Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Посетителски стол Carmen 6540 - черен LUX

Посетителски стол Carmen 6540 - черен LUX
Посетителски стол Carmen 6540 - черен LUX
Посетителски стол Carmen 6540 - черен LUX
Посетителски стол Carmen 6540 - черен LUX
Посетителски стол Carmen 6540 - черен LUX
Посетителски стол Carmen 6540 - черен LUX
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Посетителски стол Carmen 6540 - черен LUX
Посетителски стол Carmen 6540 е практичен и елегантен офис стол, част от колекцията офис мебели на Carmen, включваща президентски столове, работни столове и посетителски столове. Изработен е от ефектна комбинация от еко кожа и хром. Пълна информация за размерите и характеристиките на модела ще намерите в таблицата в таб/поле "Техническа информация".Комфорт за посетители Посетителски стол Carmen 6540 е перфектен аксесоар за всяка модерна и стилна офис приемна. Столът ще предложи ... Read More
331.20 лв.
Без ДДС: 276.00 лв.
Посетителски стол Carmen 6540 е практичен и елегантен офис стол, част от колекцията офис мебели на Carmen, включваща президентски столове, работни столове и посетителски столове. Изработен е от ефектна комбинация от еко кожа и хром. Пълна информация за размерите и характеристиките на модела ще намерите в таблицата в таб/поле "Техническа информация".

Комфорт за посетители

Посетителски стол Carmen 6540 е перфектен аксесоар за всяка модерна и стилна офис приемна. Столът ще предложи както отлична визия, с която да впечатлите клиентите и партньорите си, така и забележително ниво на комфорт, с което да ги предразположите за успешни бизнес взаимоотношения. Моделът е изработен от ефектно съчетание на качествена еко кожа и хромиран метал. Фината и мека еко кожа е приятна на допир, като същевременно е здрава и издръжлива на износване. Изборът между няколко стилни цветови варианта повишава възможностите за интеграция в различни интериорни решения. Двойните възглавници на седалката и облегалката се грижат за комфорта на седящия, а за удобство на ръцете са предвидени хромирани подлакътници с меки вложки, тапицирани също с еко кожа. Базата на стола е от тръбна конструкция от хромиран метал и предлага както стабилна опора на офисната мебел, така и визуално допълнение към елегантния дизайн на посетителски стол Carmen 6540. Може да комбинирате столът с разнообразие от мебели от колекцията на Carmen, но ако държите да имате сходни стилово мебели – президентски офис стол 6500 е чудесна комбинация за 6540.

Посетителски стол Carmen 6540

Посетителски стол Carmen 6540

Отпуснете удобно ръцете си

Изключителното удобство на подлакътниците позволява не само на тялото, но и на ръцете да отпочиват, докато стоите на стола. Мекотата и естествените анатомични извивки предизвикват усещане за релаксация, а дългият престой в него ще се превърне в наслада. Освободете се от ежедневното напрежение и отпуснете всяка част от тялото с помощта на посетителски столове Carmen.


Максимално натоварване: до 130 кг

Качествата на посетителския стол са изцяло съобразени с максималното натоварване, което гарантира вашето изключително удобство. Осигурете си спокойствието, от което имате нужда. Потопете се в мекотата на вашия стол и се убедете в здравината му. Освободете съзнанието и отпуснете тялото си - вашият комфорт е гарантиран.


Компактна опаковка и лесно транспортиране

Продуктите от серия посетителски столове Carmen са комплектувани и опаковани в разглобен вид, което позволява лесното им транспортиране. Подробен списък на съставните компоненти, както и инструкции за монтажа и демонтажа ще намерите приложени в опаковъчния кашон. Моля, следвайте стриктно инструкциите и точния ред при сглобяването на вашия продукт.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

Височина седалка от земята46 см
Гаранция24 месеца
Дълбочина68 см
Дълбочина седалка50 см
Дължина облегалка54 см
Крака - материалХром
Максимално натоварване130 кг
Материал подлакътнициХром / Еко кожа
Материал серияVivid , Neo
ПодлакътнициДа
Тип столПосетителски
Цялостна височина100 см
Ширина с подлакътници63 см
Характеристики на кофата
МатериалЕко кожа

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.