Menu
Menu
Филтър
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Хигиенно оборудване

Производител: Alda PL SKU: 958
Maskonur е кошче за боклук, специално предназначено за отстраняване на гумите при изхвърляне на маските. Maskonur привлича вниманието, заедно с инструкциите за това как да се борави с използваната маска. Специално разработената човка откъсва гумените ленти на маската, в които се заплитат животни. ..
594.00 лв.
Без ДДС:495.00 лв.
Производител: Alda PL SKU: 960
Станцията разполага с контейнер за течност с вместимост 2 литра (до 5000 цикъла на резервоар), захранване от батерия или от електрическата мрежа, LCD индикатор за заряда на батерията, визьор за нивото на течността. Също има защита срещу неоторизирано отваряне. Продуктите от неръждаема стомана се пре..
2.07 лв.
Без ДДС:1.73 лв.
Купи
Производител: Alda PL SKU: 961
Станцията разполага с контейнер за течност с вместимост 2 л (до 5000 цикъла на резервоар), захранване от батерия или от електрическата мрежа, LCD индикатор за зареждане на батерията, визьор за нивото на течността, възможност за окачване или поставяне. Както и защита срещу неоторизирано отваряне. Про..
1,498.00 лв.
Без ДДС:1,248.33 лв.
Купи
Производител: Alda PL SKU: 959
Хигиенната станция е изработена от стомана с органично покритие. Тя съдържа вграден диспенсър и контейнер за 1л. дезинфектант. Хигиенната станция има и универсален дозатор за ръкавици, дозатор за хартиени кърпи и индикатор за нивото на течността. Всяка хигиенна станция има декоративна рамка, която е..
432.00 лв.
Без ДДС:360.00 лв.
Купи
Производител: Alda PL SKU: 956A
Универсалната стойка за диспенсър за дезинфектант за ръце в черен цвят. Тя е идеална за повечето налични на пазара диспенсъри за течен дезинфектант за ръце. Двустепенното регулиране на стойката на диспенсъра я прави адаптивна към нуждите на хората, които използват устройството. Отлична конструкция и..
176.00 лв.
Без ДДС:146.67 лв.
Купи
Производител: Alda PL SKU: 956FPP
Универсалната стойка за диспенсър за дезинфектант за ръце се предлага в черен цвят. Тя е идеална за повечето налични на пазара диспенсъри за течен дезинфектант за ръце. Двустепенното регулиране на стойката на диспенсъра я прави адаптивна към нуждите на хората, които използват устройството. Стойката ..
350.00 лв.
Без ДДС:291.67 лв.
Купи
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)
Филтрирай продуктите