Menu
Menu
Филтър
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Бетонни кошчета за разделно събиране на отпадъци

Опознайте иновацията в управлението на отпадъци с бетонни кошчета за разделно събиране

В епохата, в която устойчивото развитие и грижата за околната среда се превръщат във водещи принципи за урбанизираните зони, бетонните кошчета за разделно събиране на отпадъци се налагат като изключително ценно решение. Изработени с внимание към детайла и съблюдаващи най-високите стандарти за качество, тези кошчета не само улесняват процеса на рециклиране, но и добавят естетическа стойност към градската среда.

Дизайн, който приковава погледа

Не можем да подминем визуалния аспект при разглеждането на бетонни кошчета за разделно събиране. Тяхната конструкция е съобразена със съвременните градски изисквания за стил и изисканост. Създадени са така, че да се вписват органично в различни архитектурни решения и да стимулират гражданите активно да се включат в процеса на разделно събиране.

Устойчивост и издръжливост

Изработката от висококачествен бетон гарантира дълготрайност и устойчивост на външни влияния. Бетонните кошчета успешно устояват на атмосферни натоварвания, механични повреди и вандализъм. Те представляват дългосрочна инвестиция, която бързо се окупира, благодарение на своите изключителни експлоатационни качества.

Екологичен подход и разделно събиране

Освен своята здравина и естетика, бетонните кошчета са важна част от екологичната стратегия на градовете. Те са проектирани така, че да насърчават разделното събиране на отпадъци, което е критично за намаляването на замърсяването и повишаване степента на рециклируемост. Предвидени са различни секции за пластмаса, стъкло, хартия и биоразградими отпадъци, което ускорява процеса на обработка и подобрява ефективността на управление на отпадъците.

Простота в обслужването

Дизайнът на бетонните кошчета за разделно събиране позволява лесно обслужване и поддръжка. Вътрешните контейнери могат лесно да бъдат извадени и изпразнени, а бетонните повърхности са лесни за почистване. Това намалява разходите за обслужване и същевременно гарантира поддържането на високи хигиенни стандарти.

Многофункционалност и персонализация

Много администрации избират бетонните кошчета за отпадъци и заради възможността за персонализация. Може да се избере от широк спектър от цветове, покрития и текстури, както и добавяне на градски емблеми или образователни послания, което подкрепя информационните кампании за разделно събиране. Възможността за интегриране на специфични дизайнерски елементи прави тези кошчета идеални за индивидуална урбанистична концепция.

Въвеждането на бетонни кошчета за разделно събиране на отпадъци в градската среда представлява смела стъпка към постигането на екологично устойчиви общества. Със своята дълготрайност, функционалност и подходящ дизайн, те приносят не само в практическо, но и в естетическо, и образователно отношение. Изборът на такива решения показва ангажираност към околната среда и предвещава бъдеще, в което все повече хора ще станат част от усилията за запазване на чистотата и красотата на нашата планета.

Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: КОШ ЗА РАЗДЕЛНО СЪБИРАНЕ - 235R
Кошче за разделно събиране на отпадъци, умален вариант на модел 128 R. Изработен в съчетание от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура и метал. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Мозаечната структура е съставена от натурални мраморни или гранитни камъни с точно определени размери и възм..
2,321.75 лв.
Без ДДС:1,934.79 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: КОШ ЗА РАЗДЕЛНО СЪБИРАНЕ - 215R
Кош за отпадъци изработен от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура и метал. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Мозаечната структура е съставена от натурални мраморни или гранитни камъни с точно определени размери, а повърхността е обработена със специално защитно покритие. То намалява ..
4,331.32 лв.
Без ДДС:3,609.43 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: КОШ ЗА РАЗДЕЛНО СЪБИРАНЕ - 216R
Кош за отпадъци изработен от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура и метал. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Мозаечната структура е съставена от натурални мраморни или гранитни камъни с точно определени размери, а повърхността е обработена със защитно покритие. То намалява отлагането..
2,330.46 лв.
Без ДДС:1,942.05 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: КОШ ЗА РАЗДЕЛНО СЪБИРАНЕ - 244R
Бетонен кош за събиране на рециклируеми отпадъци изработен от бетон с хомогенна мозаечна структура. Бетонът е високоякостен, армиран и фибро подсилен. Мозайката е изградена от натурални мраморни или гранитни камъни и се предлага в различни цветове и едрина на съставящите я частици. Металните к..
4,633.33 лв.
Без ДДС:3,861.11 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: КОШ ЗА РАЗДЕЛНО СЪБИРАНЕ - 182R
Кош за отпадъци изработен от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура и метал. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Мозаечната структура е изградена от натурални мраморни или гранитни камъни с дефинирана големина и с възможност за комбинации в различни цветове. Повърхността е релефна и обра..
2,972.24 лв.
Без ДДС:2,476.87 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: КОШ ЗА РАЗДЕЛНО СЪБИРАНЕ - 245R
Бетонен кош за събиране на рециклируеми отпадъци изработен от бетон с хомогенна мозаечна структура. Бетонът е високоякостен, армиран и фибро подсилен. Мозайката е изградена от натурални мраморни или гранитни камъни и се предлага в различни цветове и едрина на съставящите я частици. Ме..
3,237.96 лв.
Без ДДС:2,698.30 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: КОШ ЗА РАЗДЕЛНО СЪБИРАНЕ - 249R
Модел от продуктовата гама бетонни кошчета за разделно събиране на фирма Енчо Енчев – ЕТЕ, изработен от високоякостен бетон и метал. Бетонът е с хомогенна мозаечна структура от натурални мраморни или гранитни камъни, армиран и фибро подсилен. Естествените камъни са с дефинирана големина и мога..
1,499.92 лв.
Без ДДС:1,249.93 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: КОШ ЗА РАЗДЕЛНО СЪБИРАНЕ - 128R
Модел от продуктовата гама бетонни кошчета за разделно събиране на фирма Енчо Енчев – ЕТЕ, изработен от високоякостен бетон и метал. Бетонът е с хомогенна мозаечна структура от натурални мраморни или гранитни камъни, армиран и фибро подсилен. Естествените камъни са с дефинирана големина и мога..
3,358.48 лв.
Без ДДС:2,798.73 лв.
Купи
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)
Филтрирай продуктите