Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Градско оборудване

Открийте модерно и функционално градско оборудване с ALTOMO

Съвременният урбанистичен пейзаж се нуждае от повече здания и пътища. Интелигентното градско оборудване добавя удобство, сигурност и естетика, трансформирайки средата около нас в по-приятно за жителите пространство. ALTOMO е тук, за да осигури тази трансформация, предлагайки широка гама от продукти, изработени с мисъл за детайла, функционалността и дълготрайността.

Качествени паркови пейки за изящен и уютен градски живот

Едно от най-важните допълнения към всяка паркова среда са пейките, където гражданите могат да отдъхнат и да се насладят на природата. ALTOMO предлага разнообразие от качествени метални и дървени пейки, които освен че са изключително комфортни, също така допринасят за красотата на паркове и градини. Израбоката на пейките е съобразена с климатичните условия и високите изисквания за издръжливост.

Вашата градина заслужава собствена беседка

За тези, които търсят уникалност и индивидуален подход при създаване на своя градински оазис, ALTOMO предлага услугата за индивидуална поръчка на беседки. Съобразени с желанията и нуждите на клиентите, тези беседки са перфектното място за отдих и общуване на открито.