Menu
Menu
Филтър
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Куфари и колани за инструменти

Намерете идеалното решение за съхранение с куфари за инструменти и колани ALTOMO

Когато става дума за организация на работното място, няма компромис с качеството и функционалността. Представяме ви иновативни калъфи и колани за инструменти, които са специално проектирани да отговорят на нуждите на професионалисти от всички сфери на живота. Нашата цел е да ви предоставим решения за съхранение, които улесняват ежедневието ви и поддържат ефективността ви.

Постоянно качество и издръжливост

Избирайки продукти от нашата оферта, вие се доверявате на доказани високи стандарти за качество. Всеки от нашите пластмасови куфари за инструменти и колани за инструменти е бил  подложен на строги тестове и контрол на качеството, така че с гордост можем да гарантираме тяхната издръжливост и надеждност при трудни условия на работа.

Адаптивни решения за всеки професионалист

В ALTOMO разбираме, че ежедневието на всеки специалист е различно. Ето защо ние предлагаме модулни и персонализирани решения, които могат да бъдат съобразени със специфичните изисквания и предпочитания на всеки наш клиент. Независимо дали сте електротехник, строител или занаятчия хоби, ще намерите точно това, от което се нуждаете.

Инвестиция, която се изплаща

Избрали ли сте продукти, които след кратък период на употреба са разочароващи поради липсата на издръжливост? Благодарение на ALTOMO това е нещо от миналото. Нашата оферта е проектирана за издръжливости е дългосрочна инвестиция, която оптимизира работата ви и помага да поддържате пространството си подредено.

Производител: Tayg SKU: TM135002
Инструментален Куфар TAYG 35 - Съхранете и Организирайте Своите Инструменти с Лекота!Снабден с впечатляващо качество и стилен дизайн, Куфарът за инструменти TAYG 35 е идеалният избор за електротехници, механици, дърводелци и всички майстори. Произведен в Испания от Tayg, той предлага безопасно и..
58.80 лв.
Без ДДС:49.00 лв.
Купи
Производител: Tayg SKU: TM091605
Колан за инструменти TAYG е произведен от здрав, висококачесвен полиестер 900 D. Коланът за инстументи, който Ви предлагаме разполага с регулируем колан с пластмасова закопчалква за бързо закопчаване и разкопчаване. Джобът за инструменти е направен така, че да се движи по самия колан за по - голямо ..
40.20 лв.
Без ДДС:33.50 лв.
Купи
Производител: Tayg SKU: TM090608
Колан за инструменти двоен TAYG е произведен от здрав, черен полиестер 600D. Коланът разполага с регулируем колан със закопчаване. Джобовете за инструменти са два, а между тях е разположена метална кука, на която можете да поставите ролетка или друг вид инструмент, който Ви е необходим. Двойния..
39.60 лв.
Без ДДС:33.00 лв.
Купи
Производител: Tayg SKU: TM089602
Колан за инструменти единичен TAYG  е произведен от здрав, черен полиестер 600D. Коланът разполага с регулируем колан със закопчаване. Джобът за инструменти е проектиран, така че да се плъзга по самия колан за по - голямо удобство. Коланът за инструменти, който Ви предлагаме има два големи джоб..
30.00 лв.
Без ДДС:25.00 лв.
Купи
Производител: Tayg
Куфар за инструменти TAYG 30 е произведен в Испания от Tayg. Направен от висококачествен полипропилен и по най - високите стандарти за качество и дизаин, този куфар за инструменти Tayg 30 е идеален за електротехници, механици, дърводелци и други. Куфарът за инструменти Tayg 30 съдържа тава..
33.60 лв.
Без ДДС:28.00 лв.
Купи
Производител: Tayg SKU: TM131004
Куфар за инструменти TAYG 31 е произведен в Испания от Tayg. Направен от висококачествен полипропилен и по най - високите стандарти за качество и дизаин, този куфар за инструменти Tayg 31 е идеален за електротехници, механици, дърводелци и други. Куфарът за инструменти Tayg 31 съдържа..
39.60 лв.
Без ДДС:33.00 лв.
Купи
Производител: Tayg SKU: TM132001
Куфар за инструменти TAYG 32 е произведен в Испания от Tayg. Направен от висококачествен полипропилен и по най - високите стандарти за качество и дизаин, този куфар за инструменти Tayg 32 е идеален за електротехници, механици, дърводелци и други. Куфарът за инструменти Tayg 32 съдържа..
37.80 лв.
Без ДДС:31.50 лв.
Купи
Производител: Tayg SKU: TM133008
Куфар за инструменти TAYG 33 е произведен в Испания от Tayg. Направен от висококачествен полипропилен и по най - високите стандарти за качество и дизаин, този куфар за инструменти Tayg 33 е идеален за електротехници, механици, дърводелци и други. Куфарът за инструменти Tayg 33 съдържа..
43.80 лв.
Без ДДС:36.50 лв.
Купи
Производител: Tayg SKU: TM134005
Куфар за инструменти TAYG 34 е произведен в Испания от Tayg. Направен от висококачествен полипропилен и по най - високите стандарти за качество и дизаин, този куфар за инструменти Tayg 34 е идеален за електротехници, механици, дърводелци и други. Куфарът за инструменти Tayg 34 съдържа..
54.00 лв.
Без ДДС:45.00 лв.
Купи
Производител: Tayg SKU: TM134999
Куфар за инструменти TAYG 34 - 1В е произведен в Испания от Tayg. Направен от висококачествен полипропилен и по най - високите стандарти за качество и дизаин, този куфар за инструменти Tayg 34 - 1В е идеален за електротехници, механици, дърводелци и други. Куфарът за инструменти Tayg 34 - ..
45.60 лв.
Без ДДС:38.00 лв.
Купи
Производител: Tayg SKU: TM136009
Куфар за инструменти TAYG 36 е произведен в Испания от Tayg. Направен от висококачествен полипропилен и по най - високите стандарти за качество и дизаин, този куфар за инструменти Tayg 36 е идеален за електротехници, механици, дърводелци и други. Куфарът за инструменти Tayg 36 съдържа..
54.00 лв.
Без ДДС:45.00 лв.
Купи
Производител: Tayg SKU: TM157004
Куфар за инструменти на колела TAYG 57 е Направен от висококачествен полипропилен и по най - високите стандарти за качество и дизаин, този куфар за инструменти Tayg 57 е идеален за екторотехници, механици, дърводелци и други. Куфарът за инструменти Tayg 57 съдържа тава, която е изработена с инт..
81.60 лв.
Без ДДС:68.00 лв.
Купи
Производител: Tayg SKU: TM158001
Куфар за инструменти на колела TAYG 58 е направен от висококачествен полипропилен и по най - високите стандарти за качество и дизаин, този куфар за инструменти Tayg 58 е идеален за екторотехници, механици, дърводелци и други. Куфарът за инструменти Tayg 58 съдържа тава, която е изработена с инт..
102.00 лв.
Без ДДС:85.00 лв.
Купи
Показани 1 от 13 | 13 (1 Страници)
Филтрирай продуктите