Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Panace

Партньорство между Алтомо ЕООД и 

Panace 

Благодарение на едно амбициозно партньорство, Алтомо ЕООД с гордост представя на българския пазар полската компания Panace, предлагаща иновативни решения за рециклиране.

Специализирани контейнери за текстил и електроника от Panace

Интегрирането на устойчивостта в ежедневието може да бъде предизвикателство, но Panace го прави лесно със специализирани контейнери за текстил. Разработени със специален акцент върху събирането и рециклирането на текстил и отпадъци от електрическо и електронно оборудване, те осигуряват максимална ефективност и безопасност по време на процеса. Благодарение на тези контейнери българските потребители и бизнес могат лесно да допринесат за екологичното и устойчиво движение.

Екологична отговорност и иновации с Алтомо ЕООД и 

Panace

Използвайки контейнери Panace, предоставени от Алтомо ЕООД, клиентите не само се грижат за околната среда, но и подкрепят иновациите в устойчивите практики.

 


Производител: Panace SKU: CAGE 12
Мрежестите контейнери / клетки са подходящи за съхранение и транспортиране на голямо разнообразие от стоки.Предният панел е изграден от 3 секции. Контейнерите могат да се доставят на части, готови за сглобяване.Характеристики на продукта:Панелната конструкция позволява лесно транспорт..
3,730.00 лв.
Без ДДС:3,730.00 лв.
Купи
Производител: Panace SKU: CAGE 25
Мрежестите контейнери / клетки са подходящи за съхранение и транспортиране на голямо разнообразие от стоки.Предният панел е изграден от 3 секции.Контейнерите могат да се доставят на части, готови за сглобяване.Характеристики на продукта:Панелната конструкция позволява лесно трансп..
3,294.00 лв.
Без ДДС:3,294.00 лв.
Купи
Производител: Panace SKU: KPG.12.19.Slide
Контейнер за събиране на електронни отпадъци и други ценни стоки.Характеристики на Контейнер за електронни отпадъциФормата на дъното позволява позициониране на контейнера Gitterbox DIN 15155 вътре в контейнера. Съществува възможност за различни видове улеи за депозиране. Основно тяло,..
3,770.00 лв.
Без ДДС:3,770.00 лв.
Купи
Производител: Panace SKU: KPG.12.19.Self
Контейнер за събиране на електронни отпадъци и други ценни стоки.Характеристики на Контейнер за електронни отпадъци:Контейнер от серията Premium, пригоден за контейнер Euro Gitterbox DIN15155. Контейнерът е оборудван с безопасен и удобен самозатварящ се капак. Газовите пружини поддърж..
4,048.00 лв.
Без ДДС:4,048.00 лв.
Купи
Производител: Panace SKU: ELECTRO MASTER
Контейнерът за електронни отпадъци има структура, която го предпазва от преобръщане. Тя представлява специална вана, чието дъно е изработено от бетонна баластра.Освен това бетонният баласт може да бъде снабден със сменяеми абсорбиращи подложки за защита от опасни за околната среда течове, напр. ..
3,889.00 лв.
Без ДДС:3,889.00 лв.
Купи
Производител: Panace SKU: KB.10.13.x
Стоманен контейнер за събиране на употребявани обувки.Характеристики на контейнера за обувки:Поцинкованата стомана и праховото покритие са перфектна защита от неблагоприятни атмосферни условия. Малкият покрив предотвратява проникването на дъжд във вътрешността на контейнера. Контейнер..
1,100.00 лв.
Без ДДС:1,100.00 лв.
Купи
Производител: Panace SKU: SDR container
Контейнер с визуалните характеристики на контейнера за текстил Classic 2 GS с допълнителна функционалност на системата за разтоварване на дъното.Разтоварването се извършва с помощта на кран HDS.Характеристики на контейнера:Система за долно разтоварване, която улеснява процеса на разто..
4,326.00 лв.
Без ДДС:4,326.00 лв.
Купи
Производител: Panace SKU: CLASSIC 2 GS
Контейнерът е предназначен за събиране на използвани дрехи и други текстилни изделия.Контейнерите за текстил има GS сертификат, издаден от DEKRA Testing and Certification GmbH.Характеристики на продукта:Пантите на контейнера за текстил са монтирани от вътрешната страна, за да се намал..
1,750.00 лв.
Без ДДС:1,750.00 лв.
Купи
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)