Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Алуминиева бутилка от 6,25 л. System Plus 62

Алуминиева бутилка от 6,25 л. System Plus 62
Алуминиева бутилка от 6,25 л. System Plus 62
Алуминиева бутилка от 6,25 л. System Plus 62
Алуминиева бутилка от 6,25 л. System Plus 62
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Алуминиева бутилка от 6,25 л. System Plus 62
Алуминиева бутилка Tournaire System Plus 62 с вместимост 6,25 литраВъв време, когато качеството и безопасността на съхранение на продуктите е от решаващо значение, изборът на правилната опаковка се превръща не просто в решение, а в мисия. С алуминиевата бутилка Tournaire System Plus 62 6,25 л вие не само избирате съд, но и гарантирате постоянната свежест и чистота на вашия висококачествен продукт.Дизайн с акцент върху безопасносттаВъпросният продукт е изработен от едно парче високок... Read More
34.80 лв.
Без ДДС: 29.00 лв.

Алуминиева бутилка Tournaire System Plus 62 с вместимост 6,25 литра
Във време, когато качеството и безопасността на съхранение на продуктите е от решаващо значение, изборът на правилната опаковка се превръща не просто в решение, а в мисия. С алуминиевата бутилка Tournaire System Plus 62 6,25 л вие не само избирате съд, но и гарантирате постоянната свежест и чистота на вашия висококачествен продукт.

Дизайн с акцент върху безопасността

Въпросният продукт е изработен от едно парче висококачествен алуминий, което елиминира риска от протичане благодарение на своята напълно безшевна конструкция. Бутилката осигурява пълна защита на съдържанието - срещу външни удари, перфорация и промени в налягането по време на транспортиране. Благодарение на това продуктът вътре ще запази първоначалната си чистота и качество.

Гъвкавост и подходящи приложения

Алуминиевите бутилки са предпочитани в много индустриални сектори – от хранително-вкусовата промишленост до производството на парфюмерия и фармацевтични продукти. Нашата алуминиева бутилка е идеална за съхранение на висококачествени масла и есенции като розово масло и е прецизно конфигурирана за разнообразие от етерични масла, включително риган, обикновен бял равнец, лайка и много други.

Опит и качество, които можете да усетите

Зад всеки продукт на Tournaire стои двеста години опит и отдаденост на качеството. Това е разбираемо във всеки аспект, ако погледнете спецификациите на нашата алуминиева бутилка: цилиндрична форма, сив цвят, удобна дръжка за манипулиране и внушителната височина от 338 мм. Неслучайно този продукт е одобрен от ООН и отговаря на европейските разпоредби за контакт с храни.

Екологична  

Алуминиевите бутилки Tournaire са не само практични и безопасни – те също са проектирани с мисъл за бъдещето. Алуминият, използван за тяхната конструкция, е 100% рециклируем, което позволява лесно връщане към производствения цикъл без вреда за околната среда.Алуминиевата бутилка не е просто опаковка - тя е инвестиция в дългосрочното качество и репутация на вашите продукти. Изберете надеждността и качеството, които може да предложи само истински лидер на пазара на алуминиеви продукти. Защото, когато става въпрос за продукт, компромисът с опаковката просто не е опция.

Спецификации на продукта:

  • Материал: 100% рециклируем алуминий
  • Обем: 6,25 литра
  • Цвят: сив
  • Форма: цилиндрична
  • Дръжка: Да
  • Тегло: 440 гр.
  • Височина: 338 mm
  • Одобрение от ООН
  • Съответствие с европейските разпоредби за контакт с храни
Характеристики
Обем6,25л

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.