Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

MODULAR BIN Модулни кошчета за разделно събиране на отпадъци 70 л.

MODULAR BIN Модулни кошчета за разделно събиране на отпадъци 70 л.
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
MODULAR BIN Модулни кошчета за разделно събиране на отпадъци 70 л.
Модулни метални кошчета MODULAR BASKET 70l-сивВ наши дни грижата за околната среда и устойчивото развитие са от първостепенно значение. Метален модулун кош 70 l-сив са отличен начин за насърчаване на селективното събиране на отпадъци, осигурявайки както функционалност, така и естетика във всяка среда.Разделното събиране е ключов елемент от ефективното рециклиране и МОДУЛНИТЕ КОШЧЕТА са специално проектирани да улеснят този процес. С изчистен и модерен външен вид, тези метални кошчета са идеални ... Read More
1,238.00 лв.
Без ДДС: 1,031.67 лв.

Модулни метални кошчета MODULAR BASKET 70l-сив

В наши дни грижата за околната среда и устойчивото развитие са от първостепенно значение. Метален модулун кош 70 l-сив са отличен начин за насърчаване на селективното събиране на отпадъци, осигурявайки както функционалност, така и естетика във всяка среда.

Разделното събиране е ключов елемент от ефективното рециклиране и МОДУЛНИТЕ КОШЧЕТА са специално проектирани да улеснят този процес. С изчистен и модерен външен вид, тези метални кошчета са идеални за офис помещения, училища, паркове и други обществени места.

Персонализиране според вашите нужди

За да отговорят на специфичните изисквания на клиента, модулните метални кошчета предлагат разнообразие от конфигурации: от единични до четворни модули. Всяко устройство е оборудвано със специализирани етикети, които ви позволяват лесно да разпознаете вида на отпадъците, подлежащи на селективно събиране.

Защита и допълнителни аксесоари

Модулните метални кошчета могат да бъдат допълнително оборудвани със защитен дъждобран, който предпазва отпадъците от намокряне. Клиентите могат да избират и между метални и цветни капаци, съобразени с естеството на събираните отпадъци. Освен това, за увеличаване на функционалността, към кошчето могат да се добавят специални кутии за батерии, пепелници или отцедници.

Лесна поддръжка и транспорт

Наличието на вътрешни кошчета в MODULAR BIN значително улеснява тяхната поддръжка и почистване. Има и крака, които улесняват преместването на кошчетата дори когато са пълни. Противоплъзгащата се основа осигурява стабилност и безопасност.

Размери, адаптирани към вашите изисквания

С размери от 33 см ширина и 72 см височина, тези модулни кошчета с капацитет от 70 литра са оптимизирани за различни нужди от пространство. Те осигуряват достатъчен капацитет за отпадъци, без да заемат излишно място.

    Appendings colorBLACK RAL 9005
    Capacity210.00 L
    ColourGRAY RAL 7045
    Height72.00 cm
    Index159-M3
    Length33.00 cm
    Weight33.00 kg
    Width99.00 cm

    Уважаеми клиенти,

    След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

    Опции за доставка:

    • куриерска фирма до офис или адрес
    • товарен транспорт
    • взимане на място от нашия склад

    Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

    Уважаеми клиенти,

    Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

    • Банков път - авансово с проформа фактура
    • Наложен платеж - при доставка
    • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

    Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.