Menu
Menu
Филтър
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Бетонни кошчета за разделно събиране

Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: КОШ ЗА РАЗДЕЛНО СЪБИРАНЕ - 128R
Модел от продуктовата гама бетонни кошчета за разделно събиране на фирма Енчо Енчев – ЕТЕ, изработен от високоякостен бетон и метал. Бетонът е с хомогенна мозаечна структура от натурални мраморни или гранитни камъни, армиран и фибро подсилен. Естествените камъни са с дефинирана големина и мога..
3,053.16 лв.
Без ДДС:2,544.30 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: КОШ ЗА РАЗДЕЛНО СЪБИРАНЕ - 235R
Кошче за разделно събиране на отпадъци, умален вариант на модел 128 R. Изработен в съчетание от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура и метал. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Мозаечната структура е съставена от натурални мраморни или гранитни камъни с точно определени размери и възм..
2,110.68 лв.
Без ДДС:1,758.90 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: КОШ ЗА РАЗДЕЛНО СЪБИРАНЕ - 215R
Кош за отпадъци изработен от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура и метал. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Мозаечната структура е съставена от натурални мраморни или гранитни камъни с точно определени размери, а повърхността е обработена със специално защитно покритие. То намалява ..
3,937.56 лв.
Без ДДС:3,281.30 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: КОШ ЗА РАЗДЕЛНО СЪБИРАНЕ - 216R
Кош за отпадъци изработен от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура и метал. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Мозаечната структура е съставена от натурални мраморни или гранитни камъни с точно определени размери, а повърхността е обработена със защитно покритие. То намалява отлагането..
2,118.60 лв.
Без ДДС:1,765.50 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: КОШ ЗА РАЗДЕЛНО СЪБИРАНЕ - 244R
Бетонен кош за събиране на рециклируеми отпадъци изработен от бетон с хомогенна мозаечна структура. Бетонът е високоякостен, армиран и фибро подсилен. Мозайката е изградена от натурални мраморни или гранитни камъни и се предлага в различни цветове и едрина на съставящите я частици. Металните к..
4,212.12 лв.
Без ДДС:3,510.10 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: КОШ ЗА РАЗДЕЛНО СЪБИРАНЕ - 182R
Кош за отпадъци изработен от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура и метал. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Мозаечната структура е изградена от натурални мраморни или гранитни камъни с дефинирана големина и с възможност за комбинации в различни цветове. Повърхността е релефна и обра..
2,702.04 лв.
Без ДДС:2,251.70 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: КОШ ЗА РАЗДЕЛНО СЪБИРАНЕ - 245R
Бетонен кош за събиране на рециклируеми отпадъци изработен от бетон с хомогенна мозаечна структура. Бетонът е високоякостен, армиран и фибро подсилен. Мозайката е изградена от натурални мраморни или гранитни камъни и се предлага в различни цветове и едрина на съставящите я частици. Ме..
2,943.60 лв.
Без ДДС:2,453.00 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: КОШ ЗА РАЗДЕЛНО СЪБИРАНЕ - 249R
Модел от продуктовата гама бетонни кошчета за разделно събиране на фирма Енчо Енчев – ЕТЕ, изработен от високоякостен бетон и метал. Бетонът е с хомогенна мозаечна структура от натурални мраморни или гранитни камъни, армиран и фибро подсилен. Естествените камъни са с дефинирана големина и мога..
1,363.56 лв.
Без ДДС:1,136.30 лв.
Купи
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)
Филтрирай продуктите