Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

MODULAR BIN Модулни кошчета за разделно събиране на отпадъци 70л.

MODULAR BIN Модулни кошчета за разделно събиране на отпадъци 70л.
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
MODULAR BIN Модулни кошчета за разделно събиране на отпадъци 70л.
MODULAR BIN – Метални модулни кошчета за селективно събиране на отпадъциЗнаете ли, че ефективното разделно събиране на отпадъци е една от най-важните стъпки към здрава планета? МОДУЛЕН КОШ Модулните кошове за селективно събиране на отпадъци 70 литра - Сив предлагат иновативно и функционално решение за задоволяване на тези нужди. С тяхна помощ можете лесно и удобно да сортирате отпадъците по категории и да допринесете за по-чиста околна среда.Индивидуални решения за всеки дом и офисНезависимо от ... Read More
856.00 лв.
Без ДДС: 713.33 лв.

MODULAR BIN – Метални модулни кошчета за селективно събиране на отпадъци

Знаете ли, че ефективното разделно събиране на отпадъци е една от най-важните стъпки към здрава планета? МОДУЛЕН КОШ Модулните кошове за селективно събиране на отпадъци 70 литра - Сив предлагат иновативно и функционално решение за задоволяване на тези нужди. С тяхна помощ можете лесно и удобно да сортирате отпадъците по категории и да допринесете за по-чиста околна среда.

Индивидуални решения за всеки дом и офис

Независимо от вашите нужди, модулния метален кош предлага разнообразие от модули - единични, двойни, тройни, четворни - съобразени с индивидуалните предпочитания и изисквания за пространство. Всеки метален кош е оборудван с удобни етикети, които помагат за правилното разделяне на отпадъците, което прави модулните кошчета за отпадъци MODULAR BIN лесни за използване и практични.

Допълнителни функции за издръжливост и комфорт

Забравете за отпадъците, разпръснати наоколо при лошо време. Модулните кошчета могат да бъдат оборудвани с дъждобран, който предпазва съдържанието от намокряне. Наличието на цветни и метални капаци допълнително улеснява разделянето на отпадъците, а синхронизирането с отделението за батерии, пепелника или отцедника осигурява универсална употреба на модулните кошове от серията.

Дизайн с мисъл за потребителя

Работата с метални модулни кошчета за отпадъци е лесна и безпроблемна. Вградените крака улесняват пренасянето, а неплъзгащата се основа осигурява стабилност. Вътрешните кошчета са изключително удобни при почистване на кошчето, а компактните размери от 33 см ширина и 72 см височина правят тези кошчета подходящи дори за ограничени пространства.

Внимание към детайла

От дизайна до функционалността, всеки елемент от модулните кошчета за отпадъци  е внимателно обмислен, за да ви осигури възможно най-доброто изживяване. Тези модулни 70-литрови кошчета съчетават качество и удобство, което прави процеса на рециклиране по-приятен и ефективен.

  Appendings colorBLACK RAL 9005
  Capacity140.00 L
  ColourGRAY RAL 7045
  Height72.00 cm
  Index159-M2
  Length33.00 cm
  Weight22.00 kg
  Width66.00 cm

  Уважаеми клиенти,

  След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

  Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

  Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

  Уважаеми клиенти,

  Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

  Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.