Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Комплект пломби за метален варел

Комплект пломби за метален варел
Комплект пломби за метален варел
Комплект пломби за метален варел
Комплект пломби за метален варел
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Комплект пломби за метален варел
Комплект уплътнения за метален варелВ динамичния свят на индустриални процеси и материално отговорни дейности безопасността на вашия продукт често може да бъде подценявана. Но с комплекта метални уплътнения за варели на Алтомо ЕООД вие не само гарантирате оптимално ниво на защита на вашите съхранявани материали, но също така ви дава спокойствие, че вашите ценности са безопасни и защитени.Перфектна защита срещу външни влиянияИзработени с внимание към детайла, металните пломби са ефект... Read More
2.28 лв.
Без ДДС: 1.90 лв.

Комплект уплътнения за метален варел

В динамичния свят на индустриални процеси и материално отговорни дейности безопасността на вашия продукт често може да бъде подценявана. Но с комплекта метални уплътнения за варели на Алтомо ЕООД вие не само гарантирате оптимално ниво на защита на вашите съхранявани материали, но също така ви дава спокойствие, че вашите ценности са безопасни и защитени.

Перфектна защита срещу външни влияния

Изработени с внимание към детайла, металните пломби са ефективен начин за предотвратяване на неоторизиран достъп. Издръжливите материали осигуряват ефективна бариера срещу замърсяване, защитавайки съдържанието на цевта от прах, влага и други потенциални заплахи за чистотата на продукта.

Надежден защитник срещу кражба и подмяна

Нашите метални уплътнения за варели са предназначени да предотвратят кражба или незаконна подмяна, след като бъдат поставени. Те действат като неразделна част от системата за затваряне на варела, осигурявайки наистина надеждно решение за запечатване на съхранявани материали или течности.

Икономии и ефективност

Пломбите не само осигуряват отлична защита, но са и рентабилни. Олекотеният им дизайн осигурява лесно приложение, без необходимост от използване на специализирани инструменти и дългосрочно обучение на служителите.  

Издръжливост и възможност за рециклиране

Дизайнът на нашите уплътнения е не само издръжлив, но и напълно съвместим с екологичните практики и устойчивото развитие. Материалите, използвани за производство, са избрани за рециклиране, което допълнително подчертава нашия ангажимент за опазване на околната среда.

 

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.