Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

ЕKO Кош за разделно събиране на отпадъци от неръждаема стомана 45л

ЕKO Кош за разделно събиране на отпадъци от неръждаема стомана 45л
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
ЕKO Кош за разделно събиране на отпадъци от неръждаема стомана 45л
Елегантност и екология в едно с ЕКО ПРЕСТИЖ кош за селективно събиране на отпадъциСелективният кош за отпадъци EKO PRESTIGE от неръждаема стомана превръща ежедневното рециклиране в изтънчена дейност. Задължителен артикул във всеки дом или офис, който цени стила и устойчивостта.Лукс и практичност в 45 литраИзборът на стилни аксесоари за дома може да играе ключова роля за усещането и атмосферата на вашето пространство. Кухненският кош EKO PRESTIGE предлага този лукс, съчетан с функцион... Read More
154.00 лв.
Без ДДС: 128.33 лв.

Елегантност и екология в едно с ЕКО ПРЕСТИЖ кош за селективно събиране на отпадъци

Селективният кош за отпадъци EKO PRESTIGE от неръждаема стомана превръща ежедневното рециклиране в изтънчена дейност. Задължителен артикул във всеки дом или офис, който цени стила и устойчивостта.

Лукс и практичност в 45 литра

Изборът на стилни аксесоари за дома може да играе ключова роля за усещането и атмосферата на вашето пространство. Кухненският кош EKO PRESTIGE предлага този лукс, съчетан с функционалност и комфорт, без да се налага да се отказвате от изискания интериор.

Впечатляващ дизайн и най-високо качество

С висококачествена конструкция от неръждаема стомана, кошът не само изглежда изискан, но и издържа години на употреба. Неръждаемата стомана осигурява лесна за поддръжка повърхност, а нехлъзгащото се гумено дъно гарантира, че коша остава стабилно на място.

Практична система за разделно събиране

Съхранението и селективното събиране на отпадъци никога не са били по-лесни. С размери 45 литра, 30 см ширина и 69 см височина, кошът осигурява достатъчно място за рециклируеми продукти, без да жертвате много място във вашия дом или офис.

Конфигурируеми опции за идентифициране на отпадъци

Ние също предлагаме практични цветни стикери и капаци за улесняване на разделянето на отпадъците. Тези аксесоари са изключително полезни за бързото разпознаване на различните видове отпадъци и правилното им подреждане. Благодарение на тях коша ЕКО ПРЕСТИЖ е не само функционална, но и образователен инструмент за вас и вашето семейство.

Принос към околната среда и красотата на вашия дом

Избирайки кошчето за селективно събиране на отпадъци ECO PRESTIGE, вие допринасяте за намаляване на количеството отпадъци и поддържате устойчив начин на живот. Това е чудесен начин да добавите стил и функционалност към пространството, като същевременно демонстрирате осведоменост за здравето на нашата планета.

Задължителен избор за вашия устойчив дом

С коша ECO PRESTIGE за разделно събиране получавате висококачествен продукт, който съчетава изтънченост, иновация и отговорност към околната среда. Направете крачка към по-чист, по-стилен дом с продукти, които показват истинско разбиране на съвременния живот.

 

Appendings colorYELLOW RAL 1023
Capacity45.00 L
ColourSTAINLESS STEEL GLOSS
Diameter30.00 cm
Height69.00 cm
Index657A
Weight3.62 kg

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.