Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

IBC контейнер на дървено пале и капацитет от 1000л.

SKU:607001 - IBC контейнер на дървено пале и капацитет от 1000л. / IBC контейнер на дървено пале и капацитет 1000л от категория IBC контейнери от Altomo.bg
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
IBC контейнер на дървено пале и капацитет от 1000л.
1000L IBC контейнер върху дървена палета - вашият надежден партньор при съхранение и транспортКогато става дума за съхранение и транспортиране на течности и насипни материали, IBC са златният стандарт. И днес от Алтомо ЕООД бихме искали да ви представим нашия IBC контейнер с вместимост 1000 литра, който е максимално ефективен и гъвкав при използване, превръщайки се в перфектния контейнер за вашите нужди.Издръжливост и качество, които можете да усетите Изработен от полиетилен с висока пл... Read More
468.00 лв.
Без ДДС: 390.00 лв.
 • Производител: Greif
 • Модел: IBC контейнер на дървено пале и капацитет 1000л
 • SKU: 607001
 • IBC контейнери

1000L IBC контейнер върху дървена палета - вашият надежден партньор при съхранение и транспорт

Когато става дума за съхранение и транспортиране на течности и насипни материали, IBC са златният стандарт. И днес от Алтомо ЕООД бихме искали да ви представим нашия IBC контейнер с вместимост 1000 литра, който е максимално ефективен и гъвкав при използване, превръщайки се в перфектния контейнер за вашите нужди.

Издръжливост и качество, които можете да усетите

Изработен от полиетилен с висока плътност (HDPE), нашият IBC контейнер е гаранция за издръжливост. Защитен от галванизирана стоманена клетка и поддържан от солидна дървена палета, той е проектиран да издържа на тежки условия и да защитава съдържанието си при различни обстоятелства. Благодарение на безопасния отвор за пълнене DN 150 и дренажния вентил DN 50 можете да сте сигурни в издръжливост и практичност на всеки етап.

Поемете контрол над логистиката си

IBC контейнерите на Алтомо ЕООД са проектирани с особен акцент върху оптимизирането на пространството и лесния транспорт. Можете да подреждате контейнери един върху друг до три единици, което значително спестява място в склада. Перфектен за еднопосочни международни пратки, нашият модел е проектиран да издържа на минимална деформация дори при транспортиране в морски контейнери.

Идеален за различни индустрии

IBC контейнерите не са само за съхранение; те са многофункционални и играят ключова роля в много индустрии. Подходящи са за лавандулово масло, розова вода, розово масло, алкохол, дезинфектанти, горива, хидравлични и смазочни материали, запалими и опасни вещества, метанол, бензол, както и продукти на хранителната промишленост.

Осигурете успех с правилния инструмент

Инвестицията във висококачествени IBC контейнери, като тези, предлагани от Altomo Ltd., е инвестиция в дългосрочната ефективност и надеждност на вашия бизнес. Универсалната съвместимост и патентованата технология на нашите продукти ви осигуряват спокойствие по време на съхранение и транспортиране.

Не позволявайте стандартите да паднат, когато става въпрос за вашите масла, химикали и хранителни продукти. Изберете IBC контейнери от Алтомо ЕООД, за да си осигурите професионално съхранение и ефективен транспорт.

Защитете своя продукт и оптимизирайте работния си процес

Времето и безопасността са от решаващо значение във всяка индустрия. СIBC контейнери на дървени палети от Алтомо ЕООДвие инвестирате в продукт, който спестява и двете. Заинтригуван? Свържете се с нас сега и ние ще ви помогнем да намерите перфектния контейнер за вашите нужди!

IBC контейнер на дървено пале и капацитет от 1000л. е голям съд произведен от полиетилен с висока плътност (HDPE). Този голям резервоар, който Ви предлагаме е обгърнат от най – здравата, предпазна клетка на пазара, направена от поцинкована стомана и поддържана от дървено пале. От горната си страна IBC контейнерът е оборудван с отвор за пълнене DN 150 и изпускателен вентил DN 50. Бидонът от 1000л се предлага с патентовано решение, осигуряващо универсална съвместимост на вашите продукти с HDPE. IBC контейнер на дървено пале е иделно решение за еднопосочни, чуждестранни пратки, превозвани с морски контейнери, тъй като моделът търпи минимални деформации при този вид транспорт. IBC е полезно и практично устройство за бизнеса и затова намира широко прлиложение в различните индустрии.

Подходящ е за съхраненито и транспортирането на: лавандулово масло, розова вода, розово масло, спирт, дезинфектанти, горива, хидравлични и смазочни материали, запалими и опасни материали, метанол, бензол, храни от хранително вкусовата промишленост и други. Тези големи контейнери са отлично решение за складирането на суровини в складови пространства. Могат да се подреждят до три броя едно върху друго и по този начин да спестите място, което обикновенно винаги е ограничено. В същото време, вашите стоки ще са все така защитени от разлив и деформации дори и подредени във височина, именно заради масивната клетка и цялостна здравина на този IBC контейнер върху дървено пале и капацитет от 1000л.

ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯ на IBC контейнер на дървено пале и капацитет от 1000л.:

 • Материал - полиетилен с висока плътност (HDPE) 
 • Обем - 1000 литра 
 • Дължина - 1000
 • Ширина - 1200
 • Височина - 1165
 • Тегло - 61кг.
 • Отвор за пълнене - DN 150 
 • Изпускателен вентил - DN 50
 • Сертификати за транспортиране - ADR, RID, MDG 

Характеристики
Обем1000л

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

 • куриерска фирма до офис или адрес
 • товарен транспорт
 • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

 • Банков път - авансово с проформа фактура
 • Наложен платеж - при доставка
 • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.