Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Бар маса MONTANA - бук

Бар маса MONTANA - бук
Бар маса MONTANA - бук
Бар маса MONTANA - бук
Бар маса MONTANA - бук
Бар маса MONTANA - бук
Бар маса MONTANA - бук
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Бар маса MONTANA - бук
Бар маса MONTANA е идеално решение за всички, които искат да създадат модерен трапезен кът у дома или за обзавеждане на заведения. Моделът е с голям МДФ плот (140 х 75 см.) и здрави крака от праховобоядисан метал. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.Стил, стабилност и здравина Бар масата MONTANA е съвременен модел, изработен от висококачествени материали. Нейния... Read More
597.60 лв.
Без ДДС: 498.00 лв.
Бар маса MONTANA е идеално решение за всички, които искат да създадат модерен трапезен кът у дома или за обзавеждане на заведения. Моделът е с голям МДФ плот (140 х 75 см.) и здрави крака от праховобоядисан метал. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

Стил, стабилност и здравина

Бар масата MONTANA е съвременен модел, изработен от висококачествени материали. Нейният правоъгълен плот с размери 140 х 75 см е направен от МДФ, а краката са изработени от праховобоядисан метал, което гарантира стабилност на масата. MONTANA е чудесен избор за обзавеждане на заведения, както и за дома на тези, които често хапват набързо и предпочитат бар маса и столове, вместо традиционната трапезария. Тя е компактна, но същевременно достатъчно голяма, за да е практична за хранене. Комбинацията от черен и дървесен цвят й позволява лесно да се впише в различен интериор.

 

Бар маса MONTANA

Перфектна комбинация с бар маса MONTANA

Завършена комбинация

Бар масата MONTANA е с височина 105 см, което ви позволява да я съчетаете с високи модели бар столове, както и такива с газов амортисьор. Тя се съчетава чудесно с бар стол NEVADA и Carmen 3083.

Компактна опаковка и лесно транспортиране

Бар масата MONTANA се изпраща разглобена и добре опакована, както повечето мебели, за да се избегнат повреди при транспортирането и доставката. Към нея ще получите подробен списък на съставните компоненти, както и инструкции за монтаж и демонтаж.

Компактна опаковка и лесно транспортиране

Размери и характеристики

Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

Височина маса105 см
Дебелина на плот30 мм
Дължина маса140 см
Материал кракаПраховобоядисан метал
Материал плотМДФ - естествен фурнир
Ширина маса75 см

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.