Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

EKO SQUARE Кош за разделно събиране от неръждаема стомана 60 л.

EKO SQUARE Кош за разделно събиране от неръждаема стомана 60 л.
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
EKO SQUARE Кош за разделно събиране от неръждаема стомана 60 л.
Метален кош EKO SQUARE PRESTIGE 60 литраКогато става дума за селективно събиране на отпадъци, EKO SQUARE PRESTIGE е повече от просто име - това е обещание за елегантност, издръжливост и практичност, комбинирани в един метален кош за неръждаема стомана това ще промени начина, по който се грижите за околната среда. С капацитет от 60 литра и стилен дизайн, този кош за разделно събиране на отпадъци е идеалният спътник за домове и бизнес помещения, където устойчивостта и функционалността са важни... Read More
186.00 лв.
Без ДДС: 155.00 лв.

Метален кош EKO SQUARE PRESTIGE 60 литра

Когато става дума за селективно събиране на отпадъци, EKO SQUARE PRESTIGE е повече от просто име - това е обещание за елегантност, издръжливост и практичност, комбинирани в един метален кош за неръждаема стомана това ще промени начина, по който се грижите за околната среда. С капацитет от 60 литра и стилен дизайн, този кош за разделно събиране на отпадъци е идеалният спътник за домове и бизнес помещения, където устойчивостта и функционалността са важни.

Дизайн 

Съчетавайки функционалност с чиста естетика, EKO SQUARE PRESTIGE се откроява като най-добрият избор за висококачествени аксесоари за дома. С широчина 30 см и височина 69 см този метален кош лесно се адаптира към различни пространства, оставайки дискретен и в същото време достъпен за ежедневна употреба.

Издръжливост и поддръжка

Изработен изцяло от висококачествена неръждаема стомана, кошът за отпадъци EKO SQUARE PRESTIGE осигурява дълготрайна употреба без нужда от честа смяна и поддръжка. Устойчивата на надраскване повърхност осигурява лесно почистване и запазва блясъка си, което я прави едновременно функционален и привлекателен елемент от интериорния дизайн.

Лесно и хигиенично рециклиране

Иновативният вътрешен кош за отпадъци улеснява процеса на рециклиране, като елиминира риска от разливане и замърсяване. Специално проектираните цветни капаци и стикери, прикрепени към кошчето, спомагат за отделянето на различни видове отпадъци бързо и точно в съответствие със стандартите за рециклиране.

За всички видове отпадъци

Независимо дали събирате хартия, пластмаса, метал или органични отпадъци, кошът за разделяне на отпадъци EKO SQUARE PRESTIGE е мултифункционално решение, проектирано да издържи на ежедневна употреба и да поддържа вашия екологичен начин на живот.

 

Appendings colorBROWN RAL 8017
Capacity60.00 L
ColourSTAINLESS STEEL GLOSS
Height69.00 cm
Index127H
Length30.00 cm
Weight4.94 kg
Width30.00 cm

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.