Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

MODULAR BIN Модулни кошчета за разделно събиране на отпадъци 70 л.

MODULAR BIN Модулни кошчета за разделно събиране на отпадъци 70 л.
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
MODULAR BIN Модулни кошчета за разделно събиране на отпадъци 70 л.
Модулни метални кошчета за селективно събиранеВ свят, в който устойчивостта и грижата за околната среда са все повече на преден план, в Алтомо ЕООД разбираме колко е важно всяко домакинство и компания да разполага с подходящите инструменти за селективно събиране на отпадъци. Горди сме да представим на нашите клиенти МОДУЛЕН КОШ Модулни кошчета за селективно събиране на отпадъци 70 литра - интелектуално и функционално решение за ежедневни нужди.Персонализирана производителностКлючът към максималн... Read More
498.00 лв.
Без ДДС: 415.00 лв.

Модулни метални кошчета за селективно събиране

В свят, в който устойчивостта и грижата за околната среда са все повече на преден план, в Алтомо ЕООД разбираме колко е важно всяко домакинство и компания да разполага с подходящите инструменти за селективно събиране на отпадъци. Горди сме да представим на нашите клиенти МОДУЛЕН КОШ Модулни кошчета за селективно събиране на отпадъци 70 литра - интелектуално и функционално решение за ежедневни нужди.

Персонализирана производителност

Ключът към максимално използване на пространството и ефективност е премахнат благодарение на новаторска концепция за дизайн. Клиентите могат да избират от различни конфигурации, от единични до четворни модули, като всеки модул е ​​оборудван с удобни етикети за лесно идентифициране на отпадъците. Размерите - ширина 33 см и височина 72 см правят тези метални кошчета идеален избор за всяко пространство.

Защита и устойчивост

Дъждът вече не е проблем, металният модулен кош е оборудвана с интелигентно покривало за дъжд, което гарантира, че отпадъците остават сухи. Освен това се предлагат опции за метален или цветен капак, всеки от които е съобразен с вида на отпадъците, с които ще се използва. Това допринася за стабилността и издръжливостта на модулните метални кошчета.

Многофункционалност и комфорт

MODULAR BIN е не само кош за отпадъци, но и по-широка визия за опазване на околната среда. Интегрираната възможност за добавяне на кутия за батерии, пепелник или отцедник го прави универсално решение както за вътрешни, така и за външни пространства. Перфектен за дома, офиса или обществени места.

Дизайнът на металния коша е подобрен благодарение на функционални крака за лесно преместване и противоплъзгаща основа. Вътрешните кошчета допринасят за лесното почистване, като осигуряват безпроблемно и хигиенично изпразване на съдаржанието.

Обем и размери

С капацитет от 70 литра, металния кош отговаря на нуждите на съвременния потребител - той е достатъчно голяма за семейства и организации, и в същото време достатъчно компактен, за да се интегрира във всяко пространство, без да заема ненужно място.

 

    Appendings colorBLACK RAL 9005
    Capacity70.00 L
    ColourGRAY RAL 7045
    Height72.00 cm
    Index159-M1
    Length33.00 cm
    Weight11.00 kg
    Width33.00 cm

    Уважаеми клиенти,

    След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

    Опции за доставка:

    • куриерска фирма до офис или адрес
    • товарен транспорт
    • взимане на място от нашия склад

    Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

    Уважаеми клиенти,

    Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

    • Банков път - авансово с проформа фактура
    • Наложен платеж - при доставка
    • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

    Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.