Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Трапезна маса LOMZA - бял

Трапезна маса LOMZA - бял
Трапезна маса LOMZA - бял
Трапезна маса LOMZA - бял
Трапезна маса LOMZA - бял
Трапезна маса LOMZA - бял
Трапезна маса LOMZA - бял
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Трапезна маса LOMZA - бял
LOMZA е модерна трапезна маса с разчупена метална основа и кръгъл плот, изработен от керамика и закалено стъкло, с дебелина 12 мм. Стилна и елегантна, тя е чудесно решение за обзавеждане на съвременното жилище. Пълна информация за размерите и характеристиките на модела ще намерите в таблицата в таб/поле "Техническа информация".Необикновено и модерно излъчване Трапезната маса LOMZA се отличава със своята елегантна, стилна и модерна визия. Дизайнът й комбинира база от праховобояди... Read More
1,425.60 лв.
Без ДДС: 1,188.00 лв.
LOMZA е модерна трапезна маса с разчупена метална основа и кръгъл плот, изработен от керамика и закалено стъкло, с дебелина 12 мм. Стилна и елегантна, тя е чудесно решение за обзавеждане на съвременното жилище. Пълна информация за размерите и характеристиките на модела ще намерите в таблицата в таб/поле "Техническа информация".

Необикновено и модерно излъчване

Трапезната маса LOMZA се отличава със своята елегантна, стилна и модерна визия. Дизайнът й комбинира база от праховобоядисан метал и кръгъл плот, изработен от керамика и закалено стъкло, с диаметър 130 см. Моделът е подходящ както за домашния интериор, така и за луксозни ресторанти.

Трапезна маса LOMZA

Трапезна маса LOMZA

Висококачествени материали

Модел LOMZA се отличава с изчистени линии, стилен дизайн и висококачествена изработка. За базата е използван метал, праховобоядисан, в елегантен черен цвят, което й придава допълнително усещане за лукс. Плотът на масата е направен от керамика и здраво закалено стъкло, с дебелина 12 мм. Комбинацията от висококачествени материали гарантира здравината, издръжливостта и безпроблемната употреба на модела.


Перфектна комбинация

Ако искате да завършете перфектно визията на вашата трапезария, може да комбинирате трапезна маса LOMZA с трапезни столове Carmen, като например модели GEDLING и BRENT. Подходящата комбинация ще освежи помещението и ще му придаде допълнителен уют и класа. Разгледайте цялата колекция столове онлайн или изберете в шоурумите на Carmen.

Трапезна маса LOMZA

Бърз и лесен монтаж

Бърз и лесен монтаж
Трапезната маса LOMZA се сглобява бързо, лесно и без нужда от допълнителна помощ. В опаковката на масата ще откриете подробна инструкция за монтаж, която можете да свалите и от страницата на продукта, като кликнете върху таба „Документация“.


Компактна опаковка и лесно пренасяне
Вашата трапезна маса ще бъде доставена в разглобено състояние и опакована в кашон. Краката на масата са пакетирани отделно. Всички части са готови за монтаж след отваряне на кашона.

Компактна опаковка и лесно пренасяне

размери и характеристики

Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

Височина маса76 см
Дебелина на плот12 мм
Диаметър маса130 см
Материал основаПраховобоядисан метал
Материал плотКерамика , Закалено стъкло
Размер опаковка 2 (ВхШхД см)78 x 68 x 68; Тегло: 13 кг.;

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.