Menu
Menu
Филтър
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Classic Line

ALTOMO Ви предлага метални туби за гориво, произведени от латвийската компания VALPRO SIA.

Позната като една от най-големите дългогодишни металообработващи компании в Латвия, която предлага метални изделия в повече от 33 страни по света. Компанията се гордее с богатата си история и знания, натрупани от създаването на фабриката през 1944 г. Високите собствени стандарти и разнообразният опит са довели до високо качество на продуктите и услугите, които са признати от международните сертифициращи институции, клиентите на компанията и потребителите на продуктите. Компанията произвежда метални туби за гориво с вместимост 5 л, 10 л и 20 л и аксесоари за тях за граждански и военни цели. Предлага метални туби за гориво и специални туби за взривоопасни материали. Произведените метални туби притежават номер UN (лиценз за превоз на опасни товари) и сертификат TÜV, който потвърждава качеството и надеждността на продукта. Признанието на клиентите и потребителите, високото качество и надеждност, широката гама от аксесоари са качествата, които описват произвежданите от SIA VALPRO метални туби.

Метални туби за гориво CLASSIC LINE:

  • В съответствие с DIN 7274 тубата е изработена от стомана с дебелина 0,9 мм.
  • За да се предотврати вътрешното ръждясване, тубата е облицована с устойчив на бензин резолиран емайл
  • Праховото покритие осигурява антикорозионна защита и гладка визия. Възможно е да се изработят туби във всеки цвят от каталога на RAL
  • Широкият канал за обезвъздушаване дава възможност за равнометното изливане на течността за по - малко от 25 секунди
  • Лентовото заваряване осигурява здравина на дръжката • Специалните отвори в дръжката позволяват да се закрепи клипсът за изливане с помощта на винтове
  • Затварянето със заключваща щишт е напълно защитено от изтичане при всякакво положение на кутията
  • Маркировката на ООН удостоверява съответствие с разпоредбите за превоз на опасни товари
  • Печат за годината върху капачката - показва годината на производство
  • Международно патентованият заключващ щифт дава допълнителна сигурност срещу случайно отваряне на кутията
  • Могат да бъдат поръчани специални маркировки

 

Метална туба за гориво 20 литра, червена Метална туба за гориво 20 литра, червена
Най-продаван
Производител: Valpro SKU: VP.515.00
Открийте надеждността с 20-литрова метална туба за гориво, червенаПредставяме ви 20-литрова метална туба за гориво, основен аксесоар за всеки шофьор, строител или пътешественик, който търси безопасно и надеждно решение за транспортиране на гориво. Тази висококачествена тубие изработена с вним..
84.00 лв.
Без ДДС:70.00 лв.
Купи
Метална туба за гориво 10 литра, червена Метална туба за гориво 10 литра, червена
Най-продаван
Производител: Valpro SKU: 514.00
Открийте надеждност и издръжливост с 10-литрова червена метална туба за горивоАко търсите оптимално решение за вашето преносимо съхранение на гориво, металната туба за гориво с вместимост 10 литра, червена ще се окаже вашият най-надежден спътник. Създаден е с внимание към всеки детайл, предлагащ..
60.00 лв.
Без ДДС:50.00 лв.
Купи
Производител: Valpro SKU: VP.278.00.00
 Метална туба за гориво с вместимост 5 литраКогато става въпрос за транспортиране и съхранение на гориво, надеждността и безопасността са от първостепенно значение. Ето защо обръщаме внимание на 5 литровата металална туба за гориво, който съчетава комфорт и изключителна издръжливост..
50.88 лв.
Без ДДС:42.40 лв.
Купи
Метална туба за гориво 20 литра, зелена Метална туба за гориво 20 литра, зелена
Най-продаван
Производител: Valpro SKU: VP.515.00
Открийте надеждността с 20-литрова метална туба за гориво, червенаПредставяме ви 20-литрова метална туба за гориво, основен аксесоар за всеки шофьор, строител или пътешественик, който търси безопасно и надеждно решение за транспортиране на гориво. Тази висококачествена тубие изработена с вниман..
84.00 лв.
Без ДДС:70.00 лв.
Купи
Производител: Valpro
Открийте надеждност и издръжливост с 10-литрова  метална туба за горивоАко търсите оптимално решение за вашето преносимо съхранение на гориво, металната туба за гориво с вместимост 10 литра,  ще се окаже вашият най-надежден спътник. Създаден е с внимание към всеки детайл, предлагащ бе..
0.00 лв.
Без ДДС:0.00 лв.
Купи
Метална туба за гориво 5 литра, зелена Метална туба за гориво 5 литра, зелена
Най-продаван
Производител: Valpro SKU: VP.513.00
Метална туба за гориво с вместимост 5 литраКогато става въпрос за транспортиране и съхранение на гориво, надеждността и безопасността са от първостепенно значение. Ето защо обръщаме внимание на 5 литровата металална туба за гориво, който съчетава комфорт и изключителна издръжливост. С този прод..
48.48 лв.
Без ДДС:40.40 лв.
Купи
Смарт накрайник за 5 и 10 литрови метални туби Classic
Най-продаван
Производител: Valpro SKU: 892.00 + RC
   Накрайник за класически метални туби с вместимост 5 и 10 литраОткрийте най-новото допълнение към арсенала на всеки градинар, ентусиаст „Направи си сам“ или любител на моторните спортове - Интелигентната 5 и 10-литрова класическа метална тръбна дюза. Този иновативен продукт е с..
31.44 лв.
Без ДДС:26.20 лв.
Купи
Гъвкав накрайник 25мм за дизелово гориво Classic Гъвкав накрайник 25мм за дизелово гориво Classic
Най-продаван
Производител: Valpro SKU: 747.00.00-02 + RC
Защо да изберете гъвкавата 25 мм класическа дизелова дюза?Когато пълните дизелови резервоари, всеки детайл може да бъде от решаващо значение за ефективността и безопасността на процеса. Гъвкавата дюза 25мм за дизелово гориво - Classic е разработена с мисъл за надеждност и комфорт, което е ..
21.12 лв.
Без ДДС:17.60 лв.
Купи
Универсален накрайник за метална туба Classic Line Универсален накрайник за метална туба Classic Line
Най-продаван
Производител: Valpro SKU: VP.170.200.00
Универсален накрайник за метална туба Classic LineУниверсалният накрайник за метална тръба Classic Line е крайъгълният камък на гамата аксесоари за професионална и лична поддръжка на резервоара. Продуктът гарантира изключителна съвместимост и висока функционалност въплъщавай..
18.48 лв.
Без ДДС:15.40 лв.
Купи
Гъвкав накрайник 20мм за бензинов резервоар Classic Гъвкав накрайник 20мм за бензинов резервоар Classic
Най-продаван
Производител: Valpro SKU: 747.00.00 + RC
Открийте удобството на гъвкава 20 mm дюза за класическа туба за горивоВсеки, на когото се е налагало да транспортира гориво, знае колко важни са висококачествените аксесоари, които ще направят тази дейност лека. 20 мм гъвкава дюза за бензинов резервоар Classic е идеалното решение, което има всич..
21.12 лв.
Без ДДС:17.60 лв.
Купи
Метална туба за гориво Proper 2 л. Метална туба за гориво Proper 2 л.
Най-продаван
Производител: Valpro SKU: VP1110.00_B
Изключително качество и надеждност благодарение на металната туба за гориво Proper 2lИскате решение за съхранение на гориво, което наистина въплъщава качество и безопасност? Тогава правилната метална туба за гориво с вместимост 2 l е вашето попадение. Този продукт се отличава с уникалните си ха..
55.44 лв.
Без ДДС:46.20 лв.
Купи
Показани 1 от 11 | 11 (1 Страници)
Филтрирай продуктите