Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Трапезен стол WALDEN - бежов 7

Трапезен стол WALDEN - бежов 7
Трапезен стол WALDEN - бежов 7
Трапезен стол WALDEN - бежов 7
Трапезен стол WALDEN - бежов 7
Трапезен стол WALDEN - бежов 7
Трапезен стол WALDEN - бежов 7
Трапезен стол WALDEN - бежов 7
Трапезен стол WALDEN - бежов 7
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Трапезен стол WALDEN - бежов 7
Трапезен стол WALDEN има изчистена и стилна визия, която се вписва чудесно в интериора у дома или в този на стилни заведения и ресторанти. Горната част е изработена от дамаска, а основата е от метал, праховобоядисан в черно. Моделът разполага и с подлакътници, които освен, че придават завършеност на визията му, носят и допълнителен комфорт. Пълна информация за размерите и характеристиките на модела ще намерите в таблицата в таб/поле "Техническа информация".Универсален и стилен Т... Read More
223.20 лв.
Без ДДС: 186.00 лв.
Трапезен стол WALDEN има изчистена и стилна визия, която се вписва чудесно в интериора у дома или в този на стилни заведения и ресторанти. Горната част е изработена от дамаска, а основата е от метал, праховобоядисан в черно. Моделът разполага и с подлакътници, които освен, че придават завършеност на визията му, носят и допълнителен комфорт. Пълна информация за размерите и характеристиките на модела ще намерите в таблицата в таб/поле "Техническа информация".

Универсален и стилен

Трапезният стол WALDEN е елегантен и стилен. Универсалната му визия го прави предпочитан избор с широк набор от приложения. Това, което ще ви спечели безусловно обаче, е неговата функционалност. Седалката е широка и комфортна, облегалката е достатъчно висока и с приятни извивки, които гарантират добрата позиция на тялото дори и при по-дълъг престой. Столът разполага и с подлакътници, които са деликатни, но гарантират удобството на ръцете. Металната основа завършва визията на WALDEN и дава стабилност и здравина.

Трапезен стол WALDEN

Трапезен стол WALDEN

Висококачествени материали и изработка

Високото качество на материалите, използвани при изработката на WALDEN, се забелязват от пръв поглед. Седалката, облегалката и подлакътниците са покрити с мека на допир и износоустойчива дамаска. Краката на стола са от праховобоядисан метал в черно, който осигурява необходимата надеждност за дълготрайна и безпроблемна експлоатация.


Разнообразни комбинации

Благодарение на своя дизайн трапезният стол WALDEN позволява множество комбинации в зависимост от проекта и личните ви предпочитания. Ако търсите класическа визия, съчетанието с трапезна маса SIRIUS със сигурност ще ви допадне. За любителите на по-нестандартните решения Мебели Carmen предлагат и комбинация с модел TARNOW.

Трапезен стол WALDEN

Максимално натоварване

Максимално натоварване: 120 кг

Всеки един трапезен стол се характеризира с допустимо максимално натоварване. За да си осигурите оптимален комфорт и дълъг експлоатационен живот на вашия трапезен стол, спазвайте оказаното ограничение за максимална тежест.


Опаковка и транспортиране

Всички трапезни столове Carmen се изпращат добре опаковани в разглобено състояние, за да се улесни тяхното транспортиране и да се намали риска от повреди. В опаковката на стола ще откриете списък на съставните части, както и инструкции за монтаж и демонтаж.

Опаковка и транспортиране

Размери и характеристики

Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

Височина седалка от земята48 см
Дълбочина51 см
Дълбочина седалка44 см
Дължина облегалка35 см
Максимално натоварване120 кг
Материал - крака/базаПраховобоядисан метал
ПодлакътнициДа
Тип столТрапезен
Ширина седалка43 см
Характеристики на контейнера
Ширина54 см
Височина83 см
Характеристики на кофата
МатериалДамаска

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.