Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ

Бетонни изделия от ЕНЧО ЕНЧЕВ - ЕТЕ

Търсите ли висококачествени бетонови продукти за градска среда? Партньорството между АЛТОМО и Енчо Енчев - ЕТЕ ЕООД отваря вратата към света на висококачествени бетонови изделия с дълъг експлоатационен живот и атрактивен дизайн.

Бетонни продукти за всяко пространство

Енчо Енчев - ETE не произвежда само бетонови изделия - създава продукти, които са сърцето на всеки парк, градина или обществено пространство.

  • Бетонни кашчета за боклук – Елегантните и издръжливи кошове са идеални за поддържане на обществени места чисти.
  • Бетонни бордюри – Идеални за създаване на разделителни зони и усещане за ред в градска среда.
  • Пейка и бетонни пейки – комбинират функционалност и комфорт, като същевременно добавят естетическа стойност към всяка зона за отдих.
  • Бетонни саксии – Изключително устойчиви на външни условия, идеални за разкрасяване на улични и паркови пространства.
  • Стойки за велосипеди – Надеждни и безопасни, те са незаменима част от съвременната градска инфраструктура.
  • Маси за игра – подходящи за паркове и училищни дворове, предоставят възможности за активен отдих и игри на открито.


Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: АНТИПАРКИНГ - 266
Паркинг ограничител изработен от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Бетонният ограничител може да бъде с фина релефна повърхност или боядисан със специална защитна боя. Моделът има възможност за анкериране към подовата настилка /по заявка/. Размер..
133.32 лв.
Без ДДС:111.10 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: АНТИПАРКИНГ - 145
Модерен и функционален паркинг ограничител изработен от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Мраморните и гранитни камъни изграждащи мозайката са натурални и имат възможност за различни цветови комбинации. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Специалната обработка на мозаечната структу..
414.48 лв.
Без ДДС:345.40 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: АНТИПАРКИНГ - 267
Паркинг ограничител изработен от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Бетонният ограничител може да бъде с фина релефна повърхност или боядисан със специална защитна боя. Моделът има възможност за анкериране към подовата настилка /по заявка/. Размер..
213.84 лв.
Без ДДС:178.20 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: АНТИПАРКИНГ - 85
Паркинг ограничител изработен от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Мраморните и гранитни камъни изграждащи мозайката са натурални и имат възможност за различни цветови комбинации. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Специалната обработка на мозаечната структура създава релефна повъ..
539.88 лв.
Без ДДС:449.90 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: АНТИПАРКИНГ - 146
Модерен и функционален паркинг ограничител изработен от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Мраморните и гранитни камъни изграждащи мозайката са натурални и имат възможност за различни цветови комбинации. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Специалната обработка на мозайката създава ..
459.36 лв.
Без ДДС:382.80 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: АНТИПАРКИНГ - 86
Ограничител за паркиране изработен от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Мраморните и гранитни камъни изграждащи мозайката са натурални и имат възможност за различни цветови комбинации. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Специалната обработка на мозаечната повърхност създава характ..
403.92 лв.
Без ДДС:336.60 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: АНТИПАРКИНГ КОЛЧЕ - 33
Ограничител за паркиране изработен от метал. Металната конструкция е покрита с естерно-епоксиден цинков грунд и е прахово боядисана. Тези технологични методи предпазват метала от корозия и увеличават експлоатационните му характеристики. За още по-голяма защита, по желание на клиента, може да се извъ..
269.28 лв.
Без ДДС:224.40 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: АНТИПАРКИНГ КОЛЧЕ - 32
Метално антипаркинг колче от урбанистичната продуктова гама пътни ограничители, комбиниращо функционалност и естетика. Изделие изработено от  метал. Металната конструкция е покрита с естерно-епоксиден цинков грунд и е прахово боядисана. Тези технологични методи предпазват метала от корозия и ув..
269.28 лв.
Без ДДС:224.40 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: АНТИПАРКИНГ КОНУС - 13
Модерен и функционален паркинг ограничител с конусовидна форма.  Антипаркинг тялото е изработено от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Мраморните и гранитни камъни съставящи мозайката са натурални и предлагат различни цветови комбинации. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Спец..
326.04 лв.
Без ДДС:271.70 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: АНТИПАРКИНГ КОНУС - 14
Ограничител за паркиране с масивна конструкция и конусовидна форма. Изработен от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Мраморните и гранитни камъни съставящи мозайката са натурални и предлагат различни цветови комбинации. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Специалната обработка на моз..
518.76 лв.
Без ДДС:432.30 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: АНТИПАРКИНГ КУБЧЕ - 149
Продукт от фирмения каталог на Енчо Енчев - ЕТЕ, който отговаря на  съвременните стандарти за функционалност и естетика. Ограничител за паркиране изработен изцяло от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Мозайката се състои от натурални мраморни..
846.12 лв.
Без ДДС:705.10 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: АНТИПАРКИНГ КУБЧЕ - 184
Ограничител за паркиране от фирмения каталог на Енчо Енчев - ЕТЕ с кубичната форма, изработен изцяло от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Мозайката е изградена от натурални мраморни или гранитни камъни с възможност за различни цветови комбинации. Бетонът е армиран и фибро подсилен...
517.44 лв.
Без ДДС:431.20 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: АНТИПАРКИНГ КУБЧЕ LED - 150
Модерен продукт от гамата ограничители за паркиране, който съчетава защита, безопасност  и естетика в едно - ограничава движението и красиво допълва екстериорния дизайн. Бетонът е с хомогенна мозаечна структура, армиран и фибро подсилен. Мозайката е изградена от натурални мраморни или гран..
1,941.72 лв.
Без ДДС:1,618.10 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: АНТИПАРКИНГ ТОПКА - 10
Бетонен паркинг ограничител с формата на топка. Антипаркинг тялото е изработено от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Мраморните и гранитни камъни изграждащи мозайката са натурални и имат възможност за различни цветови комбинации. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Специалната обра..
167.64 лв.
Без ДДС:139.70 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: АНТИПАРКИНГ ТОПКА - 11
Бетонен паркинг ограничител с формата на топка. Антипаркинг тялото е изработено от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Мраморните и гранитни камъни изграждащи мозайката са натурални и имат възможност за различни цветови комбинации. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Специалната обра..
290.40 лв.
Без ДДС:242.00 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: АНТИПАРКИНГ ТОПКА - 94
Паркинг ограничител от продуктовата гама на фирма Енчо Енчев - ЕТЕ с формата на топка. Изработен e от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Мраморните и гранитни камъни изграждащи мозайката са натурални и имат възможност за различни цветови комбинации. Бетонът е армиран и фибро подсиле..
815.76 лв.
Без ДДС:679.80 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОНЕН КОШ ЗА ОТПАДЪЦИ - 72
Кош за отпадъци изработен от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Мозаечната структура е изградена от натурални мраморни или гранитни камъни с дефинирана големина и възможност за комбинации в различни цветове. Повърхността е релефна и е защитена със..
678.48 лв.
Без ДДС:565.40 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОНЕН КОШ ЗА ОТПАДЪЦИ - 43
Модел от продуктовата гама бетонни кошчета на фирма Енчо Енчев – ЕТЕ, изработен от бетон, метал и сертифицирана дървесина. Бетонът е високоякостен с хомогенна мозаечна структура, армиран и фибро подсилен. Мозайката се състои от натурални мраморни или гранитни камъни с дефинирана големина и възможнос..
703.56 лв.
Без ДДС:586.30 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОНЕН КОШ ЗА ОТПАДЪЦИ - 236
Кошче за отпадъци, умален вариант на бетонен кош модел 41, с характерното елегантно съчетание на естествена релефна мозайка и метал. Бетонът е високоякостен с хомогенна, мозаечна структура от натурални мраморни или гранитни камъни, армиран и фибро подсилен. Мраморните и гранитни части..
782.76 лв.
Без ДДС:652.30 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОНЕН КОШ ЗА ОТПАДЪЦИ - 128
Бетонен кош за отпадъци с цилиндрична форма. Изграден е от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Мозаечната структура е съставена от натурални мраморни или гранитни камъни с точно определени размери. Повърхността е обработена със защитно покритие. То..
1,096.92 лв.
Без ДДС:914.10 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОНЕН КОШ ЗА ОТПАДЪЦИ - 243
Кош за отпадъци изработен в съчетание от бетон, метал и дърво. Бетонът е високоякостен, съдържащ  натурални мраморни или гранитни камъни с дефинирана големина. Те изграждат хомогенна, мозаечна структура и могат да се комбинират в различни цветове. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Върху фино ..
2,027.52 лв.
Без ДДС:1,689.60 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОНЕН КОШ ЗА ОТПАДЪЦИ - 215
Кош за отпадъци изработен от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Мозаечната структура е изградена от натурални мраморни или гранитни камъни с дефинирана големина и възможност за комбинации в различни цветове.  Повърхността е релефна и обработе..
1,391.28 лв.
Без ДДС:1,159.40 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОНЕН КОШ ЗА ОТПАДЪЦИ - 182
Кош за отпадъци изработен от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Мозаечната структура е изградена от натурални мраморни или гранитни камъни с дефинирана големина и възможност за комбинации в различни цветове.  Повърхността е релефна и обработе..
979.44 лв.
Без ДДС:816.20 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОНЕН КОШ ЗА ОТПАДЪЦИ - 36
Кош за отпадъци изработен от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Мозаечната структура е съставена от натурални мраморни или гранитни камъни с точно определени размери. Повърхността е релефна и обработена със защитно покритие. То намалява отлагането..
640.20 лв.
Без ДДС:533.50 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОНЕН КОШ ЗА ОТПАДЪЦИ - 216
Кошче за отпадъци, умален вариант на бетонен кош модел 215, изработенo от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Мозаечната структура е изградена от натурални мраморни или гранитни камъни с дефинирана големина и възможност за комбинации в различн..
785.40 лв.
Без ДДС:654.50 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОНЕН КОШ ЗА ОТПАДЪЦИ - 240
Кош за отпадъци с иновативен дизайн, съчетаващ здравината и функционалността на два материала – бетон и метал. Бетонът е високоякостен  съдържащ  натурални мраморни или гранитни камъни с дефинирана големина. Те изграждат хомогенна, мозаечна структура и могат да се комбинират в различ..
1,313.40 лв.
Без ДДС:1,094.50 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОНЕН КОШ ЗА ОТПАДЪЦИ - 241
Кош за отпадъци изработен в съчетание от бетон, метал и дърво. Бетонът е високоякостен, съдържащ  натурални мраморни или гранитни камъни с дефинирана големина. Те изграждат хомогенна, мозаечна структура и могат да се комбинират в различни цветове. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Върху фино ..
1,432.20 лв.
Без ДДС:1,193.50 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОНЕН КОШ ЗА ОТПАДЪЦИ - 271
Кош за отпадъци с класическа форма съчетаващ здравината на два материала – бетон  и метал. Бетонът е високоякостен с мозаечна структура от натурални мраморни или гранитни камъни. Естествените камъни са с дефинирана големина и могат да се комбинират в различни цветове. Повърхностите са рел..
553.08 лв.
Без ДДС:460.90 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОНЕН КОШ ЗА ОТПАДЪЦИ - 41
Бетонен кош, модел от продуктовия каталог на фирма Енчо Енчев - ЕТЕ с характерното елегантно съчетание на естествена релефна мозайка и метал. Бетонът е високоякостен с хомогенна, мозаечна структура от натурални мраморни или гранитни камъни, армиран и фибро подсилен. Мраморните и гранитни частиц..
1,096.92 лв.
Без ДДС:914.10 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОНЕН КОШ ЗА ОТПАДЪЦИ - 235
Кошче за отпадъци, умален вариант на бетонен кош модел 128. Изработено е от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Мозаечната структура е съставена от натурални мраморни или гранитни камъни с точно определени размери. Повърхността е обработена съ..
782.76 лв.
Без ДДС:652.30 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОНЕН КОШ ЗА ОТПАДЪЦИ - 127
Кош за отпадъци изработен от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Мозаечната структура е изградена от натурални мраморни или гранитни камъни с дефинирана големина, а повърхността е релефна и обработена със защитно покритие. То намалява отлагането на..
963.60 лв.
Без ДДС:803.00 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОНЕН КОШ ЗА ОТПАДЪЦИ - 242
Кош за отпадъци с иновативен дизайн, съчетаващ здравината и функционалността на два материала – бетон и метал. Бетонът е високоякостен  съдържащ  натурални мраморни или гранитни камъни с дефинирана големина. Те изграждат хомогенна, мозаечна структура и могат да се комбинират в различ..
1,820.28 лв.
Без ДДС:1,516.90 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОНЕН СТОЛ - 189
Бетонен стол от продуктовата гама на Енчо Енчев – ЕТЕ, което придава свежест на озеленените пространства. Бетонът е високоякостен и съдържа  натурални мраморни или гранитни камъни с дефинирана големина. Те изграждат мозаечна структура като могат да се комбинират в различни цветове. Бетонъ..
389.40 лв.
Без ДДС:324.50 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОНЕН СТОЛ - 191
Модел от линията мебели за парково обзавеждане, който позволява оригинални комбинации или самостоятелно използване. Столът е изработен от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура от натурални мраморни или гранитни камъни. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Естествените камъни са с дефинир..
398.64 лв.
Без ДДС:332.20 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОНЕН СТОЛ - 112
Стол изработен от високоякостен, армиран, фибро бетон с естествена мозаечна структура. Мозаечната структура е изградена от натурални мраморни или гранитни камъни и се предлага в различни цветове и едрина на съставящите я частици. Различните технологични методи на обработка на мозаечната повърхност с..
479.52 лв.
Без ДДС:399.60 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОНЕН СТОЛ - 265
Модел от линията мебели за парково обзавеждане, който позволява оригинални комбинации или самостоятелно използване. Столът е изработен от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура от натурални мраморни или гранитни камъни. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Естествените камъчета са с дефин..
534.60 лв.
Без ДДС:445.50 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОНЕН СТОЛ - 268-O
Стол изработен от високоякостен, армиран, фибро бетон с естествена мозаечна структура. Мозаечната структура е изградена от натурални мраморни или гранитни камъни с дефинирана големина. Предлага се в различни цветове на съставящите я частици. Различните технологични методи на обработка на мозаечната ..
745.80 лв.
Без ДДС:621.50 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОНЕН ФОТЬОЙЛ - 106
Красива, иновативна мебел за модерно парково обзавеждане. Фотьойлът е изработен от високоякостен бетон с естествена мозаечна структура. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Мозайката е изградена от натурални мраморни или гранитни камъни и  се предлага в различни цветове и едрина на съставящите я..
2,018.28 лв.
Без ДДС:1,681.90 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОННА МОДУЛНА ПЕЙКА - 156
Модулна пейка, комбинираща високоякостен бетон с естествена, мозаечна структура, метална  конструкция и сертифицирана дървесина. Бетонните крака са с релефна повърхност. Мозаечната структура е изградена от натурални мраморни или гранитни камъни с дефинирана големина в различно цветово съчетание..
2,059.20 лв.
Без ДДС:1,716.00 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОННА ПЕЙКА - 187
Бетонна пейка изработена от високоякостен, армиран, фибро бетон с естествена, мозаечна структура. Мозаечната структура е изградена от натурални, мраморни или гранитни камъни, с възможност за различно цветово съчетание. Всички повърхности са полирани  и допълнително обработени със защитно покрит..
1,925.88 лв.
Без ДДС:1,604.90 лв.