Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Гумен антипаркинг ограничител, гумено колче H400

Гумен антипаркинг ограничител, гумено колче H400
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Гумен антипаркинг ограничител, гумено колче H400
Гумен антипаркинг ограничител, гумено колче е произведено с три отвора в основата си, за да се фиксира към равна повърхност с помоща на дюбели. Гуменото колче има две интегрирани светлоотразителни ленти, което го прави видимо за шофьорите дори и в недобре осветени участаци. Гуменият ограничител разполага с халка, която е разположена на самия връх на колчето, което позволява към него да се закрепи верига и по този начин да се обособи видим периметър, в които искате да предотвратите нежелано преми... Read More
39.60 лв.
Без ДДС: 33.00 лв.

Гумен антипаркинг ограничител, гумено колче е произведено с три отвора в основата си, за да се фиксира към равна повърхност с помоща на дюбели. Гуменото колче има две интегрирани светлоотразителни ленти, което го прави видимо за шофьорите дори и в недобре осветени участаци. Гуменият ограничител разполага с халка, която е разположена на самия връх на колчето, което позволява към него да се закрепи верига и по този начин да се обособи видим периметър, в които искате да предотвратите нежелано преминаване.

Височина на колчето: 400мм

Защитете вашето пространство с Гумен ограничител за паркиране, H400 гумено колче

Всеки собственик на частна или търговска собственост знае колко е важно да се поддържа безопасно и подходящо използване на местата за паркиране. СГумена спирачка за паркиране, гумен щифт H400получавате надеждна и рентабилна защита, която едновременно предупреждава и предотвратява неоторизирано паркиране и достъп.

Изключителна видимост и издръжливост

Благодарение на две светлоотразителни ленти, гуменият шип H400 осигурява отлична видимост както през деня, така и през нощта, осигурявайки максимална безопасност за движещи се превозни средства. Тази функция прави ограничителя перфектен за места с ограничена видимост или където е важно да се подчертаят определени граници, като училищни площадки, болнични площи или частни паркинги.

Монтирайте и използвайте в множество среди

Оборудвана с три монтажни отвора в основата, гумената антипаркинг бариера е изненадващо лесна за инсталиране, адаптирана към нуждите на бързо променящите се градски условия. Закрепва се бързо и сигурно с щифтове към градски или индустриални повърхности, като по този начин създава непроницаема бариера за преминаването на нежелани превозни средства.

Гъвкавост и мобилност

Благодарение на пръстена в горната част, гърбичната система H400 гумен стълб може лесно да се преобразува в ограден периметър, към който може да се прикрепи верига. Това създава ясно дефинирана област, която можете да променяте според вашите нужди или предпочитания.

Спецификации, които правят разликата

С височина от 400 mm Гуменото колче H400 е достатъчно голямо, за да бъде забелязано, без да причинява дискомфорт или да бъде прекалено натрапчиво. Изработена от висококачествен и издръжлив материал, тази антипаркинг бариера е проектирана да издържа на силни удари и различни атмосферни условия.

С иновативната гумена антипаркинг бариера, гумен щифт H400, вие инвестирате в гъвкаво решение за управление на паркинг или зона с ограничен достъп. Неговата универсална употреба, лесен монтаж и издръжлив дизайн го правят предпочитан вариант за дълготраен и надежден контрол.

Поемете контрол над вашето пространство с Гумен ограничител за паркиране, гумен щифт H400 - инвестиция, която съчетава качество, функционалност и издръжливост.

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.