Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Трапезна маса FLORA

Трапезна маса FLORA
Трапезна маса FLORA
Трапезна маса FLORA
Трапезна маса FLORA
Трапезна маса FLORA
Трапезна маса FLORA
Трапезна маса FLORA
Трапезна маса FLORA
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Трапезна маса FLORA
Flora е трапезна маса с интересна стабилна основа, изработена от неръждаема стомана. Кръглият плот е от закалено стъкло с диаметър 120 см и дебелина 12 мм. Моделът се вписва чудесно в различни интериори. Пълна информация за размерите и характеристиките на модела ще намерите в таблицата в таб/поле "Техническа информация".Модерна и различна Трапезна маса FLORA впечатлява с модерния си облик, позволяващ разнообразни комбинации и приложения. Дали ще сервирате богата вечеря, или ще п... Read More
3,024.00 лв.
Без ДДС: 2,520.00 лв.
Flora е трапезна маса с интересна стабилна основа, изработена от неръждаема стомана. Кръглият плот е от закалено стъкло с диаметър 120 см и дебелина 12 мм. Моделът се вписва чудесно в различни интериори. Пълна информация за размерите и характеристиките на модела ще намерите в таблицата в таб/поле "Техническа информация".

Модерна и различна

Трапезна маса FLORA впечатлява с модерния си облик, позволяващ разнообразни комбинации и приложения. Дали ще сервирате богата вечеря, или ще подредите красиви аксесоари, за да вдъхнете стил и идентичност на дома си – FLORA е насреща. Стъкленият плот с диаметър 120 см дава достатъчно практична площ, а едновременно с това чисто визуално „спестява“ пространство. Основата на модела е интересна и различна. Освен здравина, тя със сигурност допринася и за естетическата роля на масата във вашето помещение и я превръща в акцент.

Трапезна маса FLORA

Трапезна маса FLORA

Здравина и естетика

Плотът от закалено стъкло е с дебелина 12 мм. Това го прави достатъчно издръжлив на удар и надраскване, но без да е прекалено тежък. Краката на масата са стабилни, изработени от неръждаема стомана с естествен метален отблясък.


Решения за всеки вкус

В случай че ви предстои цялостно обзавеждане, Мебели Carmen ви предлагат разнообразни възможности за комбиниране на трапезна маса FLORA с подходящи столове. Изчистените LAREDO и DORSET ще си паснат добре с нестандартната ѝ визия. Ако пък търсите наистина смело решение, препоръчваме да се спрете на модел GEDLING.

Трапезна маса FLORA

Бърз и лесен монтаж

Бърз и лесен монтаж
Трапезната маса FLORA се сглобява бързо, лесно и без нужда от допълнителна помощ. В опаковката на масата ще откриете подробна инструкция за монтаж, която можете да свалите и от страницата на продукта, като кликнете върху таба „Документация“.


Компактна опаковка и лесно пренасяне
Вашата трапезна маса ще бъде доставена в разглобено състояние и опакована в кашон. Краката на масата са пакетирани отделно. Всички части са готови за монтаж след отваряне на кашона.

Компактна опаковка и лесно пренасяне

размери и характеристики

Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

Височина маса75 см
Дебелина на плот12 мм
Диаметър маса120 см
Материал основаНеръждаема стомана
Материал плотЗакалено стъкло

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.