Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Грайфер 4P-D220 за бидон

Грайфер 4P-D220 за бидон
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Грайфер 4P-D220 за бидон
Поцинкован грайфер за транспортиране на изправени стабилни пласмласови бидони с ръб на капака или със затворен капак. Идеален за повдигане и преместване на бидони с различни размери. Преместването става посредством кран.  RAL 2000  Характеристики на продукта: Конструкция: Стабилна стоманена конструкция с 4-точкова система за затягане, отключваща се чрез задействане на водещия прът Повърхност: поцинкована  Изображението показва версия с лакирано покритие (примерно изображение). Технически специфи... Read More
Поцинкован грайфер за транспортиране на изправени стабилни пласмласови бидони с ръб на капака или със затворен капак. Идеален за повдигане и преместване на бидони с различни размери. Преместването става посредством кран.  
RAL 2000 


Характеристики на продукта:

 • Конструкция: Стабилна стоманена конструкция с 4-точкова система за затягане, отключваща се чрез задействане на водещия прът
 • Повърхност: поцинкована 


Изображението показва версия с лакирано покритие (примерно изображение).


Технически спецификации:

 • Товароносимост: 350 кг
 • Размери ДхШхВ: 830х590х370 мм
 • Диапазон на затягане: 450-500 мм

4P-D220 грайфер за консерви - Незаменим помощник на вашето работно място

Когато става въпрос за транспортиране и работа с течности в промишлена среда, 4P-D220 Can Grapple се превръща в ненадминат инструмент за улесняване на всеки процес. Този уникален и многофункционален захват е проектиран с оглед на нуждите на съвременното производство, предлагайки надеждност и безопасност при маневриране на пластмасови кутии.

Преместете кутиите без усилие

Изработен отвисококачествена стомана,4P-D220 хващач за бутилкие оборудван с иновативна 4-точкова система за монтаж, която гарантира, че нашият продукт остава здраво закрепен около бутилките. Това гарантира максимална защита на товара по време на транспортиране и намалява риска от разливане или повреда.Издръжливостта на грайфера е допълнително подобрена от неговата поцинкована повърхност, която предпазва от ръжда и го запазва лъскава в продължение на години. 4P-D220 грайфер за кутия е в емблематичния цвят RAL 2000, който не само добавя естетика, но също така увеличава неговата видимост, повишавайки безопасността.

Технически характеристики, заслужаващи внимание

Разглеждайки техническите спецификации, е лесно да разберете защо 4P-D220 Canister Gripper е в челните редици на индустрията:
 • Капацитет на натоварване: Перфектен за по-тежки задачи, може лесно да носи до 350 кг.
 • Размери (ДxШxВ): 830x590x370 mm - идеални за кутии с различни размери.
 • Обхват на монтаж: 450-500 mm - осигурява гъвкавост и адаптиране към контейнери с различен капацитет.
4P-D220 Can Grapple е проектиран да работи с минимални усилия, като същевременно гарантира оптимална надеждност и безопасност в работната среда. Грайферът е съвместим с кран, което означава, че преместването на кутии е не само ефективно, но и безопасно.

Защо си струва да изберете 4P-D220 щипка за кутия от нашата линия?

Избирайкизахват за консерви 4P-D220от нашата оферта, вие ще получите надежден продукт, който повишава ефективността и производителността на вашите работни процеси. Допълнителни характеристики, като галванизирана повърхност и стабилна стоманена конструкция, гарантират дълготрайна устойчивост на интензивна употреба.На всяко работно място, където безопасността и технологичната ефективност са на първо място,Gripper 4P-D220 за кутиище стане ваш незаменим партньор. Разберете днес и изведете своя транспорт с Jerry Can на следващото ниво на продуктивност и безопасност.

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

 • куриерска фирма до офис или адрес
 • товарен транспорт
 • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

 • Банков път - авансово с проформа фактура
 • Наложен платеж - при доставка
 • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.