Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Био компостер 900 литра

Био компостер 900 литра
Био компостер 900 литра
Био компостер 900 литра
Био компостер 900 литра
Био компостер 900 литра
Био компостер 900 литра
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Био компостер 900 литра
Биокомпостер 900 литраГрижата за градината вече може да бъде лесна и екологична, благодарение на иновативното решение - биокомпост 900 литра. Разработен с оглед на нуждите на съвременното градинарство, този биокомпостер е идеалният инструмент за всеки, който цени естественото земеделие и устойчивия начин на живот.Боклукът се превръща в съкровищеИзползването на биокомпост 900 литра не само подобрява структурата на почвата, но също така помага за намаляване на количеството битови отпадъци. Благода... Read More
225.60 лв.
Без ДДС: 188.00 лв.
Биокомпостер 900 литра

Грижата за градината вече може да бъде лесна и екологична, благодарение на иновативното решение - биокомпост 900 литра. Разработен с оглед на нуждите на съвременното градинарство, този биокомпостер е идеалният инструмент за всеки, който цени естественото земеделие и устойчивия начин на живот.

Боклукът се превръща в съкровище

Използването на биокомпост 900 литра не само подобрява структурата на почвата, но също така помага за намаляване на количеството битови отпадъци. Благодарение на впечатляващия си капацитет, той предлага революционен начин за рециклиране на органични отпадъци от кухнята и градината, превръщайки ги в ценен хумус, който ще обогати вашата почва.

Естествено обогатена почва  

Всеки градинар знае, че ключът към здравите растения е плодородната почва. Биокомпост 900 литра е вашето тайно оръжие за повишаване на плодородието на почвата. Този биокомпостер ще помогне на вашите растения не само да растат по-бързо, но и да произвеждат изобилни и здравословни плодове и зеленчуци.

Навлажнена почва без често поливане

Богатата органична субстанция в компоста, произведен с помощта на Биокомпост 900 литра значително повишава способността на почвата да задържа вода. Това означава, че вашите растения ще трябва да се поливат по-рядко, което ще ви спести работа и ще намали консумацията на вода.

Хранене без химикали

Предимствата на естествените торове са неоспорими. Следователно биокомпостът от Биокомпост 900 литра е богат на хранителни вещества и микроелементи, които са необходими за здравословния растеж на растенията. Изход? Здрави растения, без нужда от използване на химически торове, опазване на околната среда и измерими икономии.

Необезпокояван контакт с природата

Уникалността на Биокомпостера 900 литра се крие в концепцията за бездънност. Това позволява директно взаимодействие на органичните отпадъци с почвата, което е от решаващо значение за богатата микрофлора и стимулиране на биологичното разграждане на материалите.

 

Характеристики на кофата
Обем900л

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.