Menu
Menu
Филтър
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Телфери

Телфери 

В основата на всеки успешен индустриален и строителен проект е надеждността и ефективността на използваното оборудване. Подемно-транспортното оборудване играе ключова роля за постигане на безупречна оперативна ефективност. Най-яркият пример за това са асансьори - повдигащи устройства, които революционизират начина, по който компаниите управляват товари.

Ефективност и гъвкавост 

Използването на телфери в индустрията е не само въпрос на необходимост, но и на стратегическо предимство. Тези устройства са синоним на удобство и движеща сила на иновациите в тежката индустрия. Способността на верижния механизъм лесно да повдига и премества товари с различни размери и тегло го прави безценен инструмент за всяка компания, която иска да увеличи производителността си и да оптимизира дейността си.

Надеждност и сигурност 

Безопасността на работното място е неразделна част от корпоративната култура на всяка отговорна организация. Телферите са проектирани да предотвратяват злополуки и да гарантират издръжливост при най-тежки условия на работа. Тяхната издръжливост и надеждност осигуряват спокойствие в работния процес и са гаранция за постоянна ефективност.

Практичност 

Благодарение на подобрения дизайн и функционалност, верижния механизъм осигурява комфорт на виртуозно ниво. От дистанционно управление до автоматизирани системи за манипулиране, телферите ви позволяват да управлявате тежки товари буквално с едно щракване. По този начин можете не само да увеличите производителността, но и да съкратите времето за обучение на операторите на машини.

Не позволявайте на предизвикателствата в индустрията да забавят напредъка ви. Оборудвайте се с телфери, които имат силата да трансформират всяка транспортна дейност и да създадат добавена стойност за вашата компания. От откриването на нови технологични възможности до максималното оползотворяване на работното ви време, повдигачите ще бъдат вашият надежден партньор в стремежа ви към по-голяма компетентност и успех.

Повдигащ верижен механизъм 1 t L=3 m
Ново
Производител: H-Lift SKU: ANCA-5004
Повдигащ верижен механизъм 1 t L=3 mВерижният механизъм 1 t L=3 m е изключително издръжлив и надежден инструмент, предназначен да улесни вашите индустриални дейности. Специално проектиран да увеличи производителността, този верижен механизъм предлага ненадмината функционалност и безопасност.Защ..
179.87 лв.
Без ДДС:149.89 лв.
Купи
Повдигащ верижен механизъм G=0.5 t L=3 m
Ново
Производител: H-Lift SKU: ANCA-5003
Повдигащ верижен механизъм G=0,5 t L=3 mТова високоефективно устройство е специално проектирано да улесни товаренето и повдигането на товари с тегло до 0,5 тона с височина на повдигане до 3 метра. Благодарение на него ще увеличите производителността и безопасността на работата си.Техн..
158.52 лв.
Без ДДС:132.10 лв.
Купи
Повдигащ верижен механизъм G=1 t L=6 m
Ново
Производител: H-Lift SKU: ANCA-5007
Верижен повдигащ механизъм G=1 t L=6 mВ индустриалния свят, където времето е ценно и ефективността е от решаващо значение, верижният телфер G=1 t L=6 m е инструмент, който носи революция в повдигането и транспортирането на товари. С впечатляващата товароносимост от 1 тон и височи..
232.68 лв.
Без ДДС:193.90 лв.
Купи
Повдигащ верижен механизъм G=2 t L=3 m
Ново
Производител: H-Lift SKU: ANCA-5005
Повдигащ верижен механизъм G=2 t L=3 m Във всяка работилница, строителна площадка и склад има предизвикателства, свързани с теглене и повдигане на тежки товари. Решението е просто и надеждно - верижен механизъм за повдигане G=2 t L=3 m. Той представлява иновативен подход към обработката и ..
261.00 лв.
Без ДДС:217.50 лв.
Купи
Повдигащ верижен механизъм G=2 t L=6 m
Ново
Производител: H-Lift SKU: ANCA-5008
Верижен повдигащ механизъм G=2 t L=6 m  В тежката промишленост необходимостта от висококачествено и здраво оборудване е ключов аспект на всяка операция. Най-новото ни предложение, верижен телфер G=2 t L=6 m осигурява ненадмината производителност, съчетана с издръжливост, благодар..
341.08 лв.
Без ДДС:284.23 лв.
Купи
Повдигащ верижен механизъм G=3 t L=3 m
Ново
Производител: H-Lift SKU: ANCA-5006
Повдигащ верижен механизъм G=3 t L=3 mВ света на промишленото оборудване верижният механизъм G=3 t L=3 m се откроява със своя вечен дизайн и ненадмината надеждност. Създаден да улесни ежедневието на професионалистите, този механизъм постига перфектния баланс между функционалност и производ..
332.09 лв.
Без ДДС:276.74 лв.
Купи
Повдигащ верижен механизъм G=3 t L=6 m
Ново
Производител: H-Lift SKU: ANCA-5009
Верижен механизъм за повдигане G=3 t L=6 mЗабележителна производителност и издръжливост са демонстрирани във верижен механизъм G=3 t L=6 m, проектиран да отговори на високите изисквания на съвременната индустрия. Благодарение на своята издръжливост и надеждност, този верижен механизъм е ид..
491.86 лв.
Без ДДС:409.88 лв.
Купи
Повдигащ верижен механизъм G=5 t L=3 m
Ново
Производител: H-Lift SKU: ANCA-5066
Технически данни на повдигащ механизъмВерижен повдигащ механизъм G=5 t L=3 m  Дайте контрол и ефективност на вашите работни процеси благодарение на иновативния повдигащ верижен механизъм G=5 t L=3 m. Този мощен помощник е специално проектиран да отговори на нуждите на динамичния индус..
536.33 лв.
Без ДДС:446.94 лв.
Купи
Повдигащ верижен механизъм G=5t L=6 m
Ново
Производител: H-Lift SKU: ANCA-5067
Технически данни  Товароносимост: 5 тонаВисочина на повдигане: 6 метраВерижен механизъм G=5t L=6mВ днешната индустрия наличието на оборудване, което не само улеснява упоритата работа, но и осигурява надеждност и ефективност на всяка стъпка, е от съществено значение. С верижния повдигащ мех..
737.82 лв.
Без ДДС:614.85 лв.
Купи
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)
Филтрирай продуктите