е изработена изцяло от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Бетонът е армиран и фибро..
4,190.47 лв.
Без ДДС:3,492.06 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: ИГРАЛНА МАСА - 188
Маса за игра изработена изцяло от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Мозаечната структура се състои от натурални мраморни или гранитни камъни. Те са с определена големина и могат да се съчетават в различни цветове. Бетонната основа е с релефна пов..
1,618.98 лв.
Без ДДС:1,349.15 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: ИГРАЛНА МАСА - 190
Маса за игра изработена изцяло от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Мозаечната структура се състои от натурални мраморни или гранитни камъни. Те са с определена големина и могат да се съчетават в различни цветове. Бетонната основа е с релефна пов..
1,598.65 лв.
Без ДДС:1,332.21 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: ИГРАЛНА МАСА - 221
Вариант на игрална бетонна маса, с характерната насоченост към природосъобразният начин на живот. Седалките са изработени от сертифицирана дървесина, а плотът и краката - от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Мозаечната структура се състои от нату..
3,895.72 лв.
Без ДДС:3,246.43 лв.
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)
Филтрирай продуктите