Menu
Menu
Филтър
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Хигиенно оборудване

Основи за правилна хигиена с хигиенно оборудване.

В наши дни, когато здравето и хигиената са поставени на пиедестал, не можем да подценим ролята на качественото хигиенно оборудване. Всеки бизнес, от малките кафенета до големите производствени предприятия, се стреми към поддържане на безупречна чистота, за да гарантира не само комфорта, но и здравето на своите клиенти и служители.

Предимства на висококачественото хигиенно оборудване.

  • Здравословна среда: С помощта на професионално хигиенно оборудване, е възможно ефективното премахване на микроби и бактерии, което води до минимализиране риска от разпространение на инфекции.
  • Подобряване на работната ефективност: Чистотата на работното място допринася за по-добра работна атмосфера, намаляване на заболяванията сред персонала и увеличаване на производителността.
  • Положителен имидж на компанията: Поддържането на идеална чистота е отражение на професионализма и отговорността, което повишава репутацията на всяко предприятие.
  • Удължаване живота на съоръженията: Редовната поддръжка и хигиена предотвратяват преждевременното износване на машини и оборудване, като по този начин осигуряват по-дълга експлоатация.
  • Спазване на законовите норми: Използването на подходящо хигиенно оборудване помага на фирмите да отговорят на строгите санитарни и хигиенни стандарти, изисквани от закона.

Ключови елементи на комплексното хигиенно оборудване.

Изборът на оборудване също е важен за поддържането на хигиенни стандарти. Ето някои от най-важните компоненти:

  • Диспенсъри за сапун и дезинфектанти: Те са нужни за осигуряване на лесен и бърз достъп до средства за почистване и дезинфекция на ръцете.
  • Сушилни за ръце или диспенсъри за хартиени кърпи: Ефективното подсушаване на ръцете е също толкова важно колкото и тяхното почистване.
  • Кофите за отпадъци с капаци: Подходящите кофи гарантират, че отпадъците се съхраняват и изхвърлят по безопасен и хигиенен начин.
  • Оборудване за почистване: Машини като прахосмукачки, мопове и други почистващи уреди осигуряват дълбоко и темелно почистване на повърхности.

Поддържане на хигиената в различни отрасли.

В зависимост от типа на дейността и обекта, съществуват различни изисквания към хигиенното оборудване. Например, в хранително-вкусовата промишленост, хигиенното оборудване трябва да отговаря на строги регулации за безопасност и чистота.

В здравеопазването пък, като болници и медицински центрове, хигиенното оборудване играе ключова роля в предотвратяването на инфекциозни заболявания и поддържането на стерилна среда за пациентите и медицинския персонал.

Офис сгради и комерсиални пространства имат нужда от решения, подходящи за големи потоци от хора, гарантиращи превенция на микроби и осигуряване на чиста и приятна среда за работа и бизнес срещи.

 

Производител: Alda PL SKU: 958
Maskonur е кошче за боклук, специално предназначено за отстраняване на гумите при изхвърляне на маските. Maskonur привлича вниманието, заедно с инструкциите за това как да се борави с използваната маска. Специално разработената човка откъсва гумените ленти на маската, в които се заплитат животни. ..
594.00 лв.
Без ДДС:495.00 лв.
Производител: Alda PL SKU: 960
Станцията разполага с контейнер за течност с вместимост 2 литра (до 5000 цикъла на резервоар), захранване от батерия или от електрическата мрежа, LCD индикатор за заряда на батерията, визьор за нивото на течността. Също има защита срещу неоторизирано отваряне. Продуктите от неръждаема стомана се пре..
2,408.40 лв.
Без ДДС:2,007.00 лв.
Купи
Производител: Alda PL SKU: 961
Станцията разполага с контейнер за течност с вместимост 2 л (до 5000 цикъла на резервоар), захранване от батерия или от електрическата мрежа, LCD индикатор за зареждане на батерията, визьор за нивото на течността, възможност за окачване или поставяне. Както и защита срещу неоторизирано отваряне. Про..
1,498.00 лв.
Без ДДС:1,248.33 лв.
Купи
Производител: Alda PL SKU: 959
Хигиенната станция е изработена от стомана с органично покритие. Тя съдържа вграден диспенсър и контейнер за 1л. дезинфектант. Хигиенната станция има и универсален дозатор за ръкавици, дозатор за хартиени кърпи и индикатор за нивото на течността. Всяка хигиенна станция има декоративна рамка, която е..
432.00 лв.
Без ДДС:360.00 лв.
Купи
Производител: Alda PL SKU: 956A
Универсалната стойка за диспенсър за дезинфектант за ръце в черен цвят. Тя е идеална за повечето налични на пазара диспенсъри за течен дезинфектант за ръце. Двустепенното регулиране на стойката на диспенсъра я прави адаптивна към нуждите на хората, които използват устройството. Отлична конструкция и..
176.00 лв.
Без ДДС:146.67 лв.
Купи
Производител: Alda PL SKU: 956FPP
Универсалната стойка за диспенсър за дезинфектант за ръце се предлага в черен цвят. Тя е идеална за повечето налични на пазара диспенсъри за течен дезинфектант за ръце. Двустепенното регулиране на стойката на диспенсъра я прави адаптивна към нуждите на хората, които използват устройството. Стойката ..
350.00 лв.
Без ДДС:291.67 лв.
Купи
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)
Филтрирай продуктите