Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

EKO SQUARE Кош за разделно събиране от неръждаема стомана 60 л.

EKO SQUARE Кош за разделно събиране от неръждаема стомана 60 л.
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
EKO SQUARE Кош за разделно събиране от неръждаема стомана 60 л.
Метален кош ECO SQUARE PRESTIGE 60 литраВ живот, в който ежедневното рециклиране се превръща не просто в препоръчителна дейност, а в задължителна практика, изискването за висококачествено и функционално оборудване е от решаващо значение. Благодарение на металния кош за селективно събиране на отпадъци EKO SQUARE PRESTIGE от неръждаема стомана с капацитет 60 литра, вие навлизате в премиум сегмента на решенията за рециклиране.Усъвършенстван и иновативен, този кош за отделни отпадъци не сам... Read More
186.00 лв.
Без ДДС: 155.00 лв.

Метален кош ECO SQUARE PRESTIGE 60 литра 

В живот, в който ежедневното рециклиране се превръща не просто в препоръчителна дейност, а в задължителна практика, изискването за висококачествено и функционално оборудване е от решаващо значение. Благодарение на металния кош за селективно събиране на отпадъци EKO SQUARE PRESTIGE от неръждаема стомана с капацитет 60 литра, вие навлизате в премиум сегмента на решенията за рециклиране.

Усъвършенстван и иновативен, този кош за отделни отпадъци не само укрепва вашето екологично съзнание, но също така се интегрира безпроблемно във всеки интериор, дом или офис. Естетиката на неръждаемата стомана придава луксозен блясък и допринася за високата издръжливост на продукта.

Дизайн и функционалност  

С размери от 30 см ширина и 69 см височина, кошът ECO SQUARE PRESTIGE е идеален за използване в различни пространства. Модерният дизайн и практичното разположение на отделенията осигуряват лесно селективно събиране на отпадъците. Включените цветни капаци и стикери отговарят на установените стандарти и улесняват разпознаването на различни видове отпадъци.

Тайната на неговата функционалност се крие в дискретното вътрешно кошче, което осигурява бързо и хигиенично изпразване. Можете без усилие да останете подредени и чисти, като допринасяте за опазването на околната среда, без да жертвате начина си на живот.

Устойчивост, която се отплаща с времето

Изработен изцяло от неръждаема стомана кошът е устойчив на корозия и ежедневна употреба, гарантирайки издръжливостта на вашата инвестиция. Нашият метален кош за боклук не само ви спестява пари за постоянна подмяна, но също така намалява въздействието ви върху околната среда с продукт, който е проектиран да издържи изпитанието на времето.

С кошът за разделни отпадъци от неръждаема стомана ECO SQUARE PRESTIGE 60 l вие правите избор, който е отговорен както за природата, така и за вашата страст към съвършенството. Изберете продукт, който ще ви напомня всеки ден за важността на устойчивото развитие и ще добави стил и функционалност към вашето пространство.

 

Appendings colorBLUE RAL 5002
Capacity60.00 L
ColourSTAINLESS STEEL GLOSS
Height69.00 cm
Index127C
Length30.00 cm
Weight4.94 kg
Width30.00 cm

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.