Menu
Menu
Филтър
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Метални варели

ALTOMO Ви предлага голямо разнообразие от метални варели.

Металните варели са един от най – универсалните и здрави контейнери, които се използват широко в много индустриални и търговски сектори. Те могат да бъдат намерени в складове и транспортни депа по целия свят, складирайки всякакви промишлени стоки от храни до опасни химикали. Металните варели са износоустойчиви, рентабилни за многократна употреба и дълготрайни. 

Те са идеално пригодени да задоволят широк спектър от промишлени нужди за съхранение и транспорт. Металните варели, предназначени за промишлена употреба, трябва да бъдат сертифицирани от ООН и одобрени за съхранение на опасни течности и твърди вещества. Това означава, че варелите могат безопасно да съхраняват опасни отпадаци и опасни химикали, но това са универсални съдове и те също могат да бъдат сертифицирани, което им позволява да се използват в промишлени мощности от хранително – вкусовата промишленост.

Металните варели имат редица общи приложения и са подходящи за продължително съхранение на стоки и суровини, а също така и за транспортиране. Най – популярните приложения на металните варели са: 


 • Съхранение на вода и други течности
 • Съхранение на гориво, включително бензин и дизел 
 • Съхранение на храни, включително зърнени храни и прахове 
 • Съхранение на масла и смазочни материали 
 • Съхранение на разтворители, химикали и фармацевтични продукти 
 • Съхранение на опасни отпадъци 
 • Съхранение на пясък 

Варелите имат различни предимства, когато се използват в промишлените зони. Те не само имат голямо разнообразие от приложения, но са и износоустойчиви и могат да се използват многократно. Ето и основните предимства на използването на метални варели в промишлеността:

 • Универсалност: широк спектър от потенциални приложения
 • Защита: те са дебели и могат безопасно да издържат на големи удари
 • Здравина: те са износоустойчиви, дълготрайни и изискват малко поддръжка
 • Рентабилен: стойността на варелите съпоставена с продължителност на живота им ги прави много рентабилен и ценово ефективен продукт
 • Мобилност: могат лесно да бъдат транспортирани с камиони и кораби
 • Съхранение: могат да се подреждат и съхраняват в промишлен капацитет, като се използват мотокари и други машини


Металните варели, които ние Ви предлагаме са с капацитет 25л, 32л, 60л и 216,5л. Те са фабрично произведени с два отвора или иначе казано с два щуцера. Различават се от другите метални варели по това че нямат голям отвор или отваряем капак. Вместо това варелите с тесни глави имат две точки за достъп, които се запечатват с промишлена пробка. Тези метални варели с тясна глава са много по сигурни от тези с отваряем капак, но пък са по – трудни за пълнене и изпразване. Оворите могат да бъдат оборудвани с дюзи или кранове за улесняване на изпразването. 

 

Комплект уплътнения за метален варелВ динамичния свят на индустриални процеси и материално отговорни дейности безопасността на вашия продукт често може да бъде подценявана. Но с комплекта метални уплътнения за варели на Алтомо ЕООД вие не само гарантирате оптимално ниво на защита на вашите съхра..
2.28 лв.
Без ДДС:1.90 лв.
Купи
Метален варел с два отвора и капацитет от 216,5 л.Нашите метални варели с двоен отвор отговарят на нарастващите нужди за безопасност и устойчивост на материалите, използвани в индустриалния и производствения сектор. Тези варели с вместимост 216,5 литра осигуряват оптимални условия за съхранение ..
130.80 лв.
Без ДДС:109.00 лв.
Купи
Метален варел с два отвора и капацитет от 25 литраРазгледайте 25-литров метален варел с 2 отвора - продукт с иновативен дизайн, универсален за широк спектър от приложения в дома и индустрията.Най-високо качество и издръжливост Изработен с внимание към детайла отстудено валцована стомана, то..
58.80 лв.
Без ДДС:49.00 лв.
Купи
Метален варел с два отвора и капацитет от 32 л.В свят, в който качеството и безопасността играят ключова роля, нашият метален варел е пример за високи стандарти. Изработен изцяло от студено валцована стомана, този варел осигурява надеждност и издръжливост, подходящи както за промишлена, так..
64.80 лв.
Без ДДС:54.00 лв.
Купи
Метален варел с два отвора и капацитет от 60 л.Максимална здравина и безопасностИндустриалните приложения на обещаващи съоръжения за съхранение и транспортиране на течности са от решаващо значение за успеха на всяка компания. 60-литровият метален варел с двоен отворе перфектната комбинация о..
70.80 лв.
Без ДДС:59.00 лв.
Купи
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)
Филтрирай продуктите