Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

ЧЕШМА

ЧЕШМА
ЧЕШМА
ЧЕШМА
ЧЕШМА
ЧЕШМА
ЧЕШМА
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
ЧЕШМА
Изделие от продуктовата гама Бетонни чешми на фирма Енчо Енчев – ЕТЕ съчетаващо класика и модернизъм. Чешмата е изработена от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Мозаечната структура е изградена от натурални мраморни или гранитни камъни с дефинирана големина, комбинирани в различни цветове. Всички повърхности са фино полирани и допълнително обработени със защитно покритие. Изработката на бетонната чешма позволява вграждане в различни подови нас... Read More
3,298.94 лв.
Без ДДС: 2,749.12 лв.

Изделие от продуктовата гама Бетонни чешми на фирма Енчо Енчев – ЕТЕ съчетаващо класика и модернизъм. Чешмата е изработена от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Мозаечната структура е изградена от натурални мраморни или гранитни камъни с дефинирана големина, комбинирани в различни цветове. Всички повърхности са фино полирани и допълнително обработени със защитно покритие. Изработката на бетонната чешма позволява вграждане в различни подови настилки. Всички метални елементи в  конструкцията са от неръждаема стомана. Питейникът е снабден с пуш бутон ограничаващ разхода на вода. В окомплектовката на чешмата са включени маркучите за отпадна и чиста вода и меки връзки.

Елегантно екстериорно решение за обзавеждане на паркове, площади, градини, детски площадки, училища и други обществени пространства.

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.