Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ

Бетонни изделия от ЕНЧО ЕНЧЕВ - ЕТЕ

Търсите ли висококачествени бетонови продукти за градска среда? Партньорството между АЛТОМО и Енчо Енчев - ЕТЕ ЕООД отваря вратата към света на висококачествени бетонови изделия с дълъг експлоатационен живот и атрактивен дизайн.

Бетонни продукти за всяко пространство

Енчо Енчев - ETE не произвежда само бетонови изделия - създава продукти, които са сърцето на всеки парк, градина или обществено пространство.

  • Бетонни кашчета за боклук – Елегантните и издръжливи кошове са идеални за поддържане на обществени места чисти.
  • Бетонни бордюри – Идеални за създаване на разделителни зони и усещане за ред в градска среда.
  • Пейка и бетонни пейки – комбинират функционалност и комфорт, като същевременно добавят естетическа стойност към всяка зона за отдих.
  • Бетонни саксии – Изключително устойчиви на външни условия, идеални за разкрасяване на улични и паркови пространства.
  • Стойки за велосипеди – Надеждни и безопасни, те са незаменима част от съвременната градска инфраструктура.
  • Маси за игра – подходящи за паркове и училищни дворове, предоставят възможности за активен отдих и игри на открито.


Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: АНТИПАРКИНГ - 266
Паркинг ограничител изработен от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Бетонният ограничител може да бъде с фина релефна повърхност или боядисан със специална защитна боя. Моделът има възможност за анкериране към подовата настилка /по заявка/. Размер..
168.65 лв.
Без ДДС:140.54 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: АНТИПАРКИНГ - 145
Модерен и функционален паркинг ограничител изработен от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Мраморните и гранитни камъни изграждащи мозайката са натурални и имат възможност за различни цветови комбинации. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Специалната обработка на мозаечната структу..
524.32 лв.
Без ДДС:436.93 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: АНТИПАРКИНГ - 267
Паркинг ограничител изработен от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Бетонният ограничител може да бъде с фина релефна повърхност или боядисан със специална защитна боя. Моделът има възможност за анкериране към подовата настилка /по заявка/. Размер..
270.51 лв.
Без ДДС:225.42 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: АНТИПАРКИНГ - 85
Паркинг ограничител изработен от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Мраморните и гранитни камъни изграждащи мозайката са натурални и имат възможност за различни цветови комбинации. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Специалната обработка на мозаечната структура създава релефна повъ..
682.95 лв.
Без ДДС:569.12 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: АНТИПАРКИНГ - 146
Модерен и функционален паркинг ограничител изработен от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Мраморните и гранитни камъни изграждащи мозайката са натурални и имат възможност за различни цветови комбинации. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Специалната обработка на мозайката създава ..
581.09 лв.
Без ДДС:484.24 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: АНТИПАРКИНГ - 86
Ограничител за паркиране изработен от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Мраморните и гранитни камъни изграждащи мозайката са натурални и имат възможност за различни цветови комбинации. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Специалната обработка на мозаечната повърхност създава характ..
510.96 лв.
Без ДДС:425.80 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: АНТИПАРКИНГ КОЛЧЕ - 33
Ограничител за паркиране изработен от метал. Металната конструкция е покрита с естерно-епоксиден цинков грунд и е прахово боядисана. Тези технологични методи предпазват метала от корозия и увеличават експлоатационните му характеристики. За още по-голяма защита, по желание на клиента, може да се извъ..
340.64 лв.
Без ДДС:283.87 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: АНТИПАРКИНГ КОЛЧЕ - 32
Метално антипаркинг колче от урбанистичната продуктова гама пътни ограничители, комбиниращо функционалност и естетика. Изделие изработено от  метал. Металната конструкция е покрита с естерно-епоксиден цинков грунд и е прахово боядисана. Тези технологични методи предпазват метала от корозия и ув..
340.64 лв.
Без ДДС:283.87 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: АНТИПАРКИНГ КОНУС - 13
Модерен и функционален паркинг ограничител с конусовидна форма.  Антипаркинг тялото е изработено от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Мраморните и гранитни камъни съставящи мозайката са натурални и предлагат различни цветови комбинации. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Спец..
412.44 лв.
Без ДДС:343.70 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: АНТИПАРКИНГ КОНУС - 14
Ограничител за паркиране с масивна конструкция и конусовидна форма. Изработен от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Мраморните и гранитни камъни съставящи мозайката са натурални и предлагат различни цветови комбинации. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Специалната обработка на моз..
656.23 лв.
Без ДДС:546.86 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: АНТИПАРКИНГ КУБЧЕ - 149
Продукт от фирмения каталог на Енчо Енчев - ЕТЕ, който отговаря на  съвременните стандарти за функционалност и естетика. Ограничител за паркиране изработен изцяло от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Мозайката се състои от натурални мраморни..
1,070.34 лв.
Без ДДС:891.95 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: АНТИПАРКИНГ КУБЧЕ - 184
Ограничител за паркиране от фирмения каталог на Енчо Енчев - ЕТЕ с кубичната форма, изработен изцяло от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Мозайката е изградена от натурални мраморни или гранитни камъни с възможност за различни цветови комбинации. Бетонът е армиран и фибро подсилен...
654.56 лв.
Без ДДС:545.47 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: АНТИПАРКИНГ КУБЧЕ LED - 150
Модерен продукт от гамата ограничители за паркиране, който съчетава защита, безопасност  и естетика в едно - ограничава движението и красиво допълва екстериорния дизайн. Бетонът е с хомогенна мозаечна структура, армиран и фибро подсилен. Мозайката е изградена от натурални мраморни или гран..
2,456.28 лв.
Без ДДС:2,046.90 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: АНТИПАРКИНГ ТОПКА - 10
Бетонен паркинг ограничител с формата на топка. Антипаркинг тялото е изработено от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Мраморните и гранитни камъни изграждащи мозайката са натурални и имат възможност за различни цветови комбинации. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Специалната обра..
212.06 лв.
Без ДДС:176.72 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: АНТИПАРКИНГ ТОПКА - 11
Бетонен паркинг ограничител с формата на топка. Антипаркинг тялото е изработено от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Мраморните и гранитни камъни изграждащи мозайката са натурални и имат възможност за различни цветови комбинации. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Специалната обра..
367.36 лв.
Без ДДС:306.13 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: АНТИПАРКИНГ ТОПКА - 94
Паркинг ограничител от продуктовата гама на фирма Енчо Енчев - ЕТЕ с формата на топка. Изработен e от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Мраморните и гранитни камъни изграждащи мозайката са натурални и имат възможност за различни цветови комбинации. Бетонът е армиран и фибро подсиле..
1,031.94 лв.
Без ДДС:859.95 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОНЕН КОШ ЗА ОТПАДЪЦИ - 72
Кош за отпадъци изработен от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Мозаечната структура е изградена от натурални мраморни или гранитни камъни с дефинирана големина и възможност за комбинации в различни цветове. Повърхността е релефна и е защитена със..
858.28 лв.
Без ДДС:715.23 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОНЕН КОШ ЗА ОТПАДЪЦИ - 43
Бетонен кош за отпадъци от Енчо Енчев - ETEПерфектната комбинация от здравина и красотаЕлегантността и издръжливостта са основните характеристики, които правят бетонния кош за отпадъци от ETE незаменим елемент във всяко градско пространство. Изработено от бетон с висока якост и подсилено с в..
890.00 лв.
Без ДДС:741.67 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОНЕН КОШ ЗА ОТПАДЪЦИ - 236
БЕТОНЕН КОШ ЗА БОКЛУКУстойчив на времето дизайн Бетонния кош  осигурява баланс между функционалност и дизайн. Елегантният му външен вид, допълнен от естествена релефна мозайка и метални акценти, го превръща в нещо повече от кошче за отпадъци – в уникален елемент от градската среда.Издр..
990.19 лв.
Без ДДС:825.16 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОНЕН КОШ ЗА ОТПАДЪЦИ - 243
Бетонен кош за отпадъци на Енчо Енчев - ETEИзберете БЕТОНЕН КОШ ЗА ОТПАДЪЦИ на водещата марка Енчо Енчев - ETE и внесете устойчивост и естетика в градския пейзаж.Най-висококачествени и издръжливи материалиКлючът към издръжливостта на бетонния кош е използването на висококачествени матери..
2,564.81 лв.
Без ДДС:2,137.34 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОНЕН КОШ ЗА ОТПАДЪЦИ - 128
Бетонен кош за отпадъци с цилиндрична форма. Изграден е от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Мозаечната структура е съставена от натурални мраморни или гранитни камъни с точно определени размери. Повърхността е обработена със защитно покритие. То..
1,387.60 лв.
Без ДДС:1,156.34 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОНЕН КОШ ЗА ОТПАДЪЦИ - 215
Бетонен кош за отпадъциТехнологично съвършенство в услуга на естетикатаУстойчивостта на материалите е ключът към всеки бетонен кош за отпадъци. По-големият обем също е предимство, тъй като спомага за намаляване на честотата на изпразване, което е рентабилно и практично в бързо движещи се градски..
1,759.97 лв.
Без ДДС:1,466.64 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОНЕН КОШ ЗА ОТПАДЪЦИ - 182
Бетонен кош за отпадъциИзработен от бетон с висока якост и комбинация от естествен мрамор и гранит, този кош не е просто кош за боклук – той е скулптура, която преобразява всяко пространство.Иновации за устойчиво развитие Подсиленият с влакна бетонен кош е синоним на издръжливост. Моза..
1,238.99 лв.
Без ДДС:1,032.49 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОНЕН КОШ ЗА ОТПАДЪЦИ - 36
БЕТОНЕН КОШ ЗА ОТПАДЪЦИРазглеждайки градската среда през призмата на екологичност и устойчивост, този продукт е проектиран да осигури оптимално решение за управление на отпадъците. Комбинирането на здравината на високоякостния бетон с дизайнерските акценти на мрамор и гранит превръща обикновенот..
809.85 лв.
Без ДДС:674.88 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОНЕН КОШ ЗА ОТПАДЪЦИ - 240
Кош за отпадъци с иновативен дизайн, съчетаващ здравината и функционалността на два материала – бетон и метал. Бетонът е високоякостен  съдържащ  натурални мраморни или гранитни камъни с дефинирана големина. Те изграждат хомогенна, мозаечна структура и могат да се комбинират в различ..
1,661.45 лв.
Без ДДС:1,384.54 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОНЕН КОШ ЗА ОТПАДЪЦИ - 216
Кошче за отпадъци, умален вариант на бетонен кош модел 215, изработенo от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Мозаечната структура е изградена от натурални мраморни или гранитни камъни с дефинирана големина и възможност за комбинации в различн..
993.53 лв.
Без ДДС:827.94 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОНЕН КОШ ЗА ОТПАДЪЦИ - 241
Кош за отпадъци изработен в съчетание от бетон, метал и дърво. Бетонът е високоякостен, съдържащ  натурални мраморни или гранитни камъни с дефинирана големина. Те изграждат хомогенна, мозаечна структура и могат да се комбинират в различни цветове. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Върху фино ..
1,811.73 лв.
Без ДДС:1,509.78 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОНЕН КОШ ЗА ОТПАДЪЦИ - 271
БЕТОНЕН КОШ ЗА БОКЛУКНадеждност и издръжливост Изработен от бетон с висока якост с мозаечна структура, бетонния кош съдържа подбран естествен мрамор и гранит. Този дизайн осигурява изключителна издръжливост на коша и гарантира дълготрайна употреба в продължение на години без видими следи о..
699.65 лв.
Без ДДС:583.04 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОНЕН КОШ ЗА ОТПАДЪЦИ - 41
Бетонен кош, модел от продуктовия каталог на фирма Енчо Енчев - ЕТЕ с характерното елегантно съчетание на естествена релефна мозайка и метал. Бетонът е високоякостен с хомогенна, мозаечна структура от натурални мраморни или гранитни камъни, армиран и фибро подсилен. Мраморните и гранитни частиц..
1,387.60 лв.
Без ДДС:1,156.34 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОНЕН КОШ ЗА ОТПАДЪЦИ - 235
Бетонен кош за отпадъциИздръжливост, гарантирана от висококачествени материалиТози продукт е синоним на качество, тъй като е изработен от бетон с висока якост с подсилена с фибри структура. Елегантната мозаечна повърхност, съчетаваща естествен мрамор или гранит, придава уникален визуален завърше..
990.19 лв.
Без ДДС:825.16 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОНЕН КОШ ЗА ОТПАДЪЦИ - 242
Бетонен кош за отпадъциИнструментите, които ни помагат най-много в това, несъмнено са кошчетата за отпадъци.  Комбинация от материали   Благодарение на уникалната си формула, нашият БЕТОНЕН КОШ ЗА ОТПАДЪЦИ е синтез на висококачествен бетон, обогатен с естествен мрамор ил..
2,302.65 лв.
Без ДДС:1,918.88 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОНЕН КОШ ЗА ОТПАДЪЦИ - 127
Кош за отпадъци изработен от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Мозаечната структура е изградена от натурални мраморни или гранитни камъни с дефинирана големина, а повърхността е релефна и обработена със защитно покритие. То намалява отлагането на..
1,218.95 лв.
Без ДДС:1,015.80 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОНЕН СТОЛ - 189
Бетонен стол от продуктовата гама на Енчо Енчев – ЕТЕ, което придава свежест на озеленените пространства. Бетонът е високоякостен и съдържа  натурални мраморни или гранитни камъни с дефинирана големина. Те изграждат мозаечна структура като могат да се комбинират в различни цветове. Бетонъ..
492.59 лв.
Без ДДС:410.49 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОНЕН СТОЛ - 191
Модел от линията мебели за парково обзавеждане, който позволява оригинални комбинации или самостоятелно използване. Столът е изработен от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура от натурални мраморни или гранитни камъни. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Естествените камъни са с дефинир..
504.28 лв.
Без ДДС:420.23 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОНЕН СТОЛ - 112
Стол изработен от високоякостен, армиран, фибро бетон с естествена мозаечна структура. Мозаечната структура е изградена от натурални мраморни или гранитни камъни и се предлага в различни цветове и едрина на съставящите я частици. Различните технологични методи на обработка на мозаечната повърхност с..
606.59 лв.
Без ДДС:505.49 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОНЕН СТОЛ - 265
Модел от линията мебели за парково обзавеждане, който позволява оригинални комбинации или самостоятелно използване. Столът е изработен от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура от натурални мраморни или гранитни камъни. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Естествените камъчета са с дефин..
676.27 лв.
Без ДДС:563.56 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОНЕН СТОЛ - 268-O
Стол изработен от високоякостен, армиран, фибро бетон с естествена мозаечна структура. Мозаечната структура е изградена от натурални мраморни или гранитни камъни с дефинирана големина. Предлага се в различни цветове на съставящите я частици. Различните технологични методи на обработка на мозаечната ..
943.44 лв.
Без ДДС:786.20 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОНЕН ФОТЬОЙЛ - 106
Красива, иновативна мебел за модерно парково обзавеждане. Фотьойлът е изработен от високоякостен бетон с естествена мозаечна структура. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Мозайката е изградена от натурални мраморни или гранитни камъни и  се предлага в различни цветове и едрина на съставящите я..
2,553.12 лв.
Без ДДС:2,127.60 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОННА МОДУЛНА ПЕЙКА - 156
Модулна пейка, комбинираща високоякостен бетон с естествена, мозаечна структура, метална  конструкция и сертифицирана дървесина. Бетонните крака са с релефна повърхност. Мозаечната структура е изградена от натурални мраморни или гранитни камъни с дефинирана големина в различно цветово съчетание..
2,604.89 лв.
Без ДДС:2,170.74 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОННА ПЕЙКА - 187
Бетонна пейка изработена от високоякостен, армиран, фибро бетон с естествена, мозаечна структура. Мозаечната структура е изградена от натурални, мраморни или гранитни камъни, с възможност за различно цветово съчетание. Всички повърхности са полирани  и допълнително обработени със защитно покрит..
2,436.24 лв.
Без ДДС:2,030.20 лв.