Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Клетка за съхранение и транспорт

Клетка за съхранение и транспорт
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Клетка за съхранение и транспорт
Оптимизирайте ефективността си с клетка за съхранение и транспортСъхранение и транспорт на товари винаги са изисквали практични и надеждни решения. С клетката за съхранение и транспорт представяме иновативна система, която отговаря на широк спектър от логистични нужди.Предимството на нашата клетка започва с нейния дизайн - предният панел, благодарение на трите си секции, осигурява лесен достъп до стоките, което осигурява удобство при поставянето и изваждането им.Персонализиран и гъвкав дизайнПан... Read More
3,294.00 лв.
Без ДДС: 3,294.00 лв.

Оптимизирайте ефективността си с клетка за съхранение и транспорт

Съхранение и транспорт на товари винаги са изисквали практични и надеждни решения. С клетката за съхранение и транспорт представяме иновативна система, която отговаря на широк спектър от логистични нужди.

Предимството на нашата клетка започва с нейния дизайн - предният панел, благодарение на трите си секции, осигурява лесен достъп до стоките, което осигурява удобство при поставянето и изваждането им.

Персонализиран и гъвкав дизайн

Панелната конструкция на клетката не само прави частите по-лесни за транспортиране, но и прави сглобяването бързо и безпроблемно. Проектирани с оглед на спецификата на съвременните производствени и складови условия, нашите клетки позволяват оптимално използване на пространството - те могат да бъдат стабилно разположени на три нива (2+1), което увеличава максимално пространството за съхранение на стоките във вертикална посока.

Доверете се на силата и безопасността

Безопасността и трайността са от решаващо значение, така че интегрираната греда предотвратява нежелано движение на товара, а подсилените мрежести панели гарантират, че клетките запазват формата си дори след дълги периоди на използване. Здравите стоманени материали, както и антикорозионната защита и праховото покритие осигуряват дълготрайна издръжливост дори при най-суровите производствени условия.

Характеристики на продукта:

  • Панелната конструкция позволява лесно транспортиране на частите на контейнера.
  • Лесен за сглобяване. Възможно е контейнерите да се струпват на 3 (2+1) нива. Затварящият панел гарантира частично отваряне за улесняване на товаренето.
  • Контейнерът е оборудван с греда, за да се избегне неконтролируемото плъзгане на предните мрежи. Панелите са подсилени, за да се предотврати деформация на мрежите.
  • Контейнерът може да се транспортира с мотокар.
  • Материал - квадратни и правоъгълни стоманени профили, стоманена ламарина с дебелина 1,5 - 6,0 mm, стоманени тръби, стоманени пръти, поцинковани крепежни елементи.
  • Антикорозионна защита, прахово покритие.
  • Под на контейнера [mm]: 1535x2000
  • Размери (H x W x D) [mm] : 1800 х 2000 х 1500

 

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.