Menu
Menu
Филтър
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Метални варели

ALTOMO Ви предлага голямо разнообразие от метални варели.

Металните варели са един от най – универсалните и здрави контейнери, които се използват широко в много индустриални и търговски сектори. Те могат да бъдат намерени в складове и транспортни депа по целия свят, складирайки всякакви промишлени стоки от храни до опасни химикали. Металните варели са износоустойчиви, рентабилни за многократна употреба и дълготрайни. 

Те са идеално пригодени да задоволят широк спектър от промишлени нужди за съхранение и транспорт. Металните варели, предназначени за промишлена употреба, трябва да бъдат сертифицирани от ООН и одобрени за съхранение на опасни течности и твърди вещества. Това означава, че варелите могат безопасно да съхраняват опасни отпадаци и опасни химикали, но това са универсални съдове и те също могат да бъдат сертифицирани, което им позволява да се използват в промишлени мощности от хранително – вкусовата промишленост.

Металните варели имат редица общи приложения и са подходящи за продължително съхранение на стоки и суровини, а също така и за транспортиране. Най – популярните приложения на металните варели са: 


 • Съхранение на вода и други течности
 • Съхранение на гориво, включително бензин и дизел 
 • Съхранение на храни, включително зърнени храни и прахове 
 • Съхранение на масла и смазочни материали 
 • Съхранение на разтворители, химикали и фармацевтични продукти 
 • Съхранение на опасни отпадъци 
 • Съхранение на пясък 

Варелите имат различни предимства, когато се използват в промишлените зони. Те не само имат голямо разнообразие от приложения, но са и износоустойчиви и могат да се използват многократно. Ето и основните предимства на използването на метални варели в промишлеността:

 • Универсалност: широк спектър от потенциални приложения
 • Защита: те са дебели и могат безопасно да издържат на големи удари
 • Здравина: те са износоустойчиви, дълготрайни и изискват малко поддръжка
 • Рентабилен: стойността на варелите съпоставена с продължителност на живота им ги прави много рентабилен и ценово ефективен продукт
 • Мобилност: могат лесно да бъдат транспортирани с камиони и кораби
 • Съхранение: могат да се подреждат и съхраняват в промишлен капацитет, като се използват мотокари и други машини


Металните варели, които ние Ви предлагаме са с капацитет 25л, 32л, 60л и 216,5л. Те са фабрично произведени с два отвора или иначе казано с два щуцера. Различават се от другите метални варели по това че нямат голям отвор или отваряем капак. Вместо това варелите с тесни глави имат две точки за достъп, които се запечатват с промишлена пробка. Тези метални варели с тясна глава са много по сигурни от тези с отваряем капак, но пък са по – трудни за пълнене и изпразване. Оворите могат да бъдат оборудвани с дюзи или кранове за улесняване на изпразването. 

 

Пломбата за метален варел предпазва системата за затваряне от замърсяване, кражба или подмяна на съдържанието на вашия продукт. Пломбата е леко, здраво и икономично решение за запечатване.  Защитете инвестицията си с комплект уплътнения за метален варелВ динамичния свят на индустриални проце..
2.28 лв.
Без ДДС:1.90 лв.
Купи
Металните варели, който Ви предлагаме са произведени от студено валцована стомана в съответствие със стандарта TS 11168 EN 210. Тялото е заварено с електрически шев. Основната част и краищата са запечатани от седем слойна техника на зашиване (троен шев) и съединителна смес, приложена вържу шевн..
130.80 лв.
Без ДДС:109.00 лв.
Купи
Металният варел с два отвора и капацитет от 60л е произведен от студено валцована стомана, с два отвора - 2" пълнене и 3/4" вентилационно затваряне. Има дръжки върху горния край за по - лесно транспортиране. Сертифициран от ООН за материали от клас I - II и III за превоз на опасни товари, а също так..
58.80 лв.
Без ДДС:49.00 лв.
Купи
Металният варел с два отвора и капацитет от 32 литра е произведен от студено валцована стомана, с два отвора - 2" пълнене и 3/4" вентилационно затваряне. Има дръжки върху горния край за по - лесно транспортиране. Сертифициран от ООН за материали от клас I - II и III за превоз на опасни товари, а същ..
64.80 лв.
Без ДДС:54.00 лв.
Купи
Металният варел с два отвора и капацитет от 60л е произведен от студено валцована стомана, с два отвора - 2" пълнене и 3/4" вентилационно затваряне. Има дръжки върху горния край за по - лесно транспортиране. Сертифициран от ООН за материали от клас I - II и III за превоз на опасни товари, а същ..
70.80 лв.
Без ДДС:59.00 лв.
Купи
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)
Филтрирай продуктите