Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Бетонна пейка

Бетонна пейка
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Бетонна пейка
Бетонна пейка  Ползи от инвестицията в бетонна пейкаИзборът на пейка от бетон има много предимства. Теглото на бетона осигуряват стабилност и устойчивост на атмосферни влияния. С времето материалът придобива естествена и уникална патина, която допълва естетиката на пространството. Конструкция, лишена от излишни детайли, и минималистичен дизайн подчертават модерната визия, като същевременно предлагат изключителен комфорт и практичност.Издръжливост и ниски разходи за поддръжкаЕдин от ключовите асп... Read More
0.00 лв.
Без ДДС: 0.00 лв.
  • Производител: AP
  • Модел: Бетонна пейка
  • SKU: ARTPБетонна пейка
  • Пейки

Бетонна пейка 

Ползи от инвестицията в бетонна пейка

Изборът на пейка от бетон има много предимства. Теглото на бетона осигуряват стабилност и устойчивост на атмосферни влияния. С времето материалът придобива естествена и уникална патина, която допълва естетиката на пространството. Конструкция, лишена от излишни детайли, и минималистичен дизайн подчертават модерната визия, като същевременно предлагат изключителен комфорт и практичност.

Издръжливост и ниски разходи за поддръжка

Един от ключовите аспекти, с които могат да се похвалят бетонните пейки, е тяхната почти ненадмината издръжливост. Тяхната вандалоустойчивост и устойчивост на тежки климатични условия ги прави идеален избор за обществени и частни пространства. Благодарение на здравината на бетона поддръжката е сведена до минимум и е необходимо само леко почистване от време на време.

Дизайн и персонализиране

Нашата гама от бетонни основи ви дава гъвкавост при планирането на проекти. Ние предлагаме персонализация чрез подбор на цветови схеми, текстури и размери според специфичните нужди и предпочитания на клиента. Дизайнът на бетонните повърхности може да бъде персонализиран, за да добави допълнителен характер и уникалност към вашето пространство.

Околна среда и устойчиво развитие

Екологичността е друго важно предимство при избора на бетонна пейка. Производството на бетон позволява използването на рециклирани материали, като по този начин допринася за опазването на околната среда. В допълнение, издръжливостта на продукта намалява необходимостта от подмяна и намалява количеството отпадъци.

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.