Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Капачка за пластмасова туба

Капачка за пластмасова туба
Капачка за пластмасова туба
Капачка за пластмасова туба
Най-продаван
Капачка за пластмасова туба
Капачка за пластмасова туба
Капачка за пластмасова туба
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Капачка за пластмасова туба
Защитете продуктите си с най-висококачествената пластмасова капачкаЧестото отваряне и затваряне на туби изисква надеждна защита, която да гарантира тяхната цялост и да запази съдържанието непокътнато. Поради тази причина ви предлагаме капачка за пластмасова туба с висока функционалност и безупречно качество.Иновативен дизайн за максимална безопасност Всяка пластмасова капачка, която предлагаме, се отличава със своя интелигентен дизайн. Благодарение на интегрирания защитен пръстен, капач... Read More
1.20 лв.
Без ДДС: 1.00 лв.

Защитете продуктите си с най-висококачествената пластмасова капачка

Честото отваряне и затваряне на туби изисква надеждна защита, която да гарантира тяхната цялост и да запази съдържанието непокътнато. Поради тази причина ви предлагаме капачка за пластмасова туба с висока функционалност и безупречно качество.

Иновативен дизайн за максимална безопасност

Всяка пластмасова капачка, която предлагаме, се отличава със своя интелигентен дизайн. Благодарение на интегрирания защитен пръстен, капачката предотвратява нежелан достъп. Това е основна функция, която осигурява допълнителен слой сигурност и защита за вашите продукти от неразрешено отваряне.

Висококачествени материали, гарантиращи издръжливост

Тази пластмасова капачка направена от полиетилен с висока плътност (HDPE), осигурява здравина и устойчивост на много фактори. Комбинацията от HDPE и интегрирана уплътнителна шайба не само улеснява процеса на затваряне, но също така осигурява изключителна цялост на продукта, дори при екстремни условия.

Съвместимост с храни и прецизност на производството

Приоритет на нашата марка е безопасността на потребителите, поради което нашата пластмасова капачка е проектирана в строго съответствие с изискванията за контакт с храни. В допълнение, производственият процес включва и въвеждането на последователно начало на нишка за прецизно позициониране, което значително оптимизира процесите на автоматично запълване на линиите.

Лесен за използване и поддържане на качество

Благодарение на ергономичния си дизайн, всяка пластмасова капачка от нашата колекция улеснява и подпомага ефективната и бърза работа. Резултатът е елегантно затворен продукт, който освен надеждност предлага и естетическата привлекателност на готовите продукти.

Издръжлив и екологичен

Нашата пластмасова капачка съзнателно отговаря на екологичните стандарти, което я прави идеален избор за компании, ангажирани с устойчиви практики. Създаден е да издържи изпитанието на времето, като същевременно поддържа нашия ангажимент за зелено бъдеще.

С нашата пластмасова капачка вие не само получавате най-високо качество и защита, но и инвестирате в надеждно и доказано решение за вашите продукти. Изберете безопасността - изберете нашите шапки и осигурете пълно спокойствие на себе си и клиентите си.

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.