Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Офис кресло BRAY - черен

Офис кресло BRAY - черен
Офис кресло BRAY - черен
Офис кресло BRAY - черен
Офис кресло BRAY - черен
Офис кресло BRAY - черен
Офис кресло BRAY - черен
Офис кресло BRAY - черен
Офис кресло BRAY - черен
Офис кресло BRAY - черен
Офис кресло BRAY - черен
Офис кресло BRAY - черен
Офис кресло BRAY - черен
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Офис кресло BRAY - черен
Офис креслото BRAY ще ви накара да ахнете от удобство. Неговите заоблени форми, подлакътниците и допълнителните функции за регулиране ще ви осигурят максимален комфорт, а първокланите материали, от които е изработен, са гаранция за дълъг живот и стил в интериора. Пълна информация за размерите и характеристиките на стола ще намерите в таблицата в таб/поле "Техническа информация".Авторитетен и луксозен С луксозната си визия и заоблени форми, офис кресло BRAY ще ви спечели веднага.... Read More
1,368.00 лв.
Без ДДС: 1,140.00 лв.
Офис креслото BRAY ще ви накара да ахнете от удобство. Неговите заоблени форми, подлакътниците и допълнителните функции за регулиране ще ви осигурят максимален комфорт, а първокланите материали, от които е изработен, са гаранция за дълъг живот и стил в интериора. Пълна информация за размерите и характеристиките на стола ще намерите в таблицата в таб/поле "Техническа информация".

Авторитетен и луксозен

С луксозната си визия и заоблени форми, офис кресло BRAY ще ви спечели веднага. Авторитетното му излъчване и допълнителните му функции го правят предпочитан избор за модерни мениджърски офиси с дизайнерско обзавеждане. Седалката е широка и удобна. За седящия се грижи високата 76 см и приятно извита облегалка, която има допълнителен пълнеж в зоната на главата. При изработката на BRAY за лицевата му част е използвана естествена кожа, която затвърждава класата и надеждността на модела. Основата е алуминиева и допринася за общата му здравина и стабилност.

Офис кресло Bray

Офис кресло Bray

Удобство за ръцете

Подлакътниците на стола са част от цялостна конструкция заедно с облегалката и издигат комфорта на най-високо ниво. Те следват формата на ръцете и им дават стабилна опора и сигурност.


Заключване в позиция

Механизмът на креслото позволява заключването на седалка и облегалка в позиция (тип мултиблок). Корекцията става чрез лост под седалката. С едно движение може да настроите параметрите изцяло според своите предпочитания и също толкова бързо да ги върнете в изходна позиция.

Офис кресло BRAY

Офис кресло BRAY

Люлеещ механизъм

BRAY ви дава и още една екстра. Люлеещият механизъм на стола позволява да се отпуснете за минути, като активирате функцията посредством лост под седалката. Силата на люлеене се регулира благодарение на кръгъл механизъм, който се настройва според тежестта на седящия.


Регулиране на височината

Офис креслото BRAY има възможност за регулиране във височина. Промяната се извършва плавно благодарение на газовия амортисьор. Така лесно може да нагласите стола си според вашите лични предпочитания или да промените параметрите му посредством лоста отдясно. В най-ниската си позиция седалката се намира на 43 см, а в най-високата – на 47.

Офис кресло BRAY

Офис кресло BRAY

360-градусово въртене

Опцията за въртене на 360° дава допълнителна свобода на движение. В натоварения работен ритъм няма да губите и минута – независимо дали трябва да достигнете папки с документи в шкафа зад вас, да вдигнете телефона или да вземете принтирани листове от копирната машина.


Основа от алуминий

Алуминиевата основа тип звезда на BRAY гарантира здравината на модела и допринася за общата му естетическа визия. Колелцата са силиконови и осигуряват безпроблемно и безшумно придвижване. Освен това не надраскват повърхностите, което ги прави особено подходящи за помещения с твърди настилки.

Офис кресло BRAY

Офис кресло BRAY

Максимално натоварване: до 130 кг

Качествата на офис креслото са изцяло съобразени с максималното натоварване, което гарантира вашето изключително удобство. Осигурете си спокойствието, от което имате нужда. Потопете се в мекотата на вашето кресло и се убедете в здравината му. Освободете съзнанието и отпуснете тялото си - вашият комфорт е гарантиран.


Компактна опаковка и лесно транспортиране

Продуктите от серия офис кресла Carmen са комплектувани и опаковани в разглобен вид, което позволява лесното им транспортиране. Подробен списък на съставните компоненти, както и инструкции за монтажа и демонтажа ще намерите приложени в опаковъчния кашон. Моля, следвайте стриктно инструкциите и точния ред при сглобяването на вашия продукт.

Офис кресло BRAY

Офис кресло BRAY

Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

Височина седалка от земята43 - 47 см
Газов амортисьор за регулиране на височинатаДа
Гаранция24 месеца
Диаметър на звезда70 см
Дълбочина74 см
Дълбочина седалка50 см
Дължина облегалка76 см
Заключване облегалка в различни позицииДа
Заключване седалка в различни позицииДа
Коригиране височинаДа
Максимално натоварване130 кг
Материал гръбЕко кожа
Материал лицева частЕстествена кожа
Материал подлакътнициЕстествена кожа , Еко кожа
Регулируем люлеещ механизъмДа
Тип колелцаСиликонови - подходящи за твърда настилка
Тип механизъмМултиблок - заключване в различни позиции
Тип на базаАлуминий
Тип столОфис кресло
Цялостна височина119 - 123 см
Ширина с подлакътници71 см

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.