Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Закачалка за дрехи Carmen 138-1

Закачалка за дрехи Carmen 138-1
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Закачалка за дрехи Carmen 138-1
Закачалка за дрехи 138-1 от серията закачалки за дрехи на Carmen разполага с метално тяло и двойна мраморна основа. Тя е подходяща за антре и всякакви други видове помещения. Пълна информация за размерите и характеристиките на модела ще намерите в таблицата в таб/поле "Техническа информация".Елегантна и функционална закачалка Ако търсите едновременно елегантно и функционално решение за закачане на дрехи, изберете закачалка Carmen 138-1. Тя е метална и прахово боядисана в цвят, н... Read More
106.56 лв.
Без ДДС: 88.80 лв.
Закачалка за дрехи 138-1 от серията закачалки за дрехи на Carmen разполага с метално тяло и двойна мраморна основа. Тя е подходяща за антре и всякакви други видове помещения. Пълна информация за размерите и характеристиките на модела ще намерите в таблицата в таб/поле "Техническа информация".

Елегантна и функционална закачалка

Ако търсите едновременно елегантно и функционално решение за закачане на дрехи, изберете закачалка Carmen 138-1. Тя е метална и прахово боядисана в цвят, наподобяващ дърво. Разполага с три нива на закачане: горно с два реда по пет броя куки, средно ниво за чанти с четири куки и долно ниво, което представлява специална поставка за чадъри. Горното ниво има въртящ се механизъм, за да можете лесно да откриете дрехата си. Куките на средното ниво са леко извити за по-голямо удобство при закачане. Поставката за чадъри е с елегантна извивка, която придава завършен цялостен вид на този красив аксесоар. Мраморната основа е двойна, за да гарантира по-голяма стабилност. Закачалка за дрехи Carmen 138-1 е практично творение на съвременния арт дизайн, което ще допълни вашето обзавеждане за коридор по перфектен начин. Ще спомогне за реда в дома или офиса.

Закачалка за дрехи Carmen 138-1

Закачалка за дрехи Carmen 138-1

Второ ниво за закачане за по-голямо удобство

Закачалки от серия Carmen имат и второ ниво за закачане, което е разположено в средната част на самата закачалка. Красиво извитите кукички спомагат за задържането на закачените вещи и не позволяват лесното им откачане и падане. Благодарение на функционалните и стилни закачалки за дрехи дори децата ви ще имат възможност да ги използват сами.


Красива стойка за чадъри

Закачалка 138-1 от серия закачалки Carmen разполага и с трето спомагателно ниво, предназначено за закачане на чадъри. Тази стойка представлява красив елемент с елегантна извивка, който придава допълнителен шик на цялостната визия и осигурява още по-голяма функционалност. Стилният дизайн на поставката за чадъри ще се впише към всяко обзавеждане на антре и ще се погрижи за реда в дома или офиса.

Закачалка за дрехи Carmen 138-1

Закачалка за дрехи Carmen 138-1

Двойна мраморна основа

Двойната мраморна основа на избраната закачалка осигурява здрава опора, за да не се преобърне тя под тежестта на дрехите и чантите. Можете да разчитате на вашата закачалка за дрехи да остане стабилна, независимо от броя на гостите, които ще закачат палтата си. Стилният дизайн на основата е подходящ за всяко едно антре. Практични и удобни, закачалки Carmen ще улеснят ежедневието ви и ще допринесат за подредеността в дома или офиса.


Лесен монтаж

Всяка закачалка се сглобява изключително лесно и бързо. Описанието е достъпно и разбираемо, за да може без трудности и чужда помощ да сглобите новата придобивка.


Компактен пакетаж и лесно пренасяне

Всички закачалки от серия Carmen се доставят в кашон, в разглобен вид, с подробна инструкция за монтаж. Елементите са подредени и готови за сглобяване след отваряне на кашона. При необходимост можете също толкова лесно да разглобите закачалката, да я приберете в кашона и да я транспортирате до новото ѝ местонахождение.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

Брой куки (горно ниво)10
Брой куки (долно ниво)4
Горна частВъртяща
Диаметър основа37 см
Материал основаМрамор
НакрайнициДа
Накрайници - материалPVC
Нива на закачване2
Поставка за чадърДа
Характеристики на контейнера
Височина176 см
Характеристики на кофата
МатериалМетал

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.