Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Panace

Партньорство между Алтомо ЕООД и 

Panace 

Благодарение на едно амбициозно партньорство, Алтомо ЕООД с гордост представя на българския пазар полската компания Panace, предлагаща иновативни решения за рециклиране.

Специализирани контейнери за текстил и електроника от Panace

Интегрирането на устойчивостта в ежедневието може да бъде предизвикателство, но Panace го прави лесно със специализирани контейнери за текстил. Разработени със специален акцент върху събирането и рециклирането на текстил и отпадъци от електрическо и електронно оборудване, те осигуряват максимална ефективност и безопасност по време на процеса. Благодарение на тези контейнери българските потребители и бизнес могат лесно да допринесат за екологичното и устойчиво движение.

Екологична отговорност и иновации с Алтомо ЕООД и 

Panace

Използвайки контейнери Panace, предоставени от Алтомо ЕООД, клиентите не само се грижат за околната среда, но и подкрепят иновациите в устойчивите практики.

 


Производител: Panace SKU: CAGE 12
Ултрафункционална клетка за съхранение и транспорт – надеждност и комфорт в едноВ динамичния свят на логистиката, съхранението и транспортирането на стоки е от решаващо значение. Въз основа на силата на функционалността и гъвкавостта, клетка за съхранение и транспорт е проектиран..
3,730.00 лв.
Без ДДС:3,730.00 лв.
Купи
Производител: Panace SKU: CAGE 25
Оптимизирайте ефективността си с клетка за съхранение и транспортСъхранение и транспорт на товари винаги са изисквали практични и надеждни решения. С клетката за съхранение и транспорт представяме иновативна система, която отговаря на широк спектър от логистични нужди.Предимството на ..
3,294.00 лв.
Без ДДС:3,294.00 лв.
Купи
Производител: Panace SKU: KPG.12.19.Slide
Предимства на усъвършенстван контейнер за електронни отпадъциВ ерата на технологичния прогрес управлението на електронните отпадъци става все по-важен екологичен проблем. Нашият контейнер за електронни отпадъци предлага удобно, безопасно и ефективно решение на този проблем. С особено внима..
3,770.00 лв.
Без ДДС:3,770.00 лв.
Купи
Производител: Panace SKU: KPG.12.19.Self
Контейнер за събиране на електронни отпадъци и други ценни стоки.Характеристики на Контейнер за електронни отпадъци:Контейнер от серията Premium, пригоден за контейнер Euro Gitterbox DIN15155. Контейнерът е оборудван с безопасен и удобен самозатварящ се капак. Газовите пружини поддърж..
4,048.00 лв.
Без ДДС:4,048.00 лв.
Купи
Производител: Panace SKU: ELECTRO MASTER
Иновативен контейнер за електронни отпадъци - устойчиво развитие и безопасно съхранениеВ днешния свят на напреднали технологии проблемът с управлението на електронните отпадъци става все по-актуален. Предлаганият от нас контейнер за електронни отпадъци е проектиран с мисъл за максимална бе..
3,889.00 лв.
Без ДДС:3,889.00 лв.
Купи
Производител: Panace SKU: KB.10.13.x
Иновативно решение за рециклиране на обувки - контейнер за обувкиВ днешното динамично време екологията заема все по-централно място в нашето ежедневие. За организации и институции, които активно се фокусират върху устойчивото развитие и опазването на околната среда, представяме новия контейнер ..
1,100.00 лв.
Без ДДС:1,100.00 лв.
Купи
Производител: Panace SKU: SDR container
Иновативно решение за ефективно управление на текстил - SDR контейнер за текстил  Намерете перфектния баланс между функционалност и издръжливост с SDR текстилен контейнер с отваряне отдолу - иновативно решение за събиране и транспортиране на големи количества текстилни материали...
4,326.00 лв.
Без ДДС:4,326.00 лв.
Купи
Производител: Panace SKU: CLASSIC 2 GS
Защо си струва да изберете контейнер за текстилни отпадъци?Днес е изключително важно да сме отговорни към околната среда и да намираме устойчиви решения за рециклиране на различни материали. За зелени инвеститори, комунални услуги или екологично съзнание, контейнерът за текстилни отпадъци ..
1,750.00 лв.
Без ДДС:1,750.00 лв.
Купи
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)