Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Работен офис стол Carmen 6591-1 - черен

Работен офис стол Carmen 6591-1 - черен
Работен офис стол Carmen 6591-1 - черен
Работен офис стол Carmen 6591-1 - черен
Работен офис стол Carmen 6591-1 - черен
Работен офис стол Carmen 6591-1 - черен
Работен офис стол Carmen 6591-1 - черен
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Работен офис стол Carmen 6591-1 - черен
Carmen 6591-1 е работен офис стол с изчистен, стилен дизайн. Изработен е от здрава и еластична текстилна мрежа и стабилна хромирана основа. Столът е с газов амортисьор за коригиране на височина и регулируем люлеещ механизъм. Пълна информация за размерите и характеристиките на модела ще намерите в таблицата в таб/поле "Техническа информация".Модерен стил и удобство в офиса Работният офис стол Carmen 6591-1 е модел с удобна седалка и извита мрежеста облегалка, която позволява цирк... Read More
178.80 лв.
Без ДДС: 149.00 лв.
Carmen 6591-1 е работен офис стол с изчистен, стилен дизайн. Изработен е от здрава и еластична текстилна мрежа и стабилна хромирана основа. Столът е с газов амортисьор за коригиране на височина и регулируем люлеещ механизъм. Пълна информация за размерите и характеристиките на модела ще намерите в таблицата в таб/поле "Техническа информация".

Модерен стил и удобство в офиса

Работният офис стол Carmen 6591-1 е модел с удобна седалка и извита мрежеста облегалка, която позволява циркулация на въздуха и се грижи за вашия комфорт през всеки сезон. Той притежава модерен и изчистен дизайн за изработката, на който е използвана комбинация от няколко различни материала. Съчетанието от хромирани елементи и класически черен цвят ще внесе усещане за стил във всеки офис.

Работен офис стол Carmen

Работен офис стол Carmen

Комфортни и здрави подлакатници

Подлакътниците на стола за изработени от черен полипропилен и хром, което гарантира тяхната здравина и устойчивост. Отпуснете спокойно ръце и се насладете на удобството, което осигурява техният наклон.


Регулируем люлеещ механизъм

С Carmen 6591-1 дългите часове зад бюрото са по-приятни благодарение на вградения tilt tention механизъм, който ви позволява да се люлеете на стола или да го фиксирате в изправена позиция. Силата на люлеене може да се регулира чрез въртене на кръглия механизъм под седалката, а ако искате да изключите напълно функцията, натиснете навътре страничния лост.

Работен офис стол Carmen

Работен офис стол Carmen

Коригиране на височината

Височината на работния офис стол Carmen 6591-1 може да се коригира според ръста на седящия. В основата на стола има газов амортисьор, посредством който регулирате разстоянието между пода и седалката от 49 до 57 см. За да настроите височината, използвайте лоста вдясно.


Завъртане на 360º

Възможността за въртене е удобство, с което имате пълна свобода на движенията. Благодарение на него може да се обърнете бързо и лесно, в която и да е посока без да се налага да ставате от стола.

Работен офис стол Carmen

Работен офис стол Carmen

Стабилна основа с колелца

Работният офис стол Carmen 6591 има изключително здрава основа тип „звезда“, изработена от хром. Тя е с пет полипропиленови колелца в черен цвят. С тяхна помощ имате възможност лесно да местите стола, както и да се придвижвате заедно с него в седнало положение до принтера или до бюрото на колегата.


Максимално натоварване: до 100 кг

За да сте максимално удовлетворени от вашия офис стол, винаги избирайте модела спрямо структурата на собственото си тяло. Подходящият стол осигурява комфорт през целия работен ден и поддържа коректна структура на тялото. Не забравяйте, че прекалено малкият и несъобразен с вашите особености стол може да даде негативно отражение върху собственото ви здраве. Не правете компромиси със себе си!


Компактен пакетаж и лесно транспортиране

Продуктите от серия офис столове Carmen се доставят в кашон, в разглобен вид, с подробна инструкция за монтаж. Изключително важно е спазване на реда при сглобяване описан в инструкцията.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

Височина седалка от земята49 - 57 см
Газов амортисьор за регулиране на височинатаДа
Гаранция24 месеца
Диаметър на звезда60 см
Дълбочина53 см
Дълбочина седалка53 см
Дължина облегалка51 см
Коригиране височинаДа
Максимално натоварване100 кг
Материал подлакътнициПолипропилен / Хром
ПодлакътнициДа
Регулируем люлеещ механизъмДа
Тип колелцаПолипропиленови - подходящи за мека настилка
Тип механизъмTilt tension - с функция за люлеене или фиксиране в изправена позиция
Тип на базаХром
Тип столРаботен стол
Цялостна височина100 - 108 см
Ширина с подлакътници59 см
Характеристики на кофата
МатериалМрежа

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.