Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Закачалка за дрехи Carmen 125

Закачалка за дрехи Carmen 125
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Закачалка за дрехи Carmen 125
Закачалка за дрехи 125 от серията закачалки за дрехи на Carmen е изработена изцяло от дърво и е подходяща за антре и всякакви други видове помещения. Пълна информация за размерите и характеристиките на модела ще намерите в таблицата в таб/поле "Техническа информация".Класически дизайн и удобство Закачалка за дрехи Carmen 125 е изключително стилен и функционален аксесоар за вашето антре. Изработена е изцяло от дърво - с красив дизайн и елегантни извивки. Закачалката разполага с д... Read More
119.52 лв.
Без ДДС: 99.60 лв.
Закачалка за дрехи 125 от серията закачалки за дрехи на Carmen е изработена изцяло от дърво и е подходяща за антре и всякакви други видове помещения. Пълна информация за размерите и характеристиките на модела ще намерите в таблицата в таб/поле "Техническа информация".

Класически дизайн и удобство

Закачалка за дрехи Carmen 125 е изключително стилен и функционален аксесоар за вашето антре. Изработена е изцяло от дърво - с красив дизайн и елегантни извивки. Закачалката разполага с две нива на закачане: горно с два реда по четири броя куки и долно ниво с три куки, подходящо за закачане на чанти и чадъри. Основата също е дървена и достатъчно стабилна, за да не се обърне закачалката под тежестта на дрехите. Ако сте привърженик на класическия стил на обзавеждане на антре и желаете да запазите нотка от старинните модели закачалки, то тогава изберете закачалка Carmen 125. Дървото ще придаде уют и топлина още от входа на самото антре.

Закачалка за дрехи Carmen 125

Закачалка за дрехи Carmen 125

Второ ниво за закачане за по-голямо удобство

Закачалки от серия Carmen имат и второ ниво за закачане, което е разположено в средната част на самата закачалка. Изключително удобно е за поставяне на чанти или чадъри. Благодарение на функционалните и стилни закачалки за дрехи дори децата ви ще имат възможност да ги използват сами.


Стабилна дървена основа

Дървената основа на избраната закачалка осигурява здрава опора, за да не се преобърне тя под тежестта на дрехите и чантите. Можете да разчитате на вашата закачалка за дрехи да остане стабилна, независимо от броя на гостите, които ще закачат палтата си. Стилният дизайн на основата е подходящ за всяко едно антре. Практични и удобни, закачалки Carmen ще улеснят ежедневието ви и ще допринесат за подредеността в дома или офиса.

Закачалка за дрехи Carmen 125

Лесен монтаж

Всяка закачалка се сглобява изключително лесно и бързо. Описанието е достъпно и разбираемо, за да може без трудности и чужда помощ да сглобите новата придобивка.


Компактен пакетаж и лесно пренасяне

Всички закачалки от серия Carmen се доставят в кашон, в разглобен вид, с подробна инструкция за монтаж. Елементите са подредени и готови за сглобяване след отваряне на кашона. При необходимост можете също толкова лесно да разглобите закачалката, да я приберете в кашона и да я транспортирате до новото ѝ местонахождение.


размери и характеристики

Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

Брой куки (горно ниво)8
Брой куки (долно ниво)3
Горна частСтатична
Диаметър основа40 см
Материал основаДърво
НакрайнициДа
Накрайници - материалДърво
Нива на закачване2
Характеристики на контейнера
Височина182 см
Характеристики на кофата
МатериалДърво

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.