Menu
Menu
Филтър
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

IBC контейнери

ALTOMO Ви предлага голямо разнообразие от IBC контейнери. 

Междинният контейнер за насипни товари или (IBC) както е по – известен е контейнер за многократна употреба, монтиран на палет и заобиколен от защитна, метална клетка, разполагащ с отваряем капак  който се намира в горната част и изпускателена дюза за лесно разпределяне на материала. Вариантите, който ние ще Ви предложим са направени от полиетилен с висока плътност (HDPE). Използваt се за съхранение и транспортиране на течности, прахове, агресивни, течни продукти, масла, химикали и други. IBC контейнера може да се подрежда във височина, което спетява доста място в тесни, складови помещения и също така може да се премества с транспалетна количка или мотокар. Терминът „междинен” идва от обемът, тъй като се намира между този на резервоарите и варелите. Най – продаваният и най – често срещан вариант на IBC контейнер е с обем 1000л.

Предимствата от използването на IBC контейнери:

  • екологични: изработени са от материали, който могат да бъдат рециклирани. Освен че се произвеждат по екологично чисти начини, контейнерите насърчават бизнеса да опазва околкната среда. Това включва транспортиране на чиста вода без страх от замърсяване и предотвратяване на течове от опасни материали. Компаниите могат също така да използват повторно тези контейнери, което не само намалява разходите, но и намалява ненужните отпадъци.
  • компактност: IBC контейнерите са проктирани да бъдат компактни, което позволява на компаниите да спестяват място в своите складове и превозни средства, като подреждат съдовете във височина един върху друг.
  • издражливост: Тези контейнери са направени да издържат на тежка употреба, което ги прави прави много дълготрайна инвестиция. Те са изпработени от материали като пластмаса и стомана, за да се гарантира, че могат да издържат на тежки натоварвания и други външни фактори като слънчева светлина и екстремни температурни промени. Възоснова на тези фактори, IBC контейнерите са произведени да имат експлоатационен живот до 20 години. За да бъде по – дълъг живота на вашето IBC е необходимо да се подлагат на тестове на всеки пет години. По този начин, ако възникне проблем, той може бързо да бъде отстранен, така че контейнерът да може, да се използва отново.
  • предотвратяват замърсяването: IBC контейнерите могат значително да намалят замърсяването на продуктите с които са напълнени, тъй като са предназначени за безопасното съхранение и транспортиране на множество видове продукти. Тъй като външността им се състои от дебели стени и е конструирана така, че да издържа на вдлъбнатини и драскотини, резервоарите предотвратяват проникването на чужди вещества в контейнера и предпазват вашития продукт от компрометиране. Вградениете в резервоарите клапани също са с уникални уплатнения, които напълно запечатват зоната около тях, за да предотвратят изтичането дори на минимално количество от течността, с която са напълнени.
  • IBC контейнери за промишлена употреба: направени са за различни видове течности, включително и токсични такива. Те включват разтворители, горива, смазочни материали и хидравлични течности. Намират широко приложение и в парфюмерийната идустрия, като най – често се използват от розоваритее за съхранение на розова вода, розово масло, спирт, дезинфектанти и други.
  • IBC резервоари за съхранение: много фирми се обръщат към този тип контейнери като начин за съхранение на стоки като храни и бои. Проектирани са така, че да могат да държат тези продукти за дълги периоди от време без да променят  качеството и количеството им. Освен това могат да да се използват и за съхрание на продукти, които иначе трябва да бъдат изхвърлени. В допълнение на това те могат да се подредят и един върху друг, за да спестят складово пространство.
  • IBC контейнери за хранителни цели: хранителната промишленост често разчита на такъв тип резервоари като начин за запазването на някои стоки и лесното им транспортиране. Особено често, този вид съдове се използва при винопроизводители и пекари. Тези IBC контейнери, които съхраняват храни или хранителни продукти със специално покритие и трябва да отговарят на специфични разпоредби. По този начин клиентите могат да бъдат уверени, че съдържанието, поставят вътре, няма да бъде замърсено. Контейнерите, които се използват за хранителни продукти, трябва лесно да се мият, за да се отсранят частиците от предишните пратки, за да се предотврати смесването на нови артикули в стара партида.
  • IBC контейнери в химическата индустрия: в химическата промишлесност, този тип контейнери се използват по няколко различни причини. Това включва запазване на запалими и опасни материали от изтичане или причиняване на замърсяване. Някои химикали, които могат да се държат в IBC, включват етанол, метанол, бензол и други. Всички резервоари за химическата промишленост имат сертификати, които доказват, че са безопасни за употреба.
  • IBC контейнери в селскотопанската индустрия: тази индустрия използва този тип резервоари за транспортиране на стоки, отглеждани във ферми и необходими за селскотопанската работа. Използват се за доставка на пестициди и торове, като осигурят необходимата защита без да изтичат или замърсяват предмети в близост до тях. В селското стопанство до голяма степен се разчита на тези контейнери, за да се траанспортират стоките целогодишно, тъй като това спомага за намаляване на общите логистични разходии и могат да бъдат използвани многократно.
  • IBC контейнери във фармацевтичната и козметичната индустрия: в този вид отрасъл, IBC контейнерите намират приложение като съдове за съхранение на хапчета, прахове и течности, които биха могли да бъдат здравословни или екологични. Подходящи са за етерични малса, спирт, лавандулово масло, дезинфектант, розово масло, розова вода, и други.

IBC контейнерите се използват в много индустрии и служат за различна цел във всяка. Те предотвратяват замърсяването и помагат като съхранят опасни течности без риск от разливи. Контейнерите също така помагат на индустриите да преместват лесно и бързо продуктите си, което може да насърчи повече продажби и по – добра логистика. Поради това, IBC контейнерите се оказват полезно и практично устройство за бизнеса,  в което да се инвестира.

Производител: Greif SKU: 607001
IBC контейнер на дървено пале и капацитет от 1000л. е голям съд произведен от полиетилен с висока плътност (HDPE). Този голям резервоар, който Ви предлагаме е обгърнат от най – здравата, предпазна клетка на пазара, направена от поцинкована стомана и поддържана от дървено пале. От горната си страна I..
468.00 лв.
Без ДДС:390.00 лв.
Купи
IBC контейнер на метално - пластмасово пале и капацитет от 1000л. IBC контейнер на метално - пластмасово пале и капацитет от 1000л.
Най-продаван
Производител: Greif SKU: 607002
IBC контейнер на метално - пластмасово пале и капацитет от 1000л. е голям съд произведен от полиетилен с висока плътност (HDPE). Този голям резервоар, който Ви предлагаме е обгърнат от най – здравата, предпазна клетка на пазара, направена от поцинкована стомана и поддържана от пластмасово пале. От г..
498.00 лв.
Без ДДС:415.00 лв.
Купи
Производител: Greif SKU: 607003
IBC контейнер на пластмасово пале и капацитет от 1000л. е голям съд произведен от полиетилен с висока плътност (HDPE). Този голям резервоар, който Ви предлагаме е обгърнат от най – здравата, предпазна клетка на пазара, направена от поцинкована стомана и поддържана от пластмасово пале. От горната си ..
498.00 лв.
Без ДДС:415.00 лв.
Купи
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)
Филтрирай продуктите