Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Амортисьор за бар стол

Амортисьор за бар стол
Амортисьор за бар стол
Амортисьор за бар стол
Амортисьор за бар стол
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Амортисьор за бар стол
Революционизирайте комфорта с амортисьора за бар столИнтериорът на всяко място или къща може да бъде променен с един семпъл, но изключително ключов акцент -възглавница за бар стол. Ние предоставяме подкрепа в този често пренебрегван, но основен аспект на всяко висококачествено изживяване при сядане. Нашатавъзглавница за бар столе изработена с внимание към детайла и акцент върху непоколебим комфорт и издръжливост.Издръжливост и надеждност във всеки детайлС нарастващите изисквания за издръжл... Read More
34.80 лв.
Без ДДС: 29.00 лв.

Революционизирайте комфорта с амортисьора за бар стол

Интериорът на всяко място или къща може да бъде променен с един семпъл, но изключително ключов акцент -възглавница за бар стол. Ние предоставяме подкрепа в този често пренебрегван, но основен аспект на всяко висококачествено изживяване при сядане. Нашатавъзглавница за бар столе изработена с внимание към детайла и акцент върху непоколебим комфорт и издръжливост.

Издръжливост и надеждност във всеки детайл

С нарастващите изисквания за издръжливост и качество,амортисьорът за бар столе разработен, за да издържи на интензивна употреба. Изработен е от най-висококачествени материали, които гарантират издръжливост и комфорт дори след многократни натоварвания. Изживяването да седите на бар стол с нашия амортисьор ще промени вашето усещане за комфорт.

Най-висок комфорт и ергономичност

Предлагайки перфектната комбинация от мекота и опора, възглавницата за бар стол е буквално основата на едно незабравимо изживяване при седене. Ергономичният дизайн позволява равномерно разпределение на тежестта, намалявайки стреса във всяка точка на контакт. Това е не само синтез на естетика и функционалност, но и гаранция за удоволствие от всяка седалка.Възглавницата за бар столе не просто допълнение, а инвестиция в дълготрайния комфорт на вашето пространство. Съчетавайки модерни технологии и внимание към потребителското изживяване, ние предлагаме продукт, който предефинира изживяването на бар, кухня или офис.

Лесна инсталация и гъвкавост

Нашитеамортисьори за бар столса проектирани да направят монтажа лесен и интуитивен и не изисква никакви специални инструменти или умения. Съвместими са с повечето модели бар столове, като предлагат лесна подмяна и обновяване на съществуващи мебели.

Създайте перфектния стил и атмосфера

Със стилна и съвременна визия, нашата възглавница за бар стол придава елегантен и завършен вид на всеки интериор. Благодарение на неутралния си дизайн, той се вписва перфектно в различни стилове и концепции, улеснявайки безпроблемното интегриране във вашето пространство.Използването на възглавница за бар стол във вашия интериор не само повишава комфорта и удобството, но също така подчертава вашето внимание към детайла и загриженост за гостите или семейството. За бизнеса този продукт е знак за ниво на обслужване и приемане от клиентите.Опитайтевъзглавници за бар столовеот нашата колекция и се уверете, че всяко сядане ще бъде истинско удоволствие. Изберете издръжливост, стил и функционалност. Вашето уютно кътче с бар столове вече никога няма да бъде същото.

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.