Menu
Menu
Филтър
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Игрални маси и полета

Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: ИГРАЛНА МАСА - 190
Маса за игра изработена изцяло от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Мозаечната структура се състои от натурални мраморни или гранитни камъни. Те са с определена големина и могат да се съчетават в различни цветове. Бетонната основа е с релефна пов..
1,453.32 лв.
Без ДДС:1,211.10 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: ИГРАЛНА МАСА - 221
Вариант на игрална бетонна маса, с характерната насоченост към природосъобразният начин на живот. Седалките са изработени от сертифицирана дървесина, а плотът и краката - от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Мозаечната структура се състои от нату..
3,541.56 лв.
Без ДДС:2,951.30 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: ИГРАЛНА МАСА - 115
Модел от продуктовата гама на Енчо Енчев – ЕТЕ, с характерната насоченост към природосъобразният начин на живот. Седалките са изработени от сертифицирана дървесина, а плотът и краката от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Мозаечната структур..
3,589.08 лв.
Без ДДС:2,990.90 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: ИГРАЛНА МАСА - 223
Игралната пикник маса е изработена изцяло от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Мозаечната структура се състои от натурални мраморни или гранитни камъни. Те са с определена големина и могат да се съчетават в различни цветове. Бетонните крака са с ..
3,762.00 лв.
Без ДДС:3,135.00 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: ИГРАЛНА МАСА - 111
Игралната маса е изработена изцяло от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Мозаечната структура се състои от натурални мраморни или гранитни камъни. Те са с определена големина и могат да се съчетават в различни цветове. Бетонната основа е с релефна..
1,584.00 лв.
Без ДДС:1,320.00 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: ИГРАЛНА МАСА - 250
Вариант на игрална маса тип пикник. Модел от продуктовата гама на Енчо Енчев – ЕТЕ, с характерната насоченост към природосъобразният начин на живот. Комбинацията от дървесина, бетон и метал съчетават практичност, красота и стабилност. Дървесината използвана за направата на седалките е FSC..
3,655.08 лв.
Без ДДС:3,045.90 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: ИГРАЛНА МАСА - 117
Маса за игри на открито от характерната за Енчо Енчев – ЕТЕ продуктова гама, подчинена на философията „Избери зеления начин на живот, играй  сред  природата!“. Масата е изработена изцяло от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Бетонът е армиран и фибро..
3,809.52 лв.
Без ДДС:3,174.60 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: ИГРАЛНА МАСА - 188
Маса за игра изработена изцяло от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Мозаечната структура се състои от натурални мраморни или гранитни камъни. Те са с определена големина и могат да се съчетават в различни цветове. Бетонната основа е с релефна пов..
1,471.80 лв.
Без ДДС:1,226.50 лв.
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)
Филтрирай продуктите