Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Ъглов диван PORTIMAO

Ъглов диван PORTIMAO
Ъглов диван PORTIMAO
Ъглов диван PORTIMAO
Ъглов диван PORTIMAO
Ъглов диван PORTIMAO
Ъглов диван PORTIMAO
Ъглов диван PORTIMAO
Ъглов диван PORTIMAO
Ъглов диван PORTIMAO
Ъглов диван PORTIMAO
Ъглов диван PORTIMAO
Ъглов диван PORTIMAO
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Ъглов диван PORTIMAO
Ъгловият диван PORTIMAO предлага модерна визия и комфорт за вашия дом. Широката седалка, облегалката с възглавници и подлакътниците ще се погрижат за вашето удобство, а изчистените линии и високите му крака ще придадат стилно и съвременно излъчване на интериора. Моделът се изработва по поръчка, което позволява да изберете с какъв ъгъл да бъде (ляв или десен), а също вида и цвета на дамаската. Крайната цена може да варира спрямо избраните материали. Срокът за изработка е от 30 до 60 работни дн... Read More
4,320.00 лв.
Без ДДС: 3,600.00 лв.
Ъгловият диван PORTIMAO предлага модерна визия и комфорт за вашия дом. Широката седалка, облегалката с възглавници и подлакътниците ще се погрижат за вашето удобство, а изчистените линии и високите му крака ще придадат стилно и съвременно излъчване на интериора. Моделът се изработва по поръчка, което позволява да изберете с какъв ъгъл да бъде (ляв или десен), а също вида и цвета на дамаската. Крайната цена може да варира спрямо избраните материали. Срокът за изработка е от 30 до 60 работни дни, а поръчка можете да направите в нашите шоуруми в София, Пловдив, Варна и Бургас. Пълна информация за размерите и характеристиките на модела ще намерите в таблицата в таб/поле "Техническа информация".

Вие избирате цвета, ъгъла и материалите

Portimao e ъглов диван с модерна визия, който осигурява комфорт на всички у дома. Той се изработва по поръчка, така че може да го персонализирате спрямо предпочитанията си и сами да изберете неговите цвят и дамаска/кожа сред разнообразие от материи и богата гама от цветове. Друго безспорно предимство – вие преценявате позицията на лежанката (лява/дясна), спрямо обзавеждането у дома.

Направете поръчката си във всеки от нашите магазини в София, Пловдив, Варна и Бургас. Срокът на изработка е от 30 до 60 работни дни.

* Позицията на лежанката (ъгъла) – лява или дясна, се определя, като застанете фронтално срещу дивана. Ако лежанката е от лявата ви страна, ъгълът е ляв. Ако лежанката е от дясната ви страна, ъгълът е десен.

* Цената на дивана може да варира в зависимост от вида и категорията на избраната дамаска.

Ъглов диван PORTIMAO

Ъглов диван PORTIMAO

Висококачествени материали на изработка

Когато обмисляте покупка на нов диван, е изключително важно да се съсредоточите не само върху дизайна му, но и да го разгледате по-обстойно и в дълбочина. Подбраните материи на дамаските от различен клас издържат от 30 000 до 100 000 цикъла на триене по скалата на Мартиндейл. Цялостната конструкция на ъглов диван Portimao е от ПДЧ и дърво, а краката са метални, което е гаранция за стабилността му. За пълнежа на седалките е използван първокачествен пенополиуретан - изключително еластичен материал, който не позволява появата на неравности и деформации по повърхността в следствие на дългогодишната употреба.


Забравете за петната и разливанията по дивана

Благодарение на богатата гама от цветове и типове тапицерии, може да се възползвате от две безценни предимства. Някои от дамаските разполагат със съвременна waterproof (водоустойчива) технология, която предотвратява проникването на течности и гарантира, че вашият диван ще остане сух и защитен дори, ако разлеете случайно нещо върху него.

Технологията easy clean за лесно почистване пък е част от предимствата на други дамаски. Тя позволява да отстраните без усилие почти всяко петно само с малко вода и чиста кърпа. Просто разтрийте с кръгови движения зацапаната зона и наблюдавайте как следите изчезват бързо и лесно.

Избрана селекция от дамаски комбинира и двете технологии - easy clean и waterproof.

водоустойчиви дамаски

Ъглов диван PORTIMAO

Модерен дизайн с изчистени линии

Ъгловият диван Portimao ще се погрижи за вашето удобство, благодарение на облегалката с комфортни възглавници, широката седалка и подлакътници. Изчистените му линии и високите метални крака ще придадат стил и изящество на дома ви. Със своята нежна визия моделът се вписва безпроблемно във всеки интериор.


Удобни възглавници за максимален комфорт

Луксозното усещане на Portimao се подчертава от правоъгълните възглавници на облегалката. Те не са прикрепени към корпуса на модела, затова може да ги махате и добавяте, когато желаете. Може също да персонализирате дивана и да го поръчате с 3 възглавници или с 5, добавяйки още 2 към лежанката. Допълнително предимство е, че калъфките разполагат с цип, което позволява с едно движение да ги свалите и да ги почистите или просто да ги освежите.

 

Ъглов диван PORTIMAO

Ъглов диван PORTIMAO

Подглавници според желанието

За да ви предразположи към пълноценна почивка, диванът разполага и с опция за добавяне на малки възглавници, които изпълняват функция на подглавници. Те носят допълнително удобство за главата, когато се облегнете назад. Подглавниците са подвижни и може да ги прикрепвате и отстранявате, когато поискате. От тях може да поръчате толкова броя, колкото желаете.

 


Лесно транспортиране

Освен всички други предимства, ъгловият диван Portimao е изключително лесен както за транспортиране, така и за пренасяне, тъй като се състои от две части. Той пристига при вас на два самостоятелно опаковани модула.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

Вид гарнитураЪгъл
Височина облегалка24 см
Височина седалка от земята43 см
Дизайн по поръчкаДа
КракаМетал
ЛежанкаЛява / дясна
Материал конструкцияПДЧ + Дърво
Материал пълнежПенополиуретан
Характеристики на контейнера
Дължина285 см
Ширина252 см
Височина63 см
Характеристики на кофата
МатериалДамаска

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.