Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Бетонeн кош без капак кафяв

Бетонeн кош без капак кафяв
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Бетонeн кош без капак кафяв
Бетонен кош за отпадъци; кафяв  1790За всеки пространствен дизайн, който изисква издръжливост и естествен вид, бетонния кош предлага перфектната симбиоза от функционалност и елегантност. Създаден е специално за хора, които търсят не само практично решение за съхранение на боклука, но и такова, което да допринесе за още по-високо ниво на култура и стил на града.Здраве Бетонния кош е изработен от висококачествени материали, които гарантират изключителна издръжливост. Структурата му издържа на всяк... Read More
288.00 лв.
Без ДДС: 240.00 лв.
  • Производител: AP
  • Модел: Бетонeн кош без капак кафяв 1790
  • Тегло: 110.00кг
  • SKU: ARTPБетонeн кош без капак кафяв 1790
  • Бетонни кошчета
Бетонен кош за отпадъци; кафяв  1790
За всеки пространствен дизайн, който изисква издръжливост и естествен вид, бетонния кош предлага перфектната симбиоза от функционалност и елегантност. Създаден е специално за хора, които търсят не само практично решение за съхранение на боклука, но и такова, което да допринесе за още по-високо ниво на култура и стил на града.

Здраве 

Бетонния кош е изработен от висококачествени материали, които гарантират изключителна издръжливост. Структурата му издържа на всякакви климатични условия, устойчива е на дъжд и интензивна слънчева светлина, без да променя цвета и формата си. Поцинкованата вложка допълнително увеличава неговата издръжливост и удължава живота на продукта.

Еко концепция и хармоничен дизайн

Благодарение на уникалната си декоративна повърхност и спокоен кафяв цвят, кошът се вписва естествено във всяка градска среда или парково пространство. Капацитет от 50 литра осигурява достатъчно място за отпадъци, без да нарушава естетиката на мястото, където се намира. Изборът на бетонен кош без капак отговаря на съвременните екологични стандарти, което позволява лесно рециклиране и поддръжка.

Практика и издръжливост

Размерите на бетонния кош съзнателно са подбрани да пасват на всяка градска среда - 45 см ширина и 62 см височина. Продуктът е лесен за почистване и поддръжка, благодарение на лаконичния си дизайн и гладка повърхност. Изключително подходящ е за използване на обществени места, паркове, площади и навсякъде, където са важни простотата и устойчивостта.

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.