Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Demo Serbatoi

Demo Serbatoi: Вашият надежден партньор за мобилни помпени станции

В един динамичен свят, където времето е ценно и ефективността на всяка операция е от решаващо значение, ние се нуждаем от решения, които гарантират гладкото функциониране на нашия бизнес. Отговорът на това предизвикателство идва от италианската компания Demo Serbatoi, която е известна с ангажимента си към качеството и иновациите в областта на мобилните помпени станции за гориво.

Защо да изберете Serbatoi Demo?

АЛТОМО ЕООД с гордост представя сътрудничество с Demo Serbatoi - лидер в разработването и производството на мобилни решения за съхранение и дистрибуция на горива. Доверието в продуктите Demo Serbatoi се основава на техния ненадминат опит и внимание към детайла, което гарантира не само най-високо качество, но и безопасност и лекота на използване.

Какво отличава мобилните станции Demo Serbatoi?

  • Изработен от висококачествени материали, гарантиращи дълготрайна устойчивост на различни условия и интензивна употреба.
  • Иновативният дизайн осигурява лесна мобилност и гъвкавост на устройствата, което ги прави подходящи за различни приложения и среди.
  • Разнообразие от модели позволява на клиентите да изберат най-подходящата конфигурация, съобразена със специфичните нужди на техния бизнес.
  • Ефективността на помпените системи Demo Serbatoi е резултат от прецизни изследвания и разработки в областта на течните горива.
  • Обслужването и поддръжката на продуктите на Demo Serbatoi са безупречни, с акцент върху бързината и ефективността при отговаряне на нуждите на клиентите.

С АЛТОМО ЕООД имате достъп до всички тези предимства директно на българския пазар.


Производител: Demo Serbatoi
Полиетиленови резервоари за транспортиране на гориво AdBlue DEF с 12V мембранна помпа в комплект със скоби, цифров брояч на литри K24, 4м маркуч за подаване и автоматичен накрайник от неръждаема стоманаХарактеристики на резервоар за гориво от полиетилен за транспортиране на гориво AdBlue DEF 220..
3,245.76 лв.
Без ДДС:2,704.80 лв.
Купи
Производител: Demo Serbatoi
Полиетиленови резервоари за транспортиране на гориво AdBlue DEF с 12V мембранна помпа в комплект със скоби, цифров брояч на литри K24, 4м маркуч за подаване и автоматичен накрайник от неръждаема стоманаХарактеристики на резервоар за гориво от полиетилен за транспортиране на гориво AdBlue DEF 430..
4,398.24 лв.
Без ДДС:3,665.20 лв.
Купи
Производител: Demo Serbatoi
Мобилна помпена станция за дизелово гориво от полиетилен за транспортиране на ДИЗЕЛОВО гориво с пълно освобождаване A.D.R., съгласно параграф 1.1.3.1, буква C (ADR 2011).Ултралек транспортен резервоар за дизелово гориво, изработен от линеен полиетилен, с вместимост 220 литра и интегриран капак. ..
2,201.47 лв.
Без ДДС:1,834.56 лв.
Купи
Производител: Demo Serbatoi
Мобилна помпена станция за дизелово гориво 430л от полиетилен за транспортиране на ДИЗЕЛОВО гориво с пълно освобождаване A.D.R., съгласно параграф 1.1.3.1, буква C (ADR 2011).ПРОЕКТИРАН И ЗА ТРАНСПОРТ С ПОВДИГАНЕПроектиран за монтаж и транспортиране и на пикапи. Резервоарът може да бъде..
3,572.69 лв.
Без ДДС:2,977.24 лв.
Купи
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)