Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

MODULAR BIN Модулни кошчета за разделно събиране на отпадъци 70 л.

MODULAR BIN Модулни кошчета за разделно събиране на отпадъци 70 л.
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
MODULAR BIN Модулни кошчета за разделно събиране на отпадъци 70 л.
Метални модулни кошчета за селективно събиране на отпадъци 70 литра - сивиВ днешния стремеж към устойчиво бъдеще и екологично равновесие, модулните метални кошчета за селективно събиране на отпадъци от Алтомо ЕООД стават Ваш незаменим съюзник. Проектирани с внимание към детайла и очакваните нужди на клиента, те осигуряват елегантност и функционалност в едно. С капацитет от 70 литра и размери, които пасват на всяко пространство - 33 см ширина и 72 см височина, тези кошчета се превръщат в идеалнот... Read More
1,672.00 лв.
Без ДДС: 1,393.33 лв.

Метални модулни кошчета за селективно събиране на отпадъци 70 литра - сиви

В днешния стремеж към устойчиво бъдеще и екологично равновесие, модулните метални кошчета за селективно събиране на отпадъци от Алтомо ЕООД стават Ваш незаменим съюзник. Проектирани с внимание към детайла и очакваните нужди на клиента, те осигуряват елегантност и функционалност в едно. С капацитет от 70 литра и размери, които пасват на всяко пространство - 33 см ширина и 72 см височина, тези кошчета се превръщат в идеалното решение за вашия дом, офис или обществена сграда.

Гъвкавост и персонализиране

Специализираният дизайн на модулни метални кошчета позволява лесен избор и гъвкава конфигурация. Независимо дали имате нужда от единична, двойна, тройна или четворна единица, ние можем да предложим решение, съобразено с вашите индивидуални изисквания. Всеки модул е ​​оборудван с четливи етикети за разделяне на отпадъците, което улеснява процеса на рециклиране и подпомага потребителите в ежедневието.

Иновативни допълнения

Издръжливите дъждобрани осигуряват водоустойчивост и защита от външни влияния, а изборът между различни метални и цветни покривала гарантира индивидуалност и функционалност в зависимост от вида на отпадъците. Интегрирането на кутия за батерии, пепелник или отцедник увеличава функционалността и ефективността на използване.

Устойчивост и мобилност

Стабилните крака не само улесняват преместването и позиционирането на кошчетата, но и предпазват пода от надраскване благодарение на основата против хлъзгане. Отвътре модулните кошове са снабдени с подвижни вътрешни кошчета, което допринася за лесното им почистване и хигиенизиране на работната среда.

Защо си струва да изберете нашите модулни метални кошчета?

В Алтомо ЕООД се ангажираме да разработваме продукти, които служат на обществото и опазват околната среда. Нашите кошчета за разделни отпадъци са не само практични и многофункционални, но и солидни и естетични, като насърчават и улесняват селективното събиране на отпадъци. Ние създаваме продукти, които са лесни за използване, устойчиви на атмосферни условия и променящи се климатични условия, подходящи за всички видове интериори и екстериори.

    Appendings colorBLACK RAL 9005
    Capacity280.00 L
    ColourGRAY RAL 7045
    Height72.00 cm
    Index159-M4
    Length33.00 cm
    Weight44.00 kg
    Width132.00 cm

    Уважаеми клиенти,

    След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

    Опции за доставка:

    • куриерска фирма до офис или адрес
    • товарен транспорт
    • взимане на място от нашия склад

    Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

    Уважаеми клиенти,

    Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

    • Банков път - авансово с проформа фактура
    • Наложен платеж - при доставка
    • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

    Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.