Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Stefanplast

Stefanplast - Вашият екологичен домашен помощник с ALTOMO

Когато става въпрос за внасяне на италианска иновация и стил в ежедневието на всеки български дом, ALTOMO се гордее да бъде официален български партньор на известната компания Stefanplast. Мисията на ALTOMO е не само да предлага продукт, но и да насърчава по-екологична и по-комфортна домашна среда с висококачествени пластмасови кошчета за разделно събиране  на отпадъци и пластмасови кошчета с педал и колела.

Имате нужда от ефективни решения за отпадъци? Запознайте се със Stefanplast!

Италианската марка Stefanplast е символ на иновация, която прави живота по-лесен и в същото време предлага стилни и функционални решения, които помагат в борбата с битовите отпадъци. За тези, които ценят красотата на чистотата и реда, ALTOMO представя най-доброто от Stefanplast. Елегантни линии, ергономичен дизайн и издръжливи материали - това са основните характеристики на продуктите, които ще преобразят всяко пространство.

Пластмасови кошчета за селективно събиране – стил и екология в едно

Ако държите на околната среда и искате да предприемете ефективен подход към разделното събиране на отпадъците във вашия дом, ALTOMO ви предлага пластмасови кошчета за разделно събиране от Stefanplast. Тези кошчета не само допринасят за реда и чистотата, но са и стилно допълнение към всеки интериор. Благодарение на тях селективното събиране престава да бъде задължение и се превръща в удобство и удоволствие.

Пластмасови кошчета с педал и колела - удобство на всяка крачка

ALTOMO знае, че мобилността и удобството са ключови, когато става въпрос за управление на домашния комфорт. Ето защо Стефанпласт предлага в асортимента си пластмасови кошчета с педал и колела. Лесен за носене и хигиенично отваряне без докосване са само част от предимствата, които правят управлението на отпадъците безпроблемна дейност.


Производител: Stefanplast
25-литров пластмасов кош за разделно събиранеПластмасов кош за разделно събиране на отпадъци Home Eco System 25 литра - това не е просто продукт, а цялата философия за екологично съзнание и устойчиво развитие във вашия дом. С нарастването на търсенето на отговорно рециклиране този про..
26.64 лв.
Без ДДС:22.20 лв.
Купи
Производител: Stefanplast
Пластмасовия кош с капацитет 40 литра за селективно събиранеКогато става въпрос за поддържане на вашия дом, офис или градина подредени, 40-литровият пластмасов кош за разделно събиране Home Eco System е идеалният помощник. Благодарение на иновативния си дизайн и функционалност, това не е п..
34.50 лв.
Без ДДС:34.50 лв.
Купи
Пластмасово кошче за разделно събиране 15 литра Пластмасово кошче за разделно събиране 15 литра
Най-продаван
Производител: Stefanplast SKU: 70700
15-литров пластмасов контейнер за разделно събиранеПредставете си уютен дом, където всяко действие е стъпка към по-чисто бъдеще. Благодарение на пластмасовия кош Home Eco System 15 литра  постигането на тази цел е не само възможно, но и изключително удобно и стилно. Създадени с мисъл ..
20.16 лв.
Без ДДС:16.80 лв.
Купи
Производител: Stefanplast
Подобрете усилията си за опазване на околната среда с 80-литровия пластмасов кош за разделно събиране с педал Създаден да улесни сортирането на отпадъците, 80L пластмасов кош за отпадъци с отделен педал от Urban Eco System е иновативно и удобно решение за всеки дом или офис. Продуктът..
86.40 лв.
Без ДДС:72.00 лв.
Купи
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)