Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Пластмасова кофа за боклук на колела Urban, 60 литра

Пластмасова кофа за боклук на колела Urban, 60 литра
-10%
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Пластмасова кофа за боклук на колела Urban, 60 литра
Пластмасова кофа за отпадъци на колела, 60 литраВ днешното забързано ежедневие нуждата от комфорт и функционалност е повече от ключова, особено що се отнася до управлението на отпадъците. Пластмасова кофа за боклук на колела, 60 литра, е разработена, за да отговаря на високи стандарти както в домашна, така и в професионална среда. Издръжлив, практичен и лесен за маневриране, кофата за отпадъци е съществена част от всеки модерен дом или бизнес пространство.Изключителна издръжливост и качествоИзра... Read More
48.60 лв.
54.00 лв.
Без ДДС: 40.50 лв.

Пластмасова кофа за отпадъци на колела, 60 литра

В днешното забързано ежедневие нуждата от комфорт и функционалност е повече от ключова, особено що се отнася до управлението на отпадъците. Пластмасова кофа за боклук на колела, 60 литра, е разработена, за да отговаря на високи стандарти както в домашна, така и в професионална среда. Издръжлив, практичен и лесен за маневриране, кофата за отпадъци е съществена част от всеки модерен дом или бизнес пространство.

Изключителна издръжливост и качество

Изработен от висококачествен HDPE материали UV защитен, нашата  пластмасова кофа за боклук е проектирана да издържа на екстремни условия - от горещи лято до студена зима. Гладката и лъскава повърхност не само придава елегантен завършек, но и улеснява почистването и дезинфекцията.

Лесна работа и мобилност

Кофата разполага с две удобни колела и издадени дръжки, което я прави изключително лесна за пренасяне, дори когато е пълна. И не на последно място, пластмасовата кофа може лесно да се обслужва с всички видове сметопочистващи машини, които отговарят на международните стандарти.

Ергономичен дизайн и персонализация

Наш приоритет е да се адаптираме към вашите нужди - от възможността за добавяне на лого до различни аксесоари като педал за отваряне на капака или RFID чип. Градската кофа за отпадъци се предлага и в различни цветове, което ви позволява да го адаптирате към спецификата на вашето пространство или марката на вашата фирма.

Надеждност и издръжливост

Нашите кофи се произвеждат в съответствие със строги производствени и екологични стандарти, а пластмасовата кофа се доставя  с гаранция за качество и дългогодишна употреба. Независимо дали имате нужда от решение за вашата фирма или искате да модернизирате общинските услуги във вашата община, нашата пластмасова кофа на колела ще бъде оптималният избор.

ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯ   

  • Материал: HDPE, UV-стабилизиран
  • Обем - 60л
  • Колела - 2бр. с диаметър - 200мм
  • Полезен товар - 50кг.
  • Дължина - 522мм
  • Ширина - 445мм
  • Височина - 935мм
  • Цвят - зелен, черен, син, жълт, черен, кафяв
  • Фабрично нови за многократно използване.   
  • Г