Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Кош за разделно събиране на отпадъци с 3 отделения, мини 12 л.

Кош за разделно събиране на отпадъци с 3 отделения, мини 12 л.
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Кош за разделно събиране на отпадъци с 3 отделения, мини 12 л.
Метален кош за разделно събиране на отпадъци EKO STATIONВ динамичния свят на екологичното съзнание, кошът за отделни отпадъци с 3 отделения, мини 12L ECO STATION се откроява като перфектен партньор в стремежа към чиста и устойчива околна среда. Този иновативен продукт съчетава уникална комбинация от функционалност, дизайн и издръжливост, което го прави незаменим елемент в ежедневието на всеки, който държи на природата.Изключителна издръжливост и гаранцияИзработен от висококачествен м... Read More
356.00 лв.
Без ДДС: 296.67 лв.

Метален кош за разделно събиране на отпадъци EKO STATION

В динамичния свят на екологичното съзнание, кошът за отделни отпадъци с 3 отделения, мини 12L ECO STATION се откроява като перфектен партньор в стремежа към чиста и устойчива околна среда. Този иновативен продукт съчетава уникална комбинация от функционалност, дизайн и издръжливост, което го прави незаменим елемент в ежедневието на всеки, който държи на природата.

Изключителна издръжливост и гаранция

Изработен от висококачествен метал, разделният метален кош за отпадъци EKO STATION прави рециклирането лесна и дълготрайна задача. 5-годишната гаранция, включена в продукта, е доказателство за нашата вяра в неговата сила и нашия ангажимент към вас като потребител.

Безопасност и сигурност

В допълнение към издръжливостта, кошът за сортиране на отпадъци EKO STATION също е обогатен с огнеупорни свойства, потвърдени от задълбочени изследвания в изследователския център за противопожарна защита. Това го прави перфектен за всеки тип стая, осигурявайки допълнително ниво на сигурност във вашия дом или офис.

Персонализиране и комфорт

Благодарение на гъвкавата система ECO STATION можете да организирате отдели за рециклиране на отпадъци според собствените си предпочитания и нужди, което ще направи процеса на сортиране още по-прост, приятен и ефикасен. Една неумолима необходимост в съвременния дом - рециклирането - става лесно и достъпно благодарение на металния модулен кош.

Перфектен размер и интеграция в пространството

Размерите на кошчето за отпадъци EKO STATION са умело проектирани, за да паснат идеално на вашия интериор, без да заемат много място. С ширина 26,5 сми височина 47 см, той идеално интегрира и увеличава естетическата стойност на зоната за сортиране на боклука.

И преминаването към Ecochange вече е по-лесно

Кошче за разделно събиране на боклук с 3 отделения, mini ECO STATION 12l е не само продукт, а стимул към осъзнат начин на живот. Хората, които се интересуват от ефективност и опазване на природата, намират EKO STATION за идеалния спътник у дома или в офиса. Не позволявайте на обикновеното парче да се превърне в пречка за зелено бъдеще - избирайте мъдро.  

 

Appendings colorDARK GRAY RAL 7015
Capacity12.00 L
ColourGRAY RAL9006
Height47.00 cm
Index134mini
Length77.00 cm
Weight8.00 kg
Width26.50 cm

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.