Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Трапезен стол ELY - златен OT

Трапезен стол ELY - златен OT
Трапезен стол ELY - златен OT
Трапезен стол ELY - златен OT
Трапезен стол ELY - златен OT
Трапезен стол ELY - златен OT
Трапезен стол ELY - златен OT
Трапезен стол ELY - златен OT
Трапезен стол ELY - златен OT
Трапезен стол ELY - златен OT
Трапезен стол ELY - златен OT
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Трапезен стол ELY - златен OT
ELY е трапезен стол с модерен и елегантен дизайн. Седалката и облегалката са изработени от висококачествена дамаска, а основата от праховобоядисан метал. Той ще внесе стил и удобство във всяко помещение за вас и вашите гости. Пълна информация за размерите и характеристиките на модела ще намерите в таблицата в таб/поле "Техническа информация".Удобство и стил Трапезният стол ELY е елегантен и удобен. Независимо дали обзавеждате дома си, или търсите правилното решение за новото ви ... Read More
227.52 лв.
Без ДДС: 189.60 лв.
ELY е трапезен стол с модерен и елегантен дизайн. Седалката и облегалката са изработени от висококачествена дамаска, а основата от праховобоядисан метал. Той ще внесе стил и удобство във всяко помещение за вас и вашите гости. Пълна информация за размерите и характеристиките на модела ще намерите в таблицата в таб/поле "Техническа информация".

Удобство и стил

Трапезният стол ELY е елегантен и удобен. Независимо дали обзавеждате дома си, или търсите правилното решение за новото ви заведение, този модел ще ви спечели със своята изчистена визия. Комфортът на седящия е гарантиран от седалка и облегалка, покрити с двойна възглавница, които ще ви приканят да се насладите на спокойна вечеря или чаша горещо кафе в приятна компания. Декоративните геометрични шевове представляват интересен акцент и дават поле за оригинални дизайнерски комбинации. За основа е избрано по-нестандартно решение в класическо черно.

Трапезен стол ELY

Трапезен стол ELY

Високо качество и надеждност

За изработката на трапезния стол ELY са използвани материали с високо качество и естетичен вид. Седалката и облегалката са покрити с луксозна износоустойчива дамаска. Мекотата и удобството са подсилени чрез допълнителната възглавница. Цялостната надеждност на модела се допълва от метална, праховобоядисана основа.


Елегантни комбинации

За да получите завършен дизайн, на който да се наслаждавате, може да изберете подходяща трапезна маса, с която да комбинирате стола ELY. Ако търсите елегантен и модерен стил, нашите специалисти ви препоръчват да се спрете на съчетание с модела STARGARD.

Трапезен стол ELY

Максимално натоварване: 120 кг

Всеки един трапезен стол се характеризира с допустимо максимално натоварване. За да си осигурите оптимален комфорт и дълъг експлоатационен живот на вашия трапезен стол, спазвайте оказаното ограничение за максимална тежест.


Опаковка и транспортиране

Всички трапезни столове Carmen се изпращат добре опаковани в разглобено състояние, за да се улесни тяхното транспортиране и да се намали риска от повреди. В опаковката на стола ще откриете списък на съставните части, както и инструкции за монтаж и демонтаж.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

Височина седалка от земята49 см
Дълбочина47 см
Дълбочина седалка44 см
Дължина облегалка44 см
Максимално натоварване120 кг
Материал - крака/базаПраховобоядисан метал
Материал - седалкаДамаска
Размер опаковка 2 (ВхШхД см)49 x 55 x 63; Тегло: 10.3 кг.; К-во единици: 4 бр.
Тип столТрапезен
Ширина седалка46 см
Характеристики на контейнера
Ширина46 см
Височина93 см
Характеристики на кофата
МатериалДамаска

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.