Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Stefanplast

Stefanplast - Вашият екологичен домашен помощник с ALTOMO

Когато става въпрос за внасяне на италианска иновация и стил в ежедневието на всеки български дом, ALTOMO се гордее да бъде официален български партньор на известната компания Stefanplast. Мисията на ALTOMO е не само да предлага продукт, но и да насърчава по-екологична и по-комфортна домашна среда с висококачествени пластмасови кошчета за разделно събиране  на отпадъци и пластмасови кошчета с педал и колела.

Имате нужда от ефективни решения за отпадъци? Запознайте се със Stefanplast!

Италианската марка Stefanplast е символ на иновация, която прави живота по-лесен и в същото време предлага стилни и функционални решения, които помагат в борбата с битовите отпадъци. За тези, които ценят красотата на чистотата и реда, ALTOMO представя най-доброто от Stefanplast. Елегантни линии, ергономичен дизайн и издръжливи материали - това са основните характеристики на продуктите, които ще преобразят всяко пространство.

Пластмасови кошчета за селективно събиране – стил и екология в едно

Ако държите на околната среда и искате да предприемете ефективен подход към разделното събиране на отпадъците във вашия дом, ALTOMO ви предлага пластмасови кошчета за разделно събиране от Stefanplast. Тези кошчета не само допринасят за реда и чистотата, но са и стилно допълнение към всеки интериор. Благодарение на тях селективното събиране престава да бъде задължение и се превръща в удобство и удоволствие.

Пластмасови кошчета с педал и колела - удобство на всяка крачка

ALTOMO знае, че мобилността и удобството са ключови, когато става въпрос за управление на домашния комфорт. Ето защо Стефанпласт предлага в асортимента си пластмасови кошчета с педал и колела. Лесен за носене и хигиенично отваряне без докосване са само част от предимствата, които правят управлението на отпадъците безпроблемна дейност.


Пластмасово кошче за разделно събиране  25 литра Пластмасово кошче за разделно събиране  25 литра
Най-продаван
Производител: Stefanplast
25-литров пластмасов кош за разделно събиранеПластмасов кош за разделно събиране на отпадъци Home Eco System 25 литра - това не е просто продукт, а цялата философия за екологично съзнание и устойчиво развитие във вашия дом. С нарастването на търсенето на отговорно рециклиране този про..
26.64 лв.
Без ДДС:22.20 лв.
Купи
Производител: Stefanplast
Пластмасовия кош с капацитет 40 литра за селективно събиранеКогато става въпрос за поддържане на вашия дом, офис или градина подредени, 40-литровият пластмасов кош за разделно събиране Home Eco System е идеалният помощник. Благодарение на иновативния си дизайн и функционалност, това не е п..
34.50 лв.
Без ДДС:34.50 лв.
Купи
Пластмасово кошче за разделно събиране 15 литра Пластмасово кошче за разделно събиране 15 литра
Най-продаван
Производител: Stefanplast SKU: 70700
15-литров пластмасов контейнер за разделно събиранеПредставете си уютен дом, където всяко действие е стъпка към по-чисто бъдеще. Благодарение на пластмасовия кош Home Eco System 15 литра  постигането на тази цел е не само възможно, но и изключително удобно и стилно. Създадени с мисъл ..
20.16 лв.
Без ДДС:16.80 лв.
Купи
Производител: Stefanplast
Подобрете усилията си за опазване на околната среда с 80-литровия пластмасов кош за разделно събиране с педал Създаден да улесни сортирането на отпадъците, 80L пластмасов кош за отпадъци с отделен педал от Urban Eco System е иновативно и удобно решение за всеки дом или офис. Продуктът..
86.40 лв.
Без ДДС:72.00 лв.
Купи
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)